Ulrich
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 04.12.2020
- Poena
- 95
Moja oprema
- CPU & Cooler
- Ryzen 5700X & DeepCool AS500
- Matična ploča
- MSI B450 Tomahawk Max
- RAM
- 32 GB (2x16GB) Kingston Fury Renegade 3600Mhz
- GPU
- ASRock Radeon RX 6900 XT Phantom Gaming
- Storage
- Samsung SSD 860 EVO 1TB & Kingston SKC 600 512GB & Seagate Barracuda 4GB,2GB
- Zvuk
- Creative Sound BlasterX G5 & Genius SW-G2.1 1250 & Samson SR850
- PSU
- FSP Hydro G PRO ATX3.0 1000W
- Kućište
- Sama Ark
- Monitor
- Gigabyte M32UC & Philips 325E1 & Philips 272E1GAEZ
- Miš & tastatura
- A4Tech W60 & Redragon Vishny
- Laptop
- HP Omen 17
- Mobilni telefon
- Samsung Galaxy M51
- Pristup internetu
- Optički internet
Kakva su vam iskustva sa (benzinskim) motornim testerama?
Da li neko ima iskustva sa villager motorkama?....vidim da imaju širok spekar alata,ljudi to masovno kupuju jer su povoljni sa cenama......da li je taj villager kineština ili se pravi u Sloveniji?
Konkretno dvoumim se izmedju ove dve motorke,treba mi za jedno 10-20 metara ogrevnog drveta godišnje,možda i da srušim neko tanje drvo u šumi...
Znam da je Stihl "kultna" marka medju testerama,mada neki tvrde da stihl i nije više kao što je bio...pa se pitam da li je ovde skoro dupla razlika u ceni opravdana?
Da li neko ima iskustva sa villager motorkama?....vidim da imaju širok spekar alata,ljudi to masovno kupuju jer su povoljni sa cenama......da li je taj villager kineština ili se pravi u Sloveniji?
Konkretno dvoumim se izmedju ove dve motorke,treba mi za jedno 10-20 metara ogrevnog drveta godišnje,možda i da srušim neko tanje drvo u šumi...
Villager Motorna testera VGS 520 Prime
Mašina koja je pogonjena motorom sa unutrašnjim sagorevanjem koja se koristi za sečenje drva. Funkcije: Antivibracijski sistem Prajmer za startovanje Karakteristike Kategorija: Motorne testere Motor: Benzinski Tip motora: Villager, dvotaktni vazdušno hlađeni Snaga motora / broj obrtaja: 2.1 kW...
www.shoppster.rs
Znam da je Stihl "kultna" marka medju testerama,mada neki tvrde da stihl i nije više kao što je bio...pa se pitam da li je ovde skoro dupla razlika u ceni opravdana?