Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

Nesto da vas pitam: jel isti fw za ef81 i sxg75 bez obzira sto je prvi benq siemens a drugi samo siemens? Imam sxg75 i samo me zanima koja je poslednja vezija firmware-a? 58?? Hvala Vam unapred na odgovoru! :)
P.S.Izvinjavam se sto sigurno ovakvo pitanje pitam 100-ti put kao i mnogi, ali mi je veoma hitno!

Naravno da nije isti - zadnja verzija za SXG75 je v26.
SiemensMania:
http://www.siemensmania.cz/firmware.php

Kita Marjanova i dalje svetli, s'tim sto mi je sada otkazao drugi dugmic s leva, uopste ne funkcionise :trust:

Rekao sam ti da ga osušiš, ali vidim da to ne shvaćaš ozbiljno!!! Dobro da još uopće radi.
Izvadi bateriju i osuši ga fenom, radijatorom, ...

meni svetle normalno kad ih ja stisnem samo mi ne svetli zadnji dugmic sa desne strane !! :S:

Cudno mi je to sto mu se od par kapljica kise toliko nakvasio...Meni je pre dve nedelje pao u fontanu(u dvoristu) i kad sam ga izvadio samo se resetovao...Malo sam ga "isfenirao" i radi sasvim normalno.Verovatno ce neko pomisliti da lazem al' sta da se radi.

Cudno mi je to sto mu se od par kapljica kise toliko nakvasio...Meni je pre dve nedelje pao u fontanu(u dvoristu) i kad sam ga izvadio samo se resetovao...Malo sam ga "isfenirao" i radi sasvim normalno.Verovatno ce neko pomisliti da lazem al' sta da se radi.

Meni je siemens me45 pre dve godine pao u baru i to porilicnu, posle malo feniranja radio je duuuugo... ;) Bog mu dusu 'prosti, zgazio ga na kraju auto :D :d

Uzgred da li osim na themes.modopo.com mogu da se nadju jos negde teme za sxg75?

Bole tebe qr!c, ti imas fontanu u dvoristu i forum o EF81... :p

Hm jedno pitanje: kako se koristi gps na sxg75? Izvinite ako smaram, ali imam GPSska instaliran i trekbuddy i kad ih pokrenem nista se ne desava, kod gpsska mi ispise za svako polje "unknown"...??? Ili jer ima neko link sa objasnjenjem?

Poslednja izmena:
Pa prvo ubacis FieldTest,pa zatim ukucas 000000 i listas do GPSOne...Tu ga ukljucis,pa zatim udjes u Trekbuddy i ides settings i tu podesis "Internal" za vrstu GPS-a...(tako nesto)...
Ali pre toga naravno moras imati instalirane mape...To je bar lako naci...Ali takodje moras biti i negde napolju npr. u dvoristu,na ulici...pozzzz
P.S: Nadam se da sam pomogao...

danas da pokidamo ove papucare
Pukli smo.... :mad::crash::bottle::butt:
Al nema veze... P.F.C.-the best

Poslednja izmena:
GPSOne

Pa prvo ubacis FieldTest,pa zatim ukucas 000000 i listas do GPSOne...Tu ga ukljucis,pa zatim udjes u Trekbuddy i ides settings i tu podesis "Internal" za vrstu GPS-a...(tako nesto)...
Ali pre toga naravno moras imati instalirane mape...To je bar lako naci...Ali takodje moras biti i negde napolju npr. u dvoristu,na ulici...pozzzz
P.S: Nadam se da sam pomogao...

Pokrenem ja u "gpsone" test "get position" (budem na otvorenom) ali se nista ne desava a onda izbaci "ErrNo 0x100004 [INFO_UNAVAIL]" Help! Neko? :smash: :type: :banana:

Poslednja izmena:
da li ima igrica Chicken Invaders za vaj telefon u jar i jad formatu ?

ovo pitam zato sto mi nijedna BREW aplikacija ne radi !!!

Poslednja izmena:
Ljudi izvinite sto me dugo nije bilo,*** obaveze. Procitao sam na 150-oj stranici da i Sine Nebojsa ima problem sa softverom kao i najverovatnije ja. Otprilike oko mesec i po dana fon mi radi extra a onda pocinje mukotrpno zezanje kao nekada sa FW48 International. Kada sam ga kupio onmah sam ga odneo na servis i rekli su mi da se odlemilo nesto i za to mi se gasio fon pa razmisljam da nije opet. Flesovacu ga uskoro ponovo pa ako opet krene iz pocetka prodacu ga - sta da se radi :wall: Ako neko ima bolji predlog neka javi. :type:
Hvala! poozzzz :wave:

zna li ko dal postoji neki JAVA IR Remote Control kao sto ima za symbian?

zna li ko dal postoji neki JAVA IR Remote Control kao sto ima za symbian?
@djwibe NA JAVA IR Remote Control jos nigde nisam naisao i ne verujem da ima. Ma koliko mi budzili EF81 on ce i dalje ostati traktor - dzaba se mi mucimo kad njemu nedostaje symbian ili windows mobile. pozz :smoke: :d :smoke: :smash: :wall:

Opet ja sa istim pitanjem...

Da li je ikako moguce naterati ovaj telefon da listu kontakata sortira po display nameu?

Da li neko zna kako ovo moze da se resi?

Ljudi izvinite sto me dugo nije bilo,*** obaveze. Procitao sam na 150-oj stranici da i Sine Nebojsa ima problem sa softverom kao i najverovatnije ja. Otprilike oko mesec i po dana fon mi radi extra a onda pocinje mukotrpno zezanje kao nekada sa FW48 International. Kada sam ga kupio onmah sam ga odneo na servis i rekli su mi da se odlemilo nesto i za to mi se gasio fon pa razmisljam da nije opet. Flesovacu ga uskoro ponovo pa ako opet krene iz pocetka prodacu ga - sta da se radi :wall: Ako neko ima bolji predlog neka javi. :type:
Hvala! poozzzz :wave:

dobro si procitao,a resenje je sledece,cim ga flesujes,zaboravi na ovaj forum,ne ubacuj nista cak ni srpski jezik,radice solidno,ja od kako sam saznao da ne mogu za njega ni jedan deo da nadjem u servisu,ni bateriju,ama nista,ne pipam ga,samo osnovno poziv i sms,poneka slika sa klincima i to je to.Da je sinoc dosla Sevilja iz X-1,resio bi mu ja problem zauvek,ali posto nije,moram da ga koristim jos,he,he.;)

Poslednja izmena:
@nenad.j ma prvo probaj sa djwibe-ovom forom ubaci neki kartoncic kao na onoj djwibeovoj slici...10-ak strana ranije...

@nikola's dobro pratim forum i stavio sam kartoncic odvno ali primetio sam da svaki put kada udjem u neku aplikaciju ili listam slike(ponekad) desi se da se fon restartuje sam od sebe - verovatno mu se optereti procesor ili ram memorija.Tako je bilo isto i dok sam imao FW48 International i dok nisam ubacivao nista od aplikacija u fon :wall: *** neka sluzi dokle moze pa cu ga valjda menjati na leto :d:D:d
Hvala na podrsci! pozz :wave:

jel zna neko gde moze da se kupi novi ef81

brate,da ti kojim slucajem ne ustajes iz kreveta pravolinijskim skokom,kao u filmu"LAJANjE NA ZVEZDE",mi jedva cekamo da se otarasimo bede zvane ef-81,a ti bi da ga kupis,dobro ne bas svi,ali nas ima podosta,bezi od njega ko djavo od krsta,jedino ako imas drugi telefon,a sa ovim da se igras kao mi na forumu,to je ok.:zgran:

Nazad
Vrh Dno