Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

i ja sam uspeo nasao sam partition u compu a meni kad ga pokrenem kaze : ''Application digital signiture failure (1030)" :wall:

Poslednja izmena:
i ja sam uspeo nasao sam partition u compu a meni kad ga pokrenem kaze : ''Application digital signiture failure (1030)" :wall:

Moras da ubacis fajl playex.sig u folder brew\mod\playex\
Ako nemas taj fajl, evo ti okacen... i kada god instaliras neku brew aplikaciju, bice ti potreban isti fajl, samo ga rename-uj u "imeaplikacije.sig"!
E, i da ste lepo citali uputstva koja su kacena, sve bi ste to znali. Ja ne izmisljam toplu vodu sad... al' ajd... :d

Prilozi

• playex-sig.rar
    1.7 KB · Pregleda: 48
Poslednja izmena:
e ljudi ja nemam onaj partition fajl a nemam ni folder 3GSWUP????
sta da radim...........????
uradio sam sve sto je trebalo i ovog foldera nema????

Moze li neko da mi objasni kako da instaliram playex???
Ja sam ga instalirao tako sto sam folder "playex" prebacio u brew-mod
playex.mif prebacio u brew-mif a onaj playex.cfg prebacio u brew-shared-playex...
Kada udjem u njega i kliknem 5 on nece da mi otvori nista...
Ako neko zna sta mu je neka mi pomogne pleasssseeeee....

pa tako i meni
posle stisnem i ono gde ima gore.dole pa ovo u sredini i preobam 4 i 6
i onda hoce

samo jel moguce da na malom ekranu
moze da se namesti da udje u palyex na ono trece dugme gde inace ulazi u default player
i ako moze u meniju da se ulazi isto u playex umesto u default

DJWIBE POMOC mozda je fora kao sa operom za default......

Poslednja izmena:
DJWIBE POMOC mozda je fora kao sa operom za default......
Bre, opera za default ti je takodje fora sa softkeys... Ne menja ti se nista u meniju opet! Mozda je moguce da se edituje mainmenu_app.bar... evo sad sam pokusao, izgleda da jeste... kacim vam editovani bar fajl cim zavrsim. :wave:

Meni playex i dalje ne radi znaci udjem u njega pritisnem na 5 i nece...Probao foru sto je napisao GR-44 ali nece-NE MRDA!
Ajde pomozite!!!! :wall::wall::wall::wall::wall:

Zamenite u meniju default media player PLAYEX-om

Zamenite u meniju default media player PLAYEX-om! (Samo za Vodafone 58 meni, ukoliko ga niste menjali na standardni v48)
Iskopirajte prikaceni fajl u brew/mod/MainMenuApp/res/common i restartujte telefon.

Kasnije cu okaciti i za standardni v48 meni, samo da editujem i taj fajl :wave:
Edit:
Evo dodao sam i izmenjeni meni za standardni v48 - Nadam se da nisam nesto pogresio i da radi (nemam mogucnosti da isprobam jer mi je meni vodafone v58... ali mislim da se nisam *****ao negde :D, probajte pa vikajte)

Edit 2: Razmisljam da to uradim i za onu ikonicu na eksternom ekranu gde su opcije za slikanje, snimanje i plejer. Ako zelite, recite... da se ne mucim za dzabe posto meni bas i ne treba. :D

Prilozi

• mainmenuplayex.rar
    837 bajta · Pregleda: 54
  • mainmenuplayex_ZA_V48_MENI.rar
    689 bajta · Pregleda: 40
Poslednja izmena:
El treba da se edituje nesto u playex.cfg fajlu???
Playex nece pa nece.DAJ POMOZITE!!!!!!!!

evo probaj sa ovim.:type: ovde je izmenjeno sound umesto mp3 dao mi vlada :D

EDIT: VLADADJ HOCU JA,HOCU JA,HOCU JA :smash: :p:banana::smash:

Prilozi

• playex010_102.rar
    164.7 KB · Pregleda: 60
Poslednja izmena:
Nece playex i tacka!STA DA RADIM LJUDI??????

El moze neko upustvo????????????????????????

Poslednja izmena:
Nece playex i tacka!STA DA RADIM LJUDI??????

El moze neko upustvo????????????????????????

BREW instalacija

Programi koji su ti potrebni:
1) QPST
2)QLib- http://narod.yandex.ru/100.xhtml?kra...tools/QLib.rar
3)Auto patcher- http://forum.allsiemens.com/download.php?id=78996
4)BMC(Brew mobile commander)
5)Dodatak- http://forum.allsiemens.com/download.php?id=78685

1)Startujes "QPST configuration"
Ako nema porta na koji se povezuje telefon ubaci ga pomocu Add New Port kod mene je Port38 (kada ga ubacis za phone treba da pise W5-FFA6250-T)
2)Startujes Qlib i umesto com porta ukucas -1 pa onda 1, I kada ti se pokaze veliki niz opcija ukucas C, pa zatim D, I onda ce poceti proces ... Kada se zavrsi, (traje malo duze 5-8 min) telefon ce se restartovati.
3)Onda pokrenes AutoPatcher i onda kliknes one tri tackice ... i nadjes CEFS.mbn fajl u na hardu...Zatim kliknes START i cekas da se zavrsi proces...
4)Posle toga Ukljucis QPST Software Download i tamo izaberes kategoruju CEFS I OSTALO IMAS NA SLICI 2...
5)Ukljucis BMC i u brew-mif-prekopiras .mif fajl igrice i u brew-mod sve ostalo...
6)Zatim test.sig(koji imas na pocetku posta) i njega preimenujes u naziv igrice(odnosno naziv .mod i .mif fajla kao i foldera u kom se nalazi .mod i .sig(nekad nema.sig)Evo i slikovito na slici 3.
7)Zatim aktiviraj FieldTest- i to sam ti okacio znaci u brew-mod napravis folder FiledTest-pa u njemu res-pa u njemu common i tu prekopiras ovaj bar fajl sto sam okacio ovde- http://rapidshare.com/files/98259753...forms.bar.html pozzz nadam se da ces uspeti. Posle svake igrice restartuj telefon.

+

u config fajlu je potrebno da promenis liniju u zavisnosti u kojem ti se folderu nalazi muzika.
Default za player je mp3, a za originalni player i uopste format koji zadaje telefon je u sounds folder, pa je samim tim logicno staviti da i playEX cita iz sounds, da bi oba player-a bila u funkcionalna.
Ja sam dakle samo promenio mp3 u sounds i stavio da koraci pri pojacanju/smanjenju budu na po 10%.

Sto se tice shortcut-ova, moze se editovati svako dugme, ali u nekom Hex editoru npr. UltraEdit.

Poslednja izmena:
RADIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
DJWIBE TNX DUZNIK SAM TIIII HVAAAAAAAAAAAAAALAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA pozzzz

Poslednja izmena:
Sto se tice shortcut-ova, moze se editovati svako dugme, ali u nekom Hex editoru npr. UltraEdit.
@Djwibe... nije bila rec o dugmetu, nisi lepo pratio. Vec o ikonici u meniju (kao i u onom meniju na malom ekranu). Pitao je da li moze da se zameni u meniju ikonica medija plejera sa playexom. Ona se ne moze promeniti hex editorom... vec jedino brew resource editorom, editovanjem bar fajla! :wave:

Poslednja izmena:
@Djwibe... nije bila rec o dugmetu, nisi lepo pratio. Vec o ikonici u meniju (kao i u onom meniju na malom ekranu). Pitao je da li moze da se zameni u meniju ikonica medija plejera sa playexom. Ona se ne moze promeniti hex editorom... vec jedino brew resource editorom, editovanjem bar fajla! :wave:

znam ja to, nego mi se chini da je neko spominjao i shortcut-ove iznad...
;)

Ne znam da li je neko primetio da repeat funkcija ne radi za jednu pesmu nego za sve.pozzz
Mislim na REPEAT ALL je ukljucen,REPEAT ONE iskljucen.pozzzz
Ako ima neko resenje neka javi.pozzzzz
DJWIBE JOS JEDNOM HVAAAAALLAAAAA ja nisam preimenovao ono cudo .cfg fajl zato nije radio playex.pozzzzzzzzz

Poslednja izmena:
Ne znam da li je neko primetio da repeat funkcija ne radi za jednu pesmu nego za sve.pozzz
Mislim na REPEAT ALL je ukljucen,REPEAT ONE iskljucen.pozzzz
Ako ima neko resenje neka javi.pozzzzz
DJWIBE JOS JEDNOM HVAAAAALLAAAAA ja nisam preimenovao ono cudo .cfg fajl zato nije radio playex.pozzzzzzzzz

npr. u WinAmp-u ima dugme Repeat koje se odnosi na vracanje na pocetak liste, nisam primetio npr. Repeat track ili Loop track.

Repeat i Shuffle su osnovne funkcije, a Repeat track ja nisam video sem na CD player-ima ili Disk-menima, a mozda je i to sto ga ne koristim...
,)

Repeat one ili repeat track znaci da ponavlja stalno jednu te istu pesmu..Nokia 6288 ima obe funkcije tako da cekamo noviju verziju playex-a.pozzzzz :banana:

Ima u WinAmp-u repeat track klikni dva puta na REPEAT i videces.pozzz

edit:Razmisljam da napravim dobar skin za Playex.pozzzz

Poslednja izmena:
@STEKY-MAG To care!!!!! TEMA JE EXTRA.HVVVAAAAALLLAAA ti puuuuuuuuunnnnnooooooooo!!!!pozzzzzz

el moze neko da okaci folder sa playexom i sve fajlove u vezi njega i da mi napise gde je sta iskopirao!!!? sve sam probao i nece PA nece !!!

E pa ovako:
1) playex folder prekopirati u BREW-MOD
2)playex.cfg prekopiraj u BREW-SHARED-playex(ako nemas folder playex napravi ga pod imenom "playex" jer ako napravis "PLAYEX" nece raditi)
3)playex.mif prekopiraj u BREW-MIF
Ako nisi aktivirao BREW imas prethodnu stranicu...
Ne zaboravi da ubacis onaj dodatak za FieldTest...pozzzz:D:D:D:type::banana::D:d

edit:eek:vaj playex radi 100%,sve je sredjeno podesen playex.cfg.pozzzz

Prilozi

• playex010_102.rar
    162.7 KB · Pregleda: 82
Poslednja izmena:
Nov skin za playex
p_0102.png
p_0122.png

http://siemens-brew.my1.ru/download/playex2.bar

Kompanija Picsel Technologies je objavila lansiranje Web browser-a koji omogućava prikaz celog ekrana na BREW platformi. Ovaj browser će po prvi put omogućiti potpuno surfovanje Internetom, uključujući Flash, Video i brojne druge formate poput Microsoft Office-a i Adobe PDF-a. Picsel browser radi na BREW platformama verzije 2.1 i novijim i nezavisan je od operativnog sistema čime se u značajnoj meri smanjuju proizvodni troškovi.

"Ističući izuzetne mogućnosti koje ova tehnologija pruža, Picsel je ispunio svoje obećanje da će korisnicima mobilnih telefona i PDA uredjaja pružiti mogućnost korišćenja Interneta kao na PC računarima", izjavio je Steve McCallum, rukovodilac odeljenja razvoja novih proizvoda. "Ovaj browser se već nalazi u konačnoj beta fazi razvoja. Picsel browser na BREW platformama će biti raspoloživ u drugom kvartalu ove godine".

Picsel-ova tehnologija za mobilne ekrane inteligentno menja sve vrste sadržaja tako da oni mogu da odgovaraju širini ekrana, uz zadržavanje integriteta i bogatog kvaliteta originalne stranice. Ova osobina se može iskoristiti na svim formatima sadržaja, npr. HTML za surfovanje Internetom, MS Word ili Adobe PDF za tekstove. Picsel-ova tehnologija omogućava kretanje kroz dokumente uz pomoć jednostavne navigacije.
Mislim da je vec izasao i da ima negde da se skine.pozzz

thx nikola's

edit: probao nece ! aj okaci taj dodatak i kazi gde da da ubacim

Poslednja izmena:
ma bre :''Application digital signature failure.(1030)

nego bre daj taj dodatak i kazi gde da se kopira !!

Poslednja izmena:
Nije to dodatak!Aktivirao si FieldTest. Evo sad cu da okacim test.sig pa ga preimenuj u playex.sig (nikoako nemoj da preimenujes velikim slovima) pa to kopiraj u BREW-MOD-playex

ma bre sve sam to uradio !!!! i nece pa nece j****a otac !! cak sam i brisao fieldtest pa sam novi ubacivao !!!

Poslednja izmena:
Takve stvari se nekima desavaju,zato idi na pnu rusku temu...tamo imas sve

Nazad
Vrh Dno