i ja sam uspeo nasao sam partition u compu a meni kad ga pokrenem kaze : ''Application digital signiture failure (1030)" :wall:
Bre, opera za default ti je takodje fora sa softkeys... Ne menja ti se nista u meniju opet! Mozda je moguce da se edituje mainmenu_app.bar... evo sad sam pokusao, izgleda da jeste... kacim vam editovani bar fajl cim zavrsim. :wave:DJWIBE POMOC mozda je fora kao sa operom za default......
Nece playex i tacka!STA DA RADIM LJUDI??????
El moze neko upustvo????????????????????????
@Djwibe... nije bila rec o dugmetu, nisi lepo pratio. Vec o ikonici u meniju (kao i u onom meniju na malom ekranu). Pitao je da li moze da se zameni u meniju ikonica medija plejera sa playexom. Ona se ne moze promeniti hex editorom... vec jedino brew resource editorom, editovanjem bar fajla! :wave:Sto se tice shortcut-ova, moze se editovati svako dugme, ali u nekom Hex editoru npr. UltraEdit.
@Djwibe... nije bila rec o dugmetu, nisi lepo pratio. Vec o ikonici u meniju (kao i u onom meniju na malom ekranu). Pitao je da li moze da se zameni u meniju ikonica medija plejera sa playexom. Ona se ne moze promeniti hex editorom... vec jedino brew resource editorom, editovanjem bar fajla! :wave:
Ne znam da li je neko primetio da repeat funkcija ne radi za jednu pesmu nego za sve.pozzz
Mislim na REPEAT ALL je ukljucen,REPEAT ONE iskljucen.pozzzz
Ako ima neko resenje neka javi.pozzzzz
DJWIBE JOS JEDNOM HVAAAAALLAAAAA ja nisam preimenovao ono cudo .cfg fajl zato nije radio playex.pozzzzzzzzz
Mislim da je vec izasao i da ima negde da se skine.pozzzKompanija Picsel Technologies je objavila lansiranje Web browser-a koji omogućava prikaz celog ekrana na BREW platformi. Ovaj browser će po prvi put omogućiti potpuno surfovanje Internetom, uključujući Flash, Video i brojne druge formate poput Microsoft Office-a i Adobe PDF-a. Picsel browser radi na BREW platformama verzije 2.1 i novijim i nezavisan je od operativnog sistema čime se u značajnoj meri smanjuju proizvodni troškovi.
"Ističući izuzetne mogućnosti koje ova tehnologija pruža, Picsel je ispunio svoje obećanje da će korisnicima mobilnih telefona i PDA uredjaja pružiti mogućnost korišćenja Interneta kao na PC računarima", izjavio je Steve McCallum, rukovodilac odeljenja razvoja novih proizvoda. "Ovaj browser se već nalazi u konačnoj beta fazi razvoja. Picsel browser na BREW platformama će biti raspoloživ u drugom kvartalu ove godine".
Picsel-ova tehnologija za mobilne ekrane inteligentno menja sve vrste sadržaja tako da oni mogu da odgovaraju širini ekrana, uz zadržavanje integriteta i bogatog kvaliteta originalne stranice. Ova osobina se može iskoristiti na svim formatima sadržaja, npr. HTML za surfovanje Internetom, MS Word ili Adobe PDF za tekstove. Picsel-ova tehnologija omogućava kretanje kroz dokumente uz pomoć jednostavne navigacije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari