Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

BenQ-Siemens EF81 Update&Tweak pack by djwibe

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1. PATCHES
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .2. Detaljno uputstvo na srpskom koje sadrži upute za
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * Flash (Update FW)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * Problemi i moguća rešenja
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * Tweaks (podešavanja & modifikacije telefona, MMS&GPRS parametri...)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * Razna podešavanja PC software-a sa kojima se barata
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * Izgled nakon instalacije v58 Vodafone FW i kompletne modifikacije

>>>>>>>>>> DOWNLOAD <<<<<<<<<<

by djwibe
:wave:

Poslednja izmena:
elements of life tema...postavljana pre par strana sa skrinovima pa ako neko zeli da zna sta skida

http://rapidshare.com/files/90885497...e_617.rar.html

2qmew6v.jpg
2ilevxz.jpg
5f54kx.jpg

i meni se tema extra sviđa, pa sam je skinuo, ali u njoj dođe neka pozadina koja mi se ne slaže sa temom... probao sam da nađem neku pozadinu kao raindrops.jpg isl. ali bez uspeha... pa bih zamolio nekoga da ostavi ovde odgovarajući link ili jpg za taj background

hvala:wave:

BenQ-Siemens EF81 Update&Tweak pack by djwibe

. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .1. PATCHES
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .2. Detaljno uputstvo na srpskom koje sadrži upute za
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * Flash (Update FW)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * Problemi i moguća rešenja
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * Tweaks (podešavanja & modifikacije telefona, MMS&GPRS parametri...)
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * Razna podešavanja PC software-a sa kojima se barata
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . * Izgled nakon instalacije v58 Vodafone FW i kompletne modifikacije

>>>>>>>>>> DOWNLOAD <<<<<<<<<<

by djwibe
:wave:

Pošto u žurbi zaboravih, da dodam.

THANKS Steky-MAG-u svima koji su doprineli ovoj temi i u izradi materijala od kojih se sastoji ovo uputstvo.

:wave: :wave: :wave:​

Pregledao sam super je al ako stignes okaci screenove ovih ikonica u meniju adress book i to
Inace super sve pohvale
Bio si mnogo vredan ove godine i dobices ovu bananu sto igra mislim da ce da ti se svidi :banana: :banana: evo dve :p :d

pozzzzzzzzzzzzzzzz
sve pohvale

SMS reader

Evo dobrog programa za baratanje SMS porukama. Ima izmedju ostalog opciju arhiviranja sms poruka!

47492791aq0.jpg
-------------------------
44251202xr0.jpg

Prilozi

• SMS reader.zip
    58.1 KB · Pregleda: 104
odlican program.........svidja mi se...........super............

Poslednja izmena:
@djwibe Stvarno fantasticno!!! SVAKA CAST
Sad cu temu da skinem i sve ce biti naj od naj...pozzzzzz

Poslednja izmena:
Jos jednom svaka cast djwibe-u
Dobar je ovaj programcic za SMS

Kad bi moderator mogao nekako da podeli sve ove teme recimo na verzije.
Ubih se tražeći jedno pitanje i odgovor i evo još nisam našao a znam da postoji tu na sajtu.Čitao sam ga pre možda 4 meseca .

Eee

:trust: Ae neko vredan neka mi naise sta mu se sve nalazi u ovom folderu . PLIZZZ

brew/mod/mystuff/res/common

:trust: Ae neko vredan neka mi naise sta mu se sve nalazi u ovom folderu . PLIZZZ

a sto ti nebi otisao na ruski sajt allsimens,link imas djwibe najbitnije ef 81 br 3,skoro na svakoj strani i gde su dodaci tj patchi,sve ti nacrtano objasnjeno,i za 30m,ukapiras sta sve mozes da zamenis u telefonu i kako,probaj budi vredan:wave:

vodafone v58

memorystatuscommon.bar
mystufff.bar
mystufff_magiclinks.bar
mystufff_ntr_res.bar
mystufffcommon.bar
mystuffffixedname.bar

hahahahha GR-44............ Brzi sam bio hehehe..........
i samo za 1 min LOL.............. pozzzzzzzzzzz care.........ehehehe

@maremas kako si namestio ono cukarica
el to ono s**** sto ti pokazuje gde si?

Poslednja izmena:
da to ti se namesta ovako: menu/messaging/messaging settings/Cell broadcast/
Receive broadcasts > on
cell info display > on
topic list 50

Poslednja izmena:
el ima neko kojim slucajem jos neki sajt sem allsiemensa i modopa za teme?

mislim da nema nijedan vise nisam naisao bio je neki pre al je bio shit i nista nije bilo tako da sam zaborabio taj link :d

pozzzzzzzz

e jel moguce kako naci igrice koje su bile na telefonu koji je bio fleshovan na rusku 58micu ili nemacku??

ove sto su na vodafon su sve demo...

EF81 Games and Apps

EF81 Games
Gem Jam, GPS Spaceshooter, Sea Battle, Star Wars, Super Bomberman, Super Stack Attack... valjda nisam izostavio nesto :S
http://rapidshare.com/files/93076937/EF81_games.rar.html

EF81 Applications
Cocktail Manager, Doc Viewer, Navigation, Mobi Pocket reader, News Reader, PDF Viewer, Survive Dictionary, Thin Print, Weather Forecast.
http://rapidshare.com/files/93076562/EF81_applications.rar.html

Ovo je izvuceno iz telefona jos dok sam imao v48... nisam probao ponovo da ubacujem, al' kontam da moze. :smoke:

Poslednja izmena:
Kako da napravim svoju temu????? nasao sam gde je MAG napravio temu ali nema kako se to radi i gde........
pa dal mozete da mi kazete gde se i kako pravi???? pozzzzz

EF81 Games
Gem Jam, GPS Spaceshooter, Sea Battle, Star Wars, Super Bomberman, Super Stack Attack... valjda nisam izostavio nesto :S
http://rapidshare.com/files/93076937/EF81_games.rar.html

EF81 Applications
Cocktail Manager, Doc Viewer, Navigation, Mobi Pocket reader, News Reader, PDF Viewer, Survive Dictionary, Thin Print, Weather Forecast.
http://rapidshare.com/files/93076562/EF81_applications.rar.html

Ovo je izvuceno iz telefona jos dok sam imao v48... nisam probao ponovo da ubacujem, al' kontam da moze. :smoke:
'fala orak, to mi je trebalo :wave:

Nazad
Vrh Dno