Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

yeap, ta igrica postoji kad se ubaci field test... Ukucate '000000', zelena slusalica, zatim na App Manager, i trebalo bi da vam se pojave 2 reda ikonica, u drugom redu predzadnja s leva, zove se "MasterMind"... I to je to... Mozda cak i ne mora da se ubacuje field test... Neam pojma, ni sam ne znam sta sam ubacio u telefon posle poslednjeg flasha... Probajte... :d

EDIT: Posto mi je dosadno i da ne kazete posle da sam lizao selotejp ili otrovne zabe pa tripujem kacim screenshotove... :p

t5gyabl0cl.jpg

5rmw9m117u.jpg

7ef7kbifa5.jpg

kvxz500wxw.jpg

aomqbtnf1q.jpg

Sta reci - a ne zaplakati...? Telefon nema sta nema... :d

Poslednja izmena:
Evo i dalje ne radi :( Preko QPST-a sam ubacio neke nv iteme i posle restarta NASAO JE MREZU, ali to je kratko trajalo. Kada sam ga restartovao opet isto....
Opet sam ubacio taj .qcn fajl (a posle i nekoliko drugih) ali ovaj put nije imalo efekta. Inache u pitanju je stara mts-ova kartica, pocinje sa 21... Vidim da su neki imali problema sa ovim starim karticama ali ne znam jesu li resili problem sa mrezom?
Ako neko ima tu staru mts karticu i da radi sa njom, nek okaci svoje nv iteme da probam da ih ubacim....

yeap, ta igrica postoji kad se ubaci field test... Ukucate '000000', zelena slusalica, zatim na App Manager, i trebalo bi da vam se pojave 2 reda ikonica, u drugom redu predzadnja s leva, zove se "MasterMind"... I to je to... Mozda cak i ne mora da se ubacuje field test... Neam pojma, ni sam ne znam sta sam ubacio u telefon posle poslednjeg flasha... Probajte... :d

EDIT: Posto mi je dosadno i da ne kazete posle da sam lizao selotejp ili otrovne zabe pa tripujem kacim screenshotove... :p

Sta reci - a ne zaplakati...? Telefon nema sta nema... :d

Koj sam ja specijalac :smoke:
Jedno vreme sam bio zarazen tom igricom iz field testa a sad piam ima li je nedje :wall::whip: :d:d

Hahahaha... :D I nemojte da mislite da ne znam da igram Master Mind, namerno sam izgubio da bih vam pokazao kako izgleda igra... :p

@the_phenom

ima ona fora da odes u mts doplatis neku sicu i oni ti daju novu karticu sa istim brojem...

Evo da se malo odmorite od naseg ljubimca IGRICA MASTERMIND za PC

Poslednja izmena:
Kako se ono bese podesava da ne moram da mu potvrudjujem da se upali???? Secam se da se koriste ona 2 programa QPST i QXDM, ali ne znam gde sam to procitao? Da li na mobilnom svetu ili ovde... teme su toliko narasle da ne moze vise nista da se nadje!!!! 112 STRANA!!!!

@GR-44 pomagaj ako se secas kako se ovo radi

Evo i mene opet.
Nekako sam uspeo da sredim telefon sinoc. U folderu od 3GSwup u program files sam nasaov *.brt fajl koji je bekapovan kada sam drugaru ubacivao softwer. Ubacio sam ga preko NVEditora i posle restarta telefon je nashao mrezu.
Sad ne smem da ga gasim jer se plasim da opet nece moci da nadje mrezu :S:

edit// ccc.... sve radi dobro samo sto ne mogu da dodam primaoca kada saljem poruku :mad::mad: Jedino moze kada mi neko posalje poruku pa idem na reply. I kako to da su ostali neki tragovi od softwera koji sam ubacivao pre ovog, od vodafone.... Ostale su mi neke opcije u porukama i u internet browzeru.
Sta sad da radim za poruke, nije valjda da opet moram ubacivati softwer, i to po 5-6 put za ova 2 dana :wall:

Poslednja izmena:
Cao ljudi... Imam jedan problem...
Kada pokusham da udjem u Internet Bookmark List... telefon mi se iskljuci...

Ima li neko ideju kako da ovo reshim?

Ono shto znam je da ta lista negde u pozadini postoji sigurno...
... jer kada iz browsera unesem novu adresu u Bookmark list... telefon prihvati..

A kada pokusham da unesem neku adresu koja se vec nalazi u Bookmarks listi... uredno mi javi da adresa vec postoji...

Ipak, kada pokusham da udjem u bookmarks listu... telefon se iskljuci!

Help!!!

Poslednja izmena:
Mikice, i meni je tako bilo davno dok ga nisam flesh. Jel ti je 48v???

Najzad sve radi kako treba, am so happy :banana::smoke:
A za program QXDM mi prijavljuje licence has expired :cuss:

Aj ponovo isto pitanje:

Da li je neko radio sa programom "MobilThemeEditor"?
I da li može da podeli iskustva rada u njemu.
Napravio sam temu ali kada sam prebacio u telefon skroz je zablokirao pri restartu telefona a sada te teme nigde nema?#$?
Pa me zanima da li postoji neka caka kada je snimate u koji format, kako itd.

Jedino što sam u medjuvremenu pronašao da je on temu koju sam prebacio bg.sdt raspakovao i sve slike mi ubacio u folder Pictures. Ima li neko predstavu, KAKO :wall:

@kejto

To se i meni desilo sa nekoliko tema... koje nisam ja pravio nego sam ih nasao na net-u

Poslednja izmena:
Benq Siemens ef 81 quick!

Ljudi plssssssssssssssss!Nek mi neko napise posalje upute za flashovanje ovog tel-a znaci cisto promena softvera i delove na koje trab da obratim paznju kako ne bih ostetio tel.....verzija mi je
SW oznaka
KE_1433_14.1.4

BREW WERZIJA
3.1.3.17

BOOTLOADER
KE_1433_14.1.4

DEFAULT EFS NAME:

EF81_xx-EFS-LG35_46_0105.qzefs

Default nv ini:

ef8144_0065

Script name_

ef81_de-tmo-g_46_0105_0065

NV ini:
EF81_de-TMO-G_46_0105.qsnv

EFS:

SVN:

46

plsss jer jednostavno je nemoguce procitati 200 str......

Ljudi plssssssssssssssss!Nek mi neko napise posalje upute za flashovanje ovog tel-a znaci cisto promena softvera i delove na koje trab da obratim paznju kako ne bih ostetio tel.....verzija mi je
SW oznaka
KE_1433_14.1.4

BREW WERZIJA
3.1.3.17

BOOTLOADER
KE_1433_14.1.4

DEFAULT EFS NAME:

EF81_xx-EFS-LG35_46_0105.qzefs

Default nv ini:

ef8144_0065

Script name_

ef81_de-tmo-g_46_0105_0065

NV ini:

EFS:

SVN:

46

plsss jer jednostavno je nemoguce procitati 200 str......
http://www.benchmark.co.yu/forum/showpost.php?p=1313840&postcount=2477

Aj ponovo isto pitanje:

Jedino što sam u medjuvremenu pronašao da je on temu koju sam prebacio bg.sdt raspakovao i sve slike mi ubacio u folder Pictures. Ima li neko predstavu, KAKO :wall:

Nasao sam da kada se uradi tema mora da se ide na EXPORT TO BREW,
samo što meni to nije dozvoljeno, tačnije nemogu da selektujem POMOĆ :smash:

Neznam dal ste primetili...

kod mene je jacina zvucnika u toku razgovora podesena na max non-stop;

... ali kada u toku razgovora pritisnem na dzojstiku jednom na dole (dole-smanjenje zvuka, gore-pojacanje), tacnije smanjim zvuk za jednu crticu (FW je v58 Germany) zvuk se pojaca na sasvim pristojnu jacinu, da nema problema sa razgovorom.

Vrlo cudno, ali korisno.

Poslednja izmena:
Meni na vodafone 58 to ne moze, normalno mi smanji za jednu crtu kad pritisnem na dole. Ja inace nemam problema sa jacinom tona u slusalici.

Poslednja izmena:
postooji li nacin da se komunicira sa nekim putem nekog im klijenta, instaliranog na fon ,naravno ? Jel probao neko to? Pokusavao sam sa ecq-om al nesto nece..

oho proradio forum,super,ljudi vec 5-6 dana telefon se gasi sam od sebe 7-8 puta dnevno,bilo da je u dzepu bilo da ga ja zatvaram,ili otvaram da li je onaj flat kabal upitanju ,ili nesto drugo.

verovatno bi to flash popravio...

@spinbenc imas mgtalk, radi ok

A znas li mozda kako treba da se podesi programcic da bi to radelo? sa default podesavanjima nesto nece da se konektuje.
Mozda treba da podesim nesto i na gogle gmail-u ?
Naravno sve ovo je zbog komunikacije tekstom a po povoljnijoj ceni od sms-a.
Pogotovo ceni sms-a prema susednim nam drzavama (cg) sto meni treba..

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno