Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

Ako vam ne odgovara rezolucija kada adaptujete i bude mala onda izaberite Sony Ericsson k750i.To je to

HappyNewYear.jpg

HAPPY NEW YEAR

Poslednja izmena:
SRECNA NOVA GODINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :d ;) ,) :wave: :banana: :zgran::laugh::angel::happy:

SRECNA NOVA GODINA

ZELIM VAM SVE NAJBOLJE U NAREDNOJ GODINI I DA SE ZABAVLJATE
JER IMAMO SAMO JEDAN ZIVOT........
ZIVELI LJUDI.........cheers
:banana::cigar::party::happy::happy::party:
:guitar: (mora malo i gitare da bude hehe :D)

Poslednja izmena:
Drugari SreĆna Nova Godina,puno Zdravlja I SreĆe,ostalo Cemo Sami.

Pozdrav Iz Vranja

Srecna Nova Godina... Zelim vam svima da vam ove godine ne zakucava lista poziva, da vam rade gprs mms i ostala ******, i da telefon prestane da vam baguje ;)... :D
Salim se... SVE NAJBOLJE U NOVOJ GODINI!!!!

:banana::party::party::party:cheers:cigar::happy:

Poslednja izmena:
ja sam probao nesto i radi.......inace extra je ovo sto si uradio......samo nastavi.......
ajd ziveo........

Poslednja izmena:
telefon uopste nece da se upali. pokusao sam sa tarabom i power on, vadio vracao bateriju ali nista. Doslo je do greske prilikom flesovanja. Postoji li neki nacin da se telefon vrati.

postoji mogućnost da ti je baterija prazna!:smash: to se desilo kada sam uzeo drugarov mob da ga flešnem....lupao sam glavu ceo dan i onda mi je palo na pamet da stavim moju bateriju napunjenu do vrha!!! jer ako je fon otišao u 3..... možeš ga držati na punječu 2 dana ali on se zapravo ne puni:wall:

ej da: SREĆNA NOVA GODINA svim ljubiteljima EF81

Poslednja izmena:
dal li moze neko da postavi neku epizodu neke serije (South Park.....) sa prevodom naravo i da mi kazete kako da pustim i kako da stavim prevod........
samo hocu da vidim kako radi......ali da fajl ne bude nesto veliki (do 20 max MB).......
ako mozete ako ne nema veze.........

Prevod ces morati da zalepis na film, a sve to na pc.u. Dobar prog za to ti je PocketDivXEncoder.

jos nesto molio bih nekog da izvuce iz telefona instalaciju za onu igru koja dolazi sa telefonom mislim da se zove stack attack i da je postavi za download jer sam je greskom obrisao.

jel moze neko da uploaduje ponovo srpski T9, onaj link vise nije validan...

Srecna Nova svima!

Hvala puno IceCold-u na uputstvu o povratku telefona iz mrtvih kod problema sa
.BRT fajlovima! Slucajno sam iskljucio telefon i kada sam ponovo hteo da ga ukljucim on nije hteo!
Iz cistog mira! Jedva se izvukoh iz tog problema...

Ali, sada imam drugi problem....
Kada sam instalirao fw58 ruski ne mogu da pomerim kursor u zadnji red gde su ikonice
za Setup, My Stuff i Google koja je tu umesto Games... Jer moze to da se nekako resi bez flesovanja
ili moram da flesujem telefon sve dok to ne proradi?

Stvarno se izvinjavam ako negde ispred postoji odgovor na moj pitanje ali sam sada
totalno bezvoljan i umoran da iznova prelistavam forum.... Nisam ocekivao ovaj problem....

Hvala unapred svima!

Poslednja izmena:
@theshone:

Nema na cemu, kao sto rekoh - sluzimo narodu... :happy:

Sto se tice tvog drugog problema, stvarno ne znam sta moze biti u pitanju, ja imam nemacki firmware na fonu, a i burazeru sam ga stavio, tako da sa ruskom verzijom nisam imao kontakta... Nadam se da ce neko znati...

Telefon je pravo cudo, kakvi sve volshebni problemi nece nastati... :sceptic:

Pozz :Klanjanje

Ali, sada imam drugi problem....
Kada sam instalirao fw58 ruski ne mogu da pomerim kursor u zadnji red gde su ikonice
za Setup, My Stuff i Google koja je tu umesto Games... Jer moze to da se nekako resi bez flesovanja
ili moram da flesujem telefon sve dok to ne proradi?

da li si probao da postaviš novi meni sa ikonicom za Games umesto Google ikonice? ovaj komplet zameni ikonice (zapravo jednu ikonicu) i njenu funkciju (link ka drugoj aplikaciji) ali su tu i sve ostale ikonice i elementi menija i sve radi OK

doduše ovo je ostavio lik za GER58 ali struktura menija bi trebala da je ista kod oba fw

zamena Google ikonice

Poslednja izmena:
Uspelo je ovo sa zamenom menija, sada radi sve kako treba!:D
Primetio sam da mi je telefon sa ovom verzijom softvera vidno brzi...
Domet mi je pun, nema nikakvih problema osim tog sto je bilo sa menijem...
Doduse i pre flesovanja je sa fabrickim fw48 radio super, bez zakucavanja gasenja,
kamera nije zezala... Ma sve je bilo ekstra dok nije juce iz cistog mira prs'o! :zgran:
Inace imam ga od maja i stvarno sam zadovoljan svime sto pruza, narocito muzickim
osobinama. Vise mi se svidja od n73, bar sto se toga tice....

Pozdrav svima i hvala puno na pomoci!!! :wave:

Ha, znao sam da ce jos nesto da mu zafali....

Ne bih ni primetio da mi brat nije rekao: Na spoljnjem ekranu mi vise ne pise ono BenQ Siemens kad je telefon otvoren. Sad je samo crni ekran sa osvetljenjem. Najvise kod telefona na preklop volim kada svetli taj natpis kao kod V3 ili kod ovog cuda npr. Pretpostavljam da bi trebalo da se negde ubaci ta slicica... Ili ne?

Jer ima neko resenje za ovaj problem, jer se to desavalo jos nekom?

pomoc

Imam ovaj telefon nekoliko meseci. Namucio me je za sve pare, a sada vec pocinje da pravi ozbiljne probleme. Vec 3 dana ne mogu da citam poruke, kada otvorim poruku stoji ovo - (...)
Vec sam ih jednom sve obrisala u BMC-u, ali je on (BMC) sada nasao neke silne poruke koje ne postoje nigde na telefonu, niti hoce da ih obrise. Nemam pojma sta da mu radim, sem da ga razbijem.
Ako neko ima ideju kako da resim ovo, bila bih vecno zahvalna. Pozdrav!:wave:

@theshone
Cisto da se oglasim, ni meni vise ne pise Benq-Siemens na spoljnom ekranu kad je otvoren fon, cini mi se od poslednjeg flasha... Meni licno te ne smeta preterano...

@izvrnuta_torta
Mozda flash pre razbijanja? :D Neam pojma...

Mozda... Ne mogu da verujem kakva glupost od telefona, nema sta mu ne fali.
Da li je neko mozda koristio PDUspy, pa da mi objasni kako to funkcionise?

@MilanB80 evo sve slikovito...pozz El zna neko zasto mi ne otvara slike od 4,4 MB, na 6288(Nokia) sve to odmah otvori? :d

Prilozi

• Java_Adapter_for_Mobile_2.2.rar
    918.1 KB · Pregleda: 70
  • slika 1.JPG
    slika 1.JPG
    120.6 KB · Pregleda: 93
  • slika2.JPG
    slika2.JPG
    123.5 KB · Pregleda: 77
Cetvrti deo oko 21:40...... Kako vam se dopada ovaj 3 deo? Na j igrica real football 07 3D

Poslednja izmena:
e malo mi se ne svidja 3 deo posto nema igrica koje me zanimaju :d vecina je trkanje kolima a te igrice su po meni lose za fon lose su uradjene :p :d

ali svaka ti cast za trud jedva cekam cetvrti deo............ :) ;)

pozzzzzzzzz

Vrh Dno