Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

Ja vas molim da mi pomognete, imam problem, zakucala mi se lista poziva i uopste ne registruje ni primljene ni upucene ni propustene pozivem, uvek pokazuje da je lista prazna....Kad je propusten poziv uopste ne mogu da vidim ko je zvao, ne registruje poziv...POMOC hvala !!!!!!!!!!!!!!!

NIJE VALJDA JEDINI LEK DA SE FLESUJE, IMAM VODAFONE 48
imas za to objasnjenje 2-3 strane u nazad, isto mi se desilo pre par dana...lako se resava http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=125774&page=98

Poslednja izmena:
A ljudi kako da instaliram MiniComander ili Zeus, odakle da pokrenem FAJL MENADZER
Hvala vam !!!

A ljudi kako da instaliram MiniComander ili Zeus, odakle da pokrenem FAJL MENADZER
Hvala vam !!!

:wall:Ne mogu da verujem sta pitas, a na vrhu stranice u mom ogromnom postu imas sve linkove ka tome sto te zanima.:wall:

I za u buduce, zapamtite 100 stranu teme kao najbitniju, bas zam zato postavio presek na 100-toj, radi lakseg pamcenja.

Poslednja izmena:
OK sve je jasno, samo prvi korak kod ovog problema sa pozivima mi nije jasan.Da li se minicomander uploaduje na telefon isto kao i teme, ili ima nekih razlika.Hvala

OK sve je jasno, samo prvi korak kod ovog problema sa pozivima mi nije jasan.Da li se minicomander uploaduje na telefon isto kao i teme, ili ima nekih razlika.Hvala

minicomander je aplikacija koju trebas da instaliras kao i sto instaliras igre i ostalo, putem BMC-a ili JMI-a.

ljudi ima li pomoci za QPST...lepo pronadjem kom na kom mi je telefon i kada hocu da uradim backup... on zakuca, javi vec poznatu gresku o lock-u telefona i posle toga mi prsne i com i vise ne prepoznaje telefon

Hteo bih da ubacim neke .doc i .pdf fajlove na telefon i ako je moguce da ih citam preko Mobipocket reader ili mobiword. Preko kog programa i gde da ubacim na telefon?

Hum... Pitam se postoji li nešto kao taj MobiPocket Creator, ali za Linux. Moraću da pretražim...

BTW, ljudi pošto pretpostavljam da ne znate ruski, prevodite one textove na engleski (koji verujem da razumete) pomoću Google Translate ili Babel Fish servisa.;)

EDIT: Cool ovo je 2500. post :D

Poslednja izmena:
Da li ima neki programcic pomocu kojeg bi mogao da kreiram sifru za pristup kartici/ili mystuff-u, svi bi samo da pregledaju video klipove itd... ;) pa ako mogu nekako da se zastitim :-devil-:

E drugari, jel su izmislili neki media player koji moze da radi i kad se fon zatvori, ili da li neko nasao da li mogu postojeci da se "nabudze"??? :wave:

Da li neko moze da mi kaze kako da brzo, precizno i na lak nacin :) sacuvam imenik i poruke. Posto hocu da mu stavim rusku verziju, jer ova nemacka mi nesto sve vise i vise baguje....Hvala

E drugari, jel su izmislili neki media player koji moze da radi i kad se fon zatvori, ili da li neko nasao da li mogu postojeci da se "nabudze"??? :wave:

pa ako mislis da ti svira mjuza dok ti je fon zatvoren, to mora da ti radi........meni radi
i ne moram da otvaram fon da bi pustio mjuzu, nego samo idem na desni taster i pustim mjuzu........
ako na to mislis to treba da ti radi..........

Evo nadjoh na netu:

M:VIDEO 1.00 video player for java phones

Minimal requirements
MIDP 2.0
CLDC 1.0
JSR-75 (FileConnection)
JSR-135 (Mobile Media API)
Nokia API
SE >= JP7

More

Showing SRT subtitles
Playing in 0°, 90°, 180°, 270° angles
Mirrored playing
Changing color and font size in subtitles

if video is not playing press * button and select 0° for playing and uncheck mirror

to select "ENGLISH" language"
1. start the application
2. click "More" -> "Jazyk" -> select "ENGLISH" ( Note: when you closed the apps and start again the language will return to its original language)

FUNCTION keys:

key 1 : nothing happen
key 2 : it shows time
key 3 : subtitles settings when playing
key 4 : adjust volume to low
key 5 : pause/play
key 6 : adjust volume to high
key 7 : go to directory
key 8 : file information
key 9 : go to ( i think this is the forward backward function?please correct me)
key * : video property ( you can adjust the video display,stretch to screen,mirrored)
key 0 : MUTE
key # : menu(Playing,open video,find all)

Pa sad, ja sam ga instalirao i probao. Radi, ali nisam uspeo nikako da ubacim titl. Kaze
podrzava SRT, a ja nikako da ga ubacim.
Ako neko uspe neka objasni proceduru.

Evo link za jar i jad fajlove:

http://rapidshare.com/files/76999959/mvideo.rar.html

ef player

:)Nesstoo neeweerujem da ce taj player normalno da radi,jer je sam file sistem ubi boze na ef.
Ja neznam sta fali standardnom playeru,audio radi i u open i close modu saswim zadowoljawajuce.
Nego jel ima neko od was problem sa m4a fajlowima,da pri slusanju istih player secne pesmu pri promeni volume?
Obozawam ef,posebno jer je kwalitetno uradjen i prawi solidne fotkice.

pa ako mislis da ti svira mjuza dok ti je fon zatvoren, to mora da ti radi........meni radi
i ne moram da otvaram fon da bi pustio mjuzu, nego samo idem na desni taster i pustim mjuzu........
ako na to mislis to treba da ti radi..........

hehe, hvala na odgovoru, ali naravno da mi standardni player radi u oba moda, mislio sam nesto kao sto je napisao KALECAR... Nekako mi je standardni jako skrnav zbog manjka opcija... Samo da ima repeat i shuffle i ni brige... :D

@ KALECAR A jel ima neki player za muziku...??? :(

Poslednja izmena:
Instalirao sam nekoliko File Manager-a ali ni sa jednim ne mogu da brisem ili reimenujem fajlove. Uvek mi prijavi gresku da je fajl Read Only, a ja ne mogu preko FM-a da skinem taj atribut. Sta da radim?

Kako mogu da vidim koliki mi je dozvoljeni broj fajlova u telefonu?

Poslednja izmena:
Instalirao sam nekoliko File Manager-a ali ni sa jednim ne mogu da brisem ili reimenujem fajlove. Uvek mi prijavi gresku da je fajl Read Only, a ja ne mogu preko FM-a da skinem taj atribut. Sta da radim?

Kako mogu da vidim koliki mi je dozvoljeni broj fajlova u telefonu?

Ne znam dal se odnosi na ceo telefon ili samo na karticu, broj je 400.

U mom potpisu postoji TWEAK za povecanje broja fajlova na 8192.

JAVA midlet premissions

Da li bi neko bio ljubazan da ponovo zakaci groups.txt i policy.txt fajlove, posto ih na linku navedenom u postu vise nema? Hvala!

Ne znam dal se odnosi na ceo telefon ili samo na karticu, broj je 400.

U mom potpisu postoji TWEAK za povecanje broja fajlova na 8192.

Video sam to za povecanje fajlova na 8192, zato i pitam kako mogu da vidim koliki mi je trenutno max broj fajlova. Telefon sam kupio (nov) sa vec instaliranom nemackom V58, mozda je i povecan broj fajlova, ali ne znam kako to da proverim. Imam karticu od 1 GB i mogu da vidim samo koliko memorije imam slobodno, a nigde ne vidim ogranicenje sa brojem fajlova.

A sta da radim sa File Manager-om i Read Only problemom?

PS Vidim da se do sada nisam ni jednom zahvalio za odgovore na moja pitanja. Ispravljam svoju gresku: Hvala na odgovorima.

Poslednja izmena:
Evo za one koji vole smajlije :wave:

PS: Smajliji se mogu razlikovati u zavisnosti od softvera ali je emocija koju pokazuju slicna.

Prilozi

• sm1_145.gif
    sm1_145.gif
    6.8 KB · Pregleda: 153
Ef81

Ne mogu da stavim ni engleski ni srpski jezik na nemackom softweru ,pomagajte drugovi :wall:

Ljudi pomazite, instalirao sam MiniComander, i kad udjem u callhist da uradim RENAME izbacuje mi telefon ovu poruku..

"java.lang.SecurityException : Aplication not authorized to access the restricted API :eek:ccured at /fs/callhist "

Gde gresim, pomoc !!!! Hvala

Poslednja izmena:
Evo probao sam i kroz BMC u BREW mode, BREW/SHARED , kad odaberem callhist da uradim RENAME jednosavno se nista ne desava, stiskam taster RENAME kao ludak i nista...
Pomozite ovo je neverovatno da kod mnogih to uspeva, kod mene jednostavno nece....

S obzirom da u telefonu nema nekih dobrih melodija a i ove koja sam ja ubacivao nisu bas pasovale najbolje je se posle cetvrte sekunde prekinu, malo sam se igrao i napravi, za mene, dobar sms zvuk. Preporucujem ga svim korisnicima telenor mreze a i drugima...

Prilozi

• Telenor SMS.rar
    56.4 KB · Pregleda: 175
Onako ;)
Nego ajde ko ima tv karticu neka snimi onu pesmu da li ste pametniji od djaka petaka, nije losho za zvonjavu.

Nazad
Vrh Dno