black_orion
Slavan
- Učlanjen(a)
- 14.12.2007
- Poena
- 301
@black_orion
taj probl je bio objasnjen jedno 10 puta do sada. pretrazi malo, samo malo
Molim te bar me uputi na kojoj strani veliki je broj strana ovde , a ja sam nov
@black_orion
taj probl je bio objasnjen jedno 10 puta do sada. pretrazi malo, samo malo
imas za to objasnjenje 2-3 strane u nazad, isto mi se desilo pre par dana...lako se resava http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=125774&page=98Ja vas molim da mi pomognete, imam problem, zakucala mi se lista poziva i uopste ne registruje ni primljene ni upucene ni propustene pozivem, uvek pokazuje da je lista prazna....Kad je propusten poziv uopste ne mogu da vidim ko je zvao, ne registruje poziv...POMOC hvala !!!!!!!!!!!!!!!
NIJE VALJDA JEDINI LEK DA SE FLESUJE, IMAM VODAFONE 48
A ljudi kako da instaliram MiniComander ili Zeus, odakle da pokrenem FAJL MENADZER
Hvala vam !!!
OK sve je jasno, samo prvi korak kod ovog problema sa pozivima mi nije jasan.Da li se minicomander uploaduje na telefon isto kao i teme, ili ima nekih razlika.Hvala
Hteo bih da ubacim neke .doc i .pdf fajlove na telefon i ako je moguce da ih citam preko Mobipocket reader ili mobiword. Preko kog programa i gde da ubacim na telefon?
E drugari, jel su izmislili neki media player koji moze da radi i kad se fon zatvori, ili da li neko nasao da li mogu postojeci da se "nabudze"??? :wave:
pa ako mislis da ti svira mjuza dok ti je fon zatvoren, to mora da ti radi........meni radi
i ne moram da otvaram fon da bi pustio mjuzu, nego samo idem na desni taster i pustim mjuzu........
ako na to mislis to treba da ti radi..........
Instalirao sam nekoliko File Manager-a ali ni sa jednim ne mogu da brisem ili reimenujem fajlove. Uvek mi prijavi gresku da je fajl Read Only, a ja ne mogu preko FM-a da skinem taj atribut. Sta da radim?
Kako mogu da vidim koliki mi je dozvoljeni broj fajlova u telefonu?
Ne znam dal se odnosi na ceo telefon ili samo na karticu, broj je 400.
U mom potpisu postoji TWEAK za povecanje broja fajlova na 8192.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari