Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

Narode da li neko mozda zna zasto nikako ne mogu da posaljem sliku preko MMS-a tacnije pise da je slika prevelika za MMS a u stvari teska je 15 KB!!!! Cak ni textualnu poruku u vidu MMS-a nece da posalje, pa ako neko zna resenje plz neka postuje,
PoZz

@vladixus slobodno i meni je tako pisalo i sve sam potvrdjivao.Program je blago receno extra.Bolji je od mini commandera,zeusa...

Ako hocete FM preko interneta evo programa,ali morate sami da nadjete adrese gde se nalaze te FM stanice na netu.Nikola's

Prilozi

• Fm radio.rar
    52.7 KB · Pregleda: 222
@nikola's - kako bre???? imam jad i jar file.......ja prebacim jad preko BMC i nema ga u fonu...
ne znam kako bre........isao sam i extract to.....i opet nista.....ae mi obj. korak po korak..
kako si to ti uradio...ako te ne mrzi.......

@Aces High A zasto ne instaliras sa JMI-om. Ja sve sa njim radim, tek sam sada video da moze i preko BMC-a.

nikola's i vladixus Jel vi to pokusavate da napumpate broj postova na brzaka :smackbum:

Poslednja izmena:
@Aces High udjes u BMC connect na BREW,desni klik na jad ili jar file,install i onda izaberes app ili games.A mozes i preko JMI.Meni je mnogo lakse preko BMC-a.Nikola's

ja nemam na desnom kliku instal......
Imam BMC 1.2 verziju......i sve lepo uradim kao sto mi kaze nikola's
i desni klik na jad file i nema instal samo ima:
update,edit,copy,rename,new directory i delete....nista vise......
ne razumem?????????

tebra, kada otvoris QXDM odes na view/new/common i klikni na NV Browser.
Onda nadjes fajl 00447 (bluetooth device address) kliknes tu i pojavi ti ispod neke vrednosti...
zatim kliknes na read i on ti procita postojece vrednosti e a onda kliknes bar jedno desetak puta na vrednost ispod "Input" :) (dok god ti ne da da je editujes) i ti edituj samo dvocifren broj, udri enter pa sve tako ukicas gore navedene vrednosti
i na kraju kliknes na write, resetujes fon i to je to...
probaj pa javi, kazem ti ne znam za slusalice jer nisam probao
nadam se da sam ti dovoljno detaljno objasnio :)
pOzZ...
Odradio sam bas tako i prvi put, ali na mom fonu definitivno iz nekog razloga ne dozvoljava da prepisujem ovaj fajl.
Hvala na trudu u svakom slucaju.

Pozz,

Treba mi pomoc!! Kupio sam dva BS EF81, jedan radi bezprekorno, ali kod drugog imam problem. Cesto nije dostupan iako je na mrezi, i dosta prekida kada se razgovara, znate ono kada je mreza losa pa prekida... samo sto prikazuje full mrezu i onaj drugi tu lepo radi... Ima v51 german. STA DA RADIM?? Da li bi flesh na staru fabrisku nesto doneo (i molim da mi neko postavi link za fabricku cistu v46)

@littleprince..........ja sam tako radio.....ali mi se nisu jad i jar file nalazili u istom folderu. :D :D :D :D
ok hvala..........hvala vam svima......
jesam nikola's hvala i tebi.......

Poslednja izmena:
Da li je neko probao BT info,koji sam okacio juce.Ako jeste neka kaze svoje utiske.Moja ocena je 4,20.

probacu ga sutra ili prekosutra........ali po tvojoj oceni znaci nije nesto.......
probacu ga pa cu ti javim.......ali za koj dan.....

Ja koliko vidim tebi je bluetooth address OK.
Sad prelistah forum i videh u cemu je tvoj prob. Chim ti mozes sa dr. telefonima da se povezujes znaci da ti je sve ok sto se tiche addresse. Nisam imao iskustva sa BT sluskama, tako da na zalost ne mogu da ti help.

Poslednja izmena:
koji bedak...
istalirao novu mini operu 4 i sa njom ne mogu da citam gmail, kad se ulogujem ima samo link Gmail Atom Feed, nema html verzije... :zgran:

edit. kada dobijem tu praznu strranicu i onda uradim menu>tools>reload, inbox se ucita. Nasao na netu da su drugi imali slican problem http://my.opera.com/community/forums/topic.dml?id=213748 . Opera mini 3 nije imala ovakvih problema, sto se mene tice.

Poslednja izmena:
Ja koliko vidim tebi je bluetooth address OK.
Sad prelistah forum i videh u cemu je tvoj prob. Chim ti mozes sa dr. telefonima da se povezujes znaci da ti je sve ok sto se tiche addresse. Nisam imao iskustva sa BT sluskama, tako da na zalost ne mogu da ti help.

telefon nepodrzava A2DP bluetooth protokol za stereo slusalice, tako da od bluetooth slusalica nema nista.

@Aces High A zasto ne instaliras sa JMI-om. Ja sve sa njim radim, tek sam sada video da moze i preko BMC-a.

nikola's i vladixus Jel vi to pokusavate da napumpate broj postova na brzaka :smackbum:
ne pokusavam nista vec pitam sta mi nije jasno za pomoc i kazem ono sto znam, e a ako znas odg zasto ne mogu da saljem mms a mogu da downloadujem kada meni neko posalje, inace mogu da takodje downloadujem e mail ali ga ne mogu poslati i vezano za GPRS otvara mi samo mondo a ni jednu drugu stranicu nece ???

Pozz,

Treba mi pomoc!! Kupio sam dva BS EF81, jedan radi bezprekorno, ali kod drugog imam problem. Cesto nije dostupan iako je na mrezi, i dosta prekida kada se razgovara, znate ono kada je mreza losa pa prekida... samo sto prikazuje full mrezu i onaj drugi tu lepo radi... Ima v58 german. STA DA RADIM?? Da li bi flesh na staru fabricku nesto doneo (i molim da mi neko postavi link za fabricku cistu v46)

ljudi daj je moguce da sa komp-a (notepad,Microfost Word,Exel) da se fajlovi
koji su radjeni na kompjuteru prebacim na fon...samo fajl.......koji sam radio na komp....
a da mi fon prepozna............KAKO???????????? ako razumete sta hocu da kazem??????

Poslednja izmena:
pa de da pogledam 94 strana???
ali sva sreca pa sam jos nekad davno sacuvao stranicu na komp pa sam je nasao

16525076iy1.jpg

Vrh Dno