A kakav si problem imao sa BT. Meni radi normalno povezivanje sa drugim telefonima i kompom ali ne mogu da se povezem na BT slusalicu (konkretno logitec). Pogledao sam u NV editor ali pod onim ID 447 je BD addres, a usput kada radim download all active to mobile taj ID je jedan od onih koji se ne mogu prepisivati.e sredio sam i bluetooth sad je sve super!!!
PoZZ svima
pa posle flesovanja na v58 inace ruska, nisam imao mrezu i kad sam pokusao da ukljucim BT pojavljivao je neku gresku (ne secam se sada tacno) ali pratio sam ovde uputstva na forumu i doterao fon kao lutkicuA kakav si problem imao sa BT. Meni radi normalno povezivanje sa drugim telefonima i kompom ali ne mogu da se povezem na BT slusalicu (konkretno logitec). Pogledao sam u NV editor ali pod onim ID 447 je BD addres, a usput kada radim download all active to mobile taj ID je jedan od onih koji se ne mogu prepisivati.
pretrazih ceo forum ali nisam video da ima NOTEPAD download a znam da sam ga video negde...
jel moze neko da mi kaze gde je.....pa da idem ...jer sam se ubio pretrazivajuci...i jer tamo ima kako se instal?????????????
Obzirom da zelim da uzmem neki drugi fon, "pametniji" koji je najlaksi nacin da prebacim kontakte, obzirom da ce ovaj drugi imati WM6 ?
1.) Ne, nemam Outlook.
2.) Ako moze bez pesackog nacina, uz pomoco stapa i kanapa, odnosno papira i olovke.
Kako da uklonim onu potvrdnu sifru za bluetooth?nikola's
pa posle flesovanja na v58 inace ruska, nisam imao mrezu i kad sam pokusao da ukljucim BT pojavljivao je neku gresku (ne secam se sada tacno) ali pratio sam ovde uputstva na forumu i doterao fon kao lutkicu, rade sva podesavanja iako je ruska verzija i fura super.
ja nisam to sredjivao preko NV-Editor-a vec preko QXDM-a, sve to izgleda ovako:
Preko QXDM naci NV_item 447
ovako treba da izgleda posle podesavanja
bd_addr[0] - 0x17
bd_addr[1] - 0x23
bd_addr[2] - 0x24
bd_addr[3] - 0x41
bd_addr[4] - 0x0D
bd_addr[5] - 0x00
Resetuj fon...
srecno, pOzZ
Instaliraj PMP software KOJI SI DOBIO UZ TELEFON i u njemu imas program za rad sa kontaktima iz kojeg mozes da sacuvas kontakte u nekom od standardnih "coma" ili "tab" formatima, ili jednostavnom "txt" formatu.
Coma, razdvaja informacije u jednom kontaktu zarezom
TAB, razdvaja informacije u jednom kontaktu slobodnim prostorom
i jedan i drugi format se otvaraju u Excel-u kao tabele.
tebra, kada otvoris QXDM odes na view/new/common i klikni na NV Browser.Nasao sam i preko QXDM-a, ali kad kliknem na write izbaci da taj fajl (447) ne moze da se prepisuje. Ako nije problem, jel moze malo detaljnije kako se unose promene preko QXDM-a.
Inace read mi izbacuje neke vrednosti koje nisu kao sto si gore naveo, ali nisu ni nule. Jos jednom naglasavam da se normalno povezujem na druge telefone.
nikola's da li sme i kako se pokrece program BenqFM, instalirao sam i kada startujem iz aplikacija prijavljuje da ce mozda fon da ima CRASH, moze li malo u detalje plz,evo nekih programa za ef81.nikola's
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari