hvala kralju, evo uspeo sam da dobijem mrezu preko QPST - (jezicak restore, a repair fajl koji sam upotrebio (jer naravno nisam napravio backupPretrazi "repair" u ovom forumu. poz
@GR-44 Lapsus :lupko: ne .brt nego .bar fajlove, inace to su svi fajlovi koji sluze za izgleg softvera na fonu. Cela filozofija oko skina za mplayer je zapravo jedna slika koju stavis umesto standardne u .bar fajlu za mplayer i ne samo mplayera vec i ikona, to za pojacavanje... i ne moras da cackas na netu da bi nasao nesto sto ti se svidja vec napravis sam. Jos samo kada bih skapirao gde gresim.
Peti post ti je uputstvo pa javi da li si uspeo :wave:
http://forum.allsiemens.com/viewtopic.php?t=31861
hello, da li mozda neko zna kako da fixujem bug za sms, tj ne mogu da saljem sms poruke jer ne mogu da ukucam broj na koji hocu da saljem (to je kada direktno hocu da pisem, izbacuje mi da je maximum vec dostignut), medjutim kada odgovaram sve funkcionise OK...sinoc sam ga fleshovao na v58,
pOzZ
Instalirao sam Mobile Theme Editor 2.2.3 sa svim prethodnim java glupostima, ali program neće da edituje teme uz poruku "Invalid theme or display resolution not supported." Ono što je interesantno je da bez problema edituje teme za BS E71. Probao sam sa verzijom 2.0 ona tek ništa ne otvara. Gde je problem?
Mobile Theme Editor radi kako treba, a problem je u vrsti datoteke koju pokušavaš otvoriti.
Ne možeš otvoriti niti jednu .sdt temu jer su zaštićene! Moraš imati .sdq temu pa ćeš moći u njoj nešto mijenjati. Tako se štite autorska prava!!!
Ali kako onda otvaram sve .sdt teme koje su za BS E71? Inače i njih sam skinuo sa modopo sajta u nadi da ću ih nekako instalirati na EF81 što nisam uspeo.
wladane nema sanse da nadjem ovo! ajde ako nadjes negde postupak ti ga postuj plz.Imas i to negde u ovom forumu. Pretrazi po forumu tu poruku koju ti izbacuje, ne secam se kako ide. Ako ne uspes javi.
wladane nema sanse da nadjem ovo! ajde ako nadjes negde postupak ti ga postuj plz.
pOzZ
hvala druze, nasao sam sve i odradio malo se namucio ali sam ipak uspeo! Hvala tebi puno na pomoci jer sam sigurno ne bih postigao nista!!!Ich verändere mit QXDM das NV-Item 3005 in den Wert der gewünschten max. Empfänger. Bei mir hat 10 wunderbar geklappt.
Nadji taj nv-ithem (3005) i stavi 10. Restartuj phon. Srecno.
jos mi je samo ostalo da sredim bluetooth, ovde na forumu ima link koji vodi na ruski forum ali ja ne razumem ruski, pa ako hoce da mi neko objasni na srpskom???Ne gnjavis, forum sluzi da pitas sta nije jasno. Imas tamo write kad upises 10. Ne znam sta je prob. Daj screen gde ti je taj copy.
moze li pomoc?
nikako da pokapiram kako da igre instaliram na fonu. skinuo sam sa ovog foruma rar igrice i sta, trebam li da to samo kopiram negde ili kako vec?
pOzZ
EF81 je za razliku od E71 baziran na platformi BREW (Binary Runtime Environment for Wireless) i to je problem! Zato ćeš u MTE-u koristiti opciju File -> Export to Brew format kojom tema postaje spremna za instaliranje na mobitel (.sdt), ali i zaštićena od otvaranja s MTE-om.
@GR-44 Tu sam i ja gresio tj nisam odradjivao sve. Pogledaj predzadnju sliku Steky-MAG-a. Kada otvoris .bar fajl i zamenis sliku koju zelis odradi build i on ti u isti .bar fajl koji si otvorio sacuva izmene.
PS: Daj da vidimo taj tvoj skin kad ga odradis :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari