Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

Skinuo sam notepad, pa me sad interesuje kako da ga instaliram. U koji folder treba staviti ona dva fajla?

Nezahvalno je zahvaljivati se unapred!
Otvoris Brew commander - Brew/mod/java_ams/config/apps/ i tu kopiras i jad i jar file...

Skinuo sam notepad, pa me sad interesuje kako da ga instaliram. U koji folder treba staviti ona dva fajla?

Za svaki Java program ili igru trebaš instalaciju..., pa restart..., pa programa uopće nema ili ne radi! Elegantnije rješenje je kopiranje programa (ili igre) na MC - memorijsku karticu! Postupak je slijedeći:

1. Napravi na MC direktorije Programi i Igre. U svakom od njih napravićeš nove direktorije nazvane prema programu ili igri, i u njih kopirati potrebne .jar i .jad datoteke. U ovom slučaju napravi u direktoriju Programi novi direktorij Notes i u njega kopiraj datoteke Notes.jar i Notes.jad!

2. Da bi to proradilo moraš NotePadom ili WordPadom ili kojim drugim programom za obradu teksta editirati .ids datoteku, nazvanu kao i .jar i .jad datoteke, u kojoj definiraš ime programa (ili igre) i put do njega (nje) - vidi sliku! Ovaj put sam ti ja to napravio, a poslije ćeš se sam potruditi.
U našem slučaju to je Notes.ids (nalazi se u Notes.zip-u) kojeg kopiraš u brew / mod / java_ams / install / apps (ili games ako je u pitanju igra). Na taj način nećeš nakon flash-anja izgubiti sve programe i igre koji si sam "instalirao" jer su one na MC. Morati ćeš samo vratiti .ids datoteke, ali njih imaš na računalu. Zar ne ...?

Prilozi

• Notes.zip
    291 bajta · Pregleda: 174
  • WordPad.png
    WordPad.png
    11.2 KB · Pregleda: 245
  • Upute.png
    Upute.png
    35.6 KB · Pregleda: 216
Poslednja izmena:
Izvinite opet ja!Ako vas lepo zamolim mogu li dobiti objasnjenje ili link za objasnjenje kako da ubacim taj repair sa qpst i nv-editorom jar samo sa qpst znam ali sa nv-editorom jos nisam radila.Hvala jos jednom ! ! !

127fs3178965.jpg

Gameloft kolekcija igrica 2007:
Veličina: 11.6 mb

ASPHALT URBAN GT
ASPHALT URBAN GT 2
KING KONG
PRINCE OF PERSIA THE TWO THRONES
PRINCE OF PERSIA WARRIOR WITHIN
PRINCE OF PERSIA HAREM ADVENTURES
PRINCE OF PERSIA SANDS OF TIME
MIDNIGHT HOLD EM POKER
MIDNIGHT BOWLING
MIDNIGHT POOL
REAL FOOTBALL 2004
GAMELOFT SOLITAIRE
PLATINIUM SOLITAIRE
FOOTBALL TRIVIA
XIII
GULOS TALE
REAL FOOTBALL 2005
1000 WORDS
RAINBOW SIX LOCKDOWN
MIGHT AND MAGIC
BLOCK BREAKER CHRISTMAS
BLOCK BREAKER DELUXE
MARCEL DESSIALLY
BACKGAMMON
DEREK JETER PRO BASEBALL
CHESSMASTER
MYSTERY MANSION PINPALL { 6630 }
MYSTERY MANSION PINPALL { PROPER FOR 6600 & 7610 }
BROTHER IN ARMS EARNED IN BLOODS
VANS SKATE AND SLAM
WAR OF THE WORLDS
VIJAY SINGH PRO GOLF 2005
SKATESLAM
THE PROMISE CHINESE VERSION
SPLINTER CELL CHAOS THEORY
SPLINTER CELL PANDORA TOMMOROW
SPLINTER CELL EXTENDED OPS
SPLINTER CELL
SIBERIAN STRIKE 1
SIBERIAN STRIKE 2
RAYMAN 3
SPEED DEVILS
RAYMAN GOLF
RAYMAN BOWLING
RAINBOW SIX RAVEN SHEILD
PLANET ZERO
RAIL RIDER
MEDIEVAL COMBAT
NEW YORK NIGHTS
TOTALLY SPIES
NIGHTMARE CREATURES
REAL FOOTBALL 2006

http://rapidshare.com/files/28256714/GamLft.rar ;)

Izvinite opet ja!Ako vas lepo zamolim mogu li dobiti objasnjenje ili link za objasnjenje kako da ubacim taj repair sa qpst i nv-editorom jar samo sa qpst znam ali sa nv-editorom jos nisam radila.Hvala jos jednom ! ! !

Samo prati slike!

Prilozi

• QPST_Software_Download_01.png
    QPST_Software_Download_01.png
    54.5 KB · Pregleda: 131
  • QPST_Software_Download_02.png
    QPST_Software_Download_02.png
    17 KB · Pregleda: 108
  • QPST_Software_Download_03.png
    QPST_Software_Download_03.png
    24.4 KB · Pregleda: 123
  • QPST_Software_Download_04.png
    QPST_Software_Download_04.png
    17 KB · Pregleda: 106
:(

Braco, pomagajte, imam veliki problem.
Ne mogu nikako da udjem u poruke, niti u browser, niti preko precica, niti preko menia. Ne znam sta da radim.:S:

Samo jedna informacija...
Pao mi je telefon juce, i nesto su mi se sjebala vratanca, odnosno nema vise onog otpora prilikom dizanja vratanca, odnosno kao da se neki feder ili sjebao unutra ili je popustio, ali meni nije jasno uopste kako je to moguce, kad telefon nije pao na tu stranu.Jel zna neko mozda u cemu je problem i sta se sjebalo, i da li mogu to nekako rucno da namestim.Odnosno jel zna neko kako to funkcionise u telefonu, odnosno kako ta vratanca klikcu i imaju neki otpor.Inace telefon normalno radi...Hvala na odgovoru

ali meni nije jasno uopste kako je to moguce, kad telefon nije pao na tu stranu.

Sta ti tu nije jasno ako te :smack: mlatnem po glavi postoji verovatnoca da cu da ti ulubim karoseriju ali i da ce da ti pukne vrat iako sam te udario po glavi tj iskoci ti neki prsljen iz lezista i posle nema otpora kada te baba pomiluje nego ti se glava spoji sa ramenima bez otpora :-devil-:

Najbolje ti je da ga otvoris i sam vidis :p

Imam telefon oko 2 meseca...
u pocetku je sve radilo ok a onda je poceo naprasno bez nekog razloga da se restartuje...
bez nekog pravila... cas kad telefoniram cas kad primam poruku.. par puta mi je stajao na solu a ja sam umro od smeha kad sam ga cuo kako se sam pali i gasi 2 puta... i to sve u totalno nepravilnim razmacima i bez neke seme fore , barem nesto sto bi indikovalo sta bi moglo biti... e da 3 puta se restartovo na otvaranje poklopca...
inace je v 58 Ger sa srpskim

Poslednja izmena:
Ne znam u chemu je problem ali i dalje ne mogu namestiti da mi gmail aplikacija radi ... iako je lepo podeshen ... vechnost mu treba da se loguje na account ali ne prikazuje nishta ...

reshenje ?

Ne znam u chemu je problem ali i dalje ne mogu namestiti da mi gmail aplikacija radi ... iako je lepo podeshen ... vechnost mu treba da se loguje na account ali ne prikazuje nishta ...

reshenje ?

idi preko Opere, Gmail ni meni nece stalno da se loguje. inace kad hoce to je brzo tipa 4-5 sec,
chim predje preko ne vredi chekati.
U operi napravi bookmarks sa stranom za log i to je to.

Za svaki Java program ili igru trebaš instalaciju..., pa restart..., pa programa uopće nema ili ne radi! Elegantnije rješenje je kopiranje programa (ili igre) na MC - memorijsku karticu! Postupak je slijedeći:

1. Napravi na MC direktorije Programi i Igre. U svakom od njih napravićeš nove direktorije nazvane prema programu ili igri, i u njih kopirati potrebne .jar i .jad datoteke. U ovom slučaju napravi u direktoriju Programi novi direktorij Notes i u njega kopiraj datoteke Notes.jar i Notes.jad!

2. Da bi to proradilo moraš NotePadom ili WordPadom ili kojim drugim programom za obradu teksta editirati .ids datoteku, nazvanu kao i .jar i .jad datoteke, u kojoj definiraš ime programa (ili igre) i put do njega (nje) - vidi sliku! Ovaj put sam ti ja to napravio, a poslije ćeš se sam potruditi.
U našem slučaju to je Notes.ids (nalazi se u Notes.zip-u) kojeg kopiraš u brew / mod / java_ams / install / apps (ili games ako je u pitanju igra). Na taj način nećeš nakon flash-anja izgubiti sve programe i igre koji si sam "instalirao" jer su one na MC. Morati ćeš samo vratiti .ids datoteke, ali njih imaš na računalu. Zar ne ...?

Sad se mogu zahvaliti.
Sad mi je sve jasno, a taman sam hteo pitati kako da se instalira na karticu.
Thanks

Da li je neko primetio da se telefon, prilikom gledanja 3g tv-a, nenormalno greje u donjem delu (kod antene)?

Ovo je vec bilo ali ne mogu da pronadjem, kako da se vratim na v48 (ako mozete da mi ostavite i link takodje). Unapred hvala.

Posle ovoliko postova reših i ja da ga kupim ! Paket je stigao Full:eyebrows:, stim što mi CD nije za njega, nego za "BenQ-Siemens EL71" (izkopiracu od ortaka originalni disk:,,:). Moj mobilni je skinut sa T Mobill mreže. Zanima me sledeće:

1. Kako da vidim koja je verzija softvera (nemoj da mi kažete da pretražim temu, jer sam ih i pročitao sve, uostalom zbog ove teme sam se i odličio na kupovinu. Za info plaćen je 97e:smoke:)

2. Možda bi mogli da glasamo za best softver. Koji ?
- Nemac 0.58 (divljak),
- Rus 0.58 (divljak),
- Oficijalni 0.48 (koji - retail, ili onaj skidsan sa Hrvatskog sajta)

3. Ajde da malo ispadnem glup (ovo mi je 2 mobilni za 5 godina:D) Da li 64mb kartica je u telefonu pored SIM karice gde se ubacuje Micro SD, ili je baš u telefonu. (moj slot pored SIM kartice je prazan)

Posle ovoliko postova reših i ja da ga kupim ! Paket je stigao Full:eyebrows:, stim što mi CD nije za njega, nego za "BenQ-Siemens EL71" (izkopiracu od ortaka originalni disk:,,:). Moj mobilni je skinut sa T Mobill mreže. Zanima me sledeće:

1. Kako da vidim koja je verzija softvera (nemoj da mi kažete da pretražim temu, jer sam ih i pročitao sve, uostalom zbog ove teme sam se i odličio na kupovinu. Za info plaćen je 97e:smoke:)

- Nemac 0.58 (divljak),
- Rus 0.58 (divljak),

3. Ajde da malo ispadnem glup (ovo mi je 2 mobilni za 5 godina:D) Da li 64mb kartica je u telefonu pored SIM karice gde se ubacuje Micro SD, ili je baš u telefonu. (moj slot pored SIM kartice je prazan)

:p u telefonu.

- Nemac 0.58 (divljak),
- Rus 0.58 (divljak),

1.
menu
settings
phone
phone identity
jednom desno
na dole desetak puta (SVN)

2.
Nemac je naj (uvek bio):type:

1. Najbrže: *#06#

imam doticni ef81,
ali posto nije pamtio listu poziva odlucio sam da ga flesujem,
flesovao sam ga sa 58 verzijom ruskom i nemackom,
prilikom flesovanja mi je prijavio na imam previse nv itema,
sve prodje ok ali nemam mrezu ni malo tj. limited services,
probao sam i da vratim na 48 verziju, koja je bila u telefonu, i opet isto,
citao sam da pomocu QSTP-a i nvEditora treba ubaciti neke fajlove,
ali problem je sto mi QPST ne vidi telefon,
telefon se u device manageru prijavljuje na COM9
i kada u QPST ubacim COM9 nema telefona,
e sad da li je probnelm u QPST-u ili telefonu ili u meni jer ne znam da podesim pravilno COM9 u QPST-u?
verzija QPST-a jd 2.7 build 8
(znam da je bilo u prethodnim postovima ali nisam uspeo tako da resim prob. pa ako moze neko da mi objasni sve na jednom mestu?)

hvala

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno