To se meni desavalo. Treba da odes u media player pa desno na Bookmarks->options->settings i tu izaberi konekciju koju koristis. Kad izaberes idi na options->save, i to je to!
Na EF81 My stuff > Thames . izaberes temu kliknes na Options jedanput na dole i eto opcije Delete na ru58ci.opcija brisanja teme?
sad je vec lakseNa EF81 My stuff > Thames . izaberes temu kliknes na Options jedanput na dole i eto opcije Delete na ru58ci.
Flashuj na nemacku 58-icuImam sledeca dva problem koje nisam primetio da je iko prijavio:
1. Cesto mi se javi poruka (kada zelim da telefoniram, odgovorim na poziv ili uopste otvorim nesto iz menija): "Memory too low, please close some applications". Stisnem OK i dalje normalno radi. Primetio sam da se ovo cesce desava od kad sam ubacio mem. karticu i kad je telefon zagrejan, cak i ako se zagreje od spoljne temeperature!
2. Ponekad mi se zvuk za poruke beskonacno ponavlja (bilo da je stigla poruka, bilo da je notify moje poruke) a to mogu da prekinem samo gasenjem telefona ili brisanjem same poruke.
Inace, fw je fabricki 48. Ima li neko slicnih problema ili, jos bolje, resenja za iste?
Imam sledeca dva problem koje nisam primetio da je iko prijavio:
1. Cesto mi se javi poruka (kada zelim da telefoniram, odgovorim na poziv ili uopste otvorim nesto iz menija): "Memory too low, please close some applications". Stisnem OK i dalje normalno radi. Primetio sam da se ovo cesce desava od kad sam ubacio mem. karticu i kad je telefon zagrejan, cak i ako se zagreje od spoljne temeperature!
2. Ponekad mi se zvuk za poruke beskonacno ponavlja (bilo da je stigla poruka, bilo da je notify moje poruke) a to mogu da prekinem samo gasenjem telefona ili brisanjem same poruke.
Inace, fw je fabricki 48. Ima li neko slicnih problema ili, jos bolje, resenja za iste?
Probaj ako imas instaliran i podesen Brew commander da resetujesh fon - phone--->mode--->reset,ako ne flash na nemacku 58-icu...Pozdrav svima!
Odlican je forum, svaka cast! Imam jedan problem, mozda je i bio postovan ali namam bas vremena da trazim 60 strana pa ako neko zna neka postuje link, ne mora odgovor.
Softver je ruski v58 i sve lepo radi, zaista sam prezadovoljan. Medjutim pre par dana jedna veoma glupa stvar se desila. Odjednom nece uopste da udje u Call Register! Ni i iz menija ni preko zelene slusalice! Na pritisak tastera iskulira jedno 2-3 sekunde i to je to, kao da nisam ni pritisnuo. Nekima je otvarao Call Reg pa pokazivao empty list, a meni nece ni da otvori!
Molim nekog ko zna o cemu je rec da me prosvetli!
Ako nista drugo, moracu da flesujem, posto slutim da je to jedino resenje!
Pozz svima
Probaj ako imas instaliran i podesen Brew commander da resetujesh fon - phone--->mode--->reset,ako ne flash na nemacku 58-icu...
Neces izgubiti sve tj. neces izgubiti nista...Probacu to, samo mi reci da li cu da izgubim sve ono sto imam u memoriji?
Kalendar i imenik cu da sacuvam, ali sta se desava sa onim podesavanjima za internet, 3G, e-mail, i td?
A da li mogu bez problema da flesujem na nemacku 58-icu, posto sam citao ranije da treba obratiti paznju na onaj language pack i sl?
Hvala u svakom slucaju
Ako nije ovo onda ne znam sta je:
brew/mod/camera/res/commom/sound/CameraClickMelody_PCM.wav
Ja ne mogu da pustim nikako, cak ni sound forge nece da reprodukuje.
EDIT: Kada se skroz obrise fajl iz telefona, nekad skljocne, nekad ne. Totalno sam zbunjen.
Imam sledeca dva problem koje nisam primetio da je iko prijavio:
LOLcina, smejem se sam sebi ves satima :d :dlol lol :smash: taj zvuk sto ga vidis u common/sound si verovatno sam postavio nekad ranije, na osnovu ova dva posta, pokusavajuci da uklonis zvuk.
http://www.bench-market.com/forum/showpost.php?p=1076770&postcount=72
http://www.bench-market.com/forum/showpost.php?p=1076771&postcount=73
aaah agonije!
simona je napisao(la):Pozdrav drustvo.Dobre vesti uspela sam da flesujem sa vodafonovom 58-icom,i meni licno se svidja...malo me nervira onaj vodafon live znak...ali vazno da radi tel...i da nije otisao u vecna lovista.
a razlog jos jedan sto vam sad pisem je taj...da li mi neko moze reci kako da ozivim bluetooth,posto kad ga pokrenem ispise BLUETOOTH ADREES NOT SET...i to je to...nista nemogu dalje.
Negde sam videla post bas o ovome,ali nemogu da nadjem...pa vas molim ako mi mozete pomoci ili napisati gde se ili na kojoj strani nalazi ovo za bluetooth.
HVALA
SIMI
Da li je neko naleteo na neki NOTES(da se downl.?), neverovatno je da ga telefon nema.
Ja sam npr sestri popravio tako neki glupavi bug sa SMS porukama ("too many recipients" - tako nesto)
imam ponekad isti problem, isto fw48. Uglavnom se desava ako stigne sms dok nesto radim na telefonu. Meni je uglavnom dovoljno da zatvorim/otvorim tel i prestane da zvoni bez prestanka. NEmam nameru da uklanjam ovaj bag jer je sjajan fazon u drustvu! :banana:
Tel ima ograniceno na 5 recipients, ali preko qpst se moze prosiriti.
simona je napisao(la):psaras hvala puno....samo mi reci ...opet ja...gde da skinem nv editor...posto dva koja sam skinula riknula pri instalaciji...
hvala
kad vam dosadim s pitanjima....izbacite me s foruma
a iskreno se nadam da necete
Evo NOTEPAD-a i to bas za BENQ. Odlican je.
Ima mogucnost zastite zapisa sifrom.
![]()
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari