Moram jos malo da hvalim kvalitet sluski i zvuka koji baca ovaj fon...stvarno ga treba cuti ,mozda se prijatno iznenadite!
Btw. jel zna neko jel se mogu nabaviti one bolje sluske sto idu uz njega i po kojoj ceni ?
Bas su ga zakomplikovali :crash: ali radi ekstra :banana:
Motorola mi svaki treci put pozivala izgovoreni broj, brzo ti pripadne :vomit: od toga i batalis.
Da bas i stavim marker na broj i samo mi nudi u
Options-
- Edit
- Create message
- Send contact
- Duplicate
- Add to distr. list
- Add to group
- Save options
- Delete
- Set as biz card
- Synchronise
Da li u samom telefonu mozda treba da se podesi nesto, pojma nemam vise mozda i lupam![]()
Nisi stavio na sam broj, te opcije dobijas kad stavis marker na kontakt. Sad idi na edit, pa onda na broj, pa ces dobiti u opcijama "record voice tag".
Mogu li da preko JMI prebacim igricu na fon koristeci bluetooth usb adapter, posto majmun nije uzeo usb kabal. Probao sam preko JMI, ali pise da fon nije povezan sa kompom, a ja ga povezao preko bluetooth-a.
kako da snimam duze od 5 minuta
Jos nesto, manje bitno, ali ipak...
Ukljucen mi je Cell info display, ali ne pise lokacija na fonu. u stvari, nista ne pise. kako to da sredim? ima fw48 skinut sa vodafone mreze
Kako mogu igre da instaliram na mmc?
Uputstvo za instaliranje tema preko kabla, v.1.1
QUOTE]
Hvala na detaljnom uputstvu.
:wave:
I zasto bi stavljao na karticu, kad imas na raspolaganju u telefonu bar 35MB memorije, a znamo da su igre po 100-nak KB.
Mozda belezi nesto npr. verziju ROM-a u EXIF-u slike, pa pravi problem.
QUOTE]
Verovatno negde belezi slike koje su uslikane sa njegovom kamerom, jer meni nece da otvori
slike 640x480 koje sam slikao sa fotoap. a ove koje sam slikao sa BS otvara bez problema iako su duplo vece rezolucije!?
E sad, telefon mi ne prijavljuje 3g signal iako sam u zoni koja je pokrivena. Mode selection je na auto. Nije da mi je to od zivotne vaznosti posto 3g ni do sada nisam koristio a verovatno i necu, ali.......
Druga stvar je da spoljasnji tasteri reaguju sve dok se ne ukljuci screen saver. Posle toga ako zelim da ih koristim moram da otvorim telefon. Da li je i kod ostalih tako?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari