Šta je novo?

BENQ-SIEMENS EF81 - sve na jednom mestu

Tesko da moze maska da se menja ovom telefonu. Izradjen je od kombinacije legure magnezijuma i aluminijuma. Sve to je prefarbano tako da ako vam se skinula farba kao meni na primer jedino sto vam ostaje jeste da nadjete telefon koji ne radi a ima ocuvano kuciste :D

Ja sam svoj primerak prvi put za poslednje tri godine koliko ga koristim fleshovao pre neki dan na nemacku v58. Imao sam pre toga v48 international. Nesto mi dosadno ovih dana pa se zamajavam telefonom i igricama za njega tako da cu mozda da okacim neke nove linkove ka igricama posto su stari obrisani :)
Bas super od tebe, uneces malo svezine i novina mozda nekih u ovu temu pa samim tim moze biti i neki clan vise na ovoj temi posto je odavno poprilicno mrtva! :p

pozz svima dugo vas nisam video :p eto tema crkava kao i telefoni
bash mi krivo sto nema jos u prodaji novi soft itd al krastavac dolaze novi i nazalost bolji od ovog fona :mad: :D al ovaj je najbolji :D
mene je poceo da smara ekran :( treperi povremeno onako se ugasi i tako valjda je flat kabl imam drugi fon i otvarao sam moj al ne bi znao da zamenim :(
i jel moze help ako neko ima vremena valjda sme ovde to da se pise
offtopic je :igram onu erepubliku i posto ste mi vi drugari :D aj mi help
http://www.erepublik.com/en/referrer/demo0007 treba ovde da se registrujete i da stignete do lvl-a 6 lako je stize se za od prilike 6,7 dana max i dnevno treba da kliknete 5x....
i kad vi dodjete ja cu da dobijem 5 golda a vi posle mozete da igrate i ne morate zavisi ako vam se svidi super ako ostanete.Ako neko oce da mi help pm me da vam kazem sta treba kao neko uputstvo za pocetak....HVALA UNAPRED !!!

vidimo se pozzz

@GR-44 Prvo symb, pa sad i ti spamujes :D Inace ljudi, daj da osvezimo temu novitetima, zar posle 295 strana, da tema prestane da bude aktivna? :(

meni je takodje crko .... krastavac bilo je lepo dok je trajalo

Ne mogu da verujem da je tema jos aktivna.
Ja telefon imam vec tri godine i jedini problem koji mi se desava je da se ponekad sam ugasi.
Baterija drzi isto. Tastatura se tek jedva primetno pomera kad je bas poguram u stranu i to je to.
Ispao mi je jedno milion puta a vec par meseci se jednogodisnja cerkica igra s njim.
Gledajuci kakve su probleme neki imali jos od prvog dana mogu da kazem samo da sam imao ludu srecu.
Da budem iskren posle ovog vremena bas mi je dosadio ali necu ga menjati dok god radi. Zasluzio je!

I moj je radio bez ijedne jedine greske, ali moja luda glava oce sve da proba, pa sam jednom prilikom uspeo da obrisem bazu telefona, .sql formata... :D
Da sam ga umereno koristio, trajao bi mi jos, ali ga ja stavim ujutru na punjenje i do uvece ne gasim muziku i to na maximalno pojacano :D

omg logicno da je muzika na max ?! :d
SRECNA SVIMA NOVA GODINA !!! SVE NAJBOLJE !!! :banana::banana::banana::banana::party::party:

I meni je bio odlican, ali cim su mu prve munje proradile, bilo je jasno da je za prodaju zreo.
Tesko da se ista ikada moglo kupiti povoljnije.

Baterija mi traje semo 2-3 sata,a troši mi se baterija i
kad je isključen.Šta to može biti?

Jedva nadjoh temu:S: Došlo vreme da se menja Ef81, služio u sreći i veselju, nikad flešovan, radio kao sat:banana: Prilikom unosa kontakata ne jedno ime sam beležila više brojeva, pa prilikom prenosa kontakata prenosi se samo jedan broj(glavni) na SIM. Da li postoji neki način da se svi brojevi snime na racunar ili sim, npr. tj da se za svaki broj dodeli ime ili nešto slično?

Pitanje> Da li je moguće uraditi fleš ovog telefona pod Windows 7? Potražih u temi, a ne nađoh odgovor, a problem mi pravi USB Driver. Inače, fon je burazerov, a od pre neki dan se pri paljenju pojavi logo i onda se resetuje i tako sve do vađenja baterije (kontam da probam fleš u emergency mod.u, pa šta bude).

Poslednja izmena:
steki, izvini, ali nisam znao za bolji od onog :) .

nego, imas li kojim slucajem, ili slucajnoscu, nas T9 ?
takodje, odakle ti sr/cro menu/izbornik ?

Opalac !:party:

fala Steki, fala, svaka ti se dala !

OK, probao sam s onim f/ware.om koji je Steky linkovao (http://rapidshare.com/files/23704673/EF81_IP15.0.1_de-VF-G_48_0113_3GSwupFU_SGLPK.zip), a potom sam skinuo i ovaj>EF81_IP17_2E0_2E14_de_2DVF_2DG_58_0147_3GSwupFU_SGLPK, ubacio sam i pomenuti .qsnv fajl, ali mi flesh svaki put zabode pri prvom restartu, na fonu samo piše factory test mode. Pokušao sam i sa ovim rešenjem, ali u QPST configuration jednostavno ne dobijam ovaj treći port, and I guess I'm doin' it wrong, ali ne znam šta treba tačno da učinim... Pomoć prijatelja?:wave:

Hvala, sad sam stavio da se skine i taj, probao sam već sa nekoliko.
Inače, razvoj situacije je taj da se meni fon prijavljuje na COM3 portu, dodam ga u QPSTu, ali ga NVedit ne vidi, tj. veli da ne može da se konektuje. A flash uvek iznova pri prvom resetu u toku flash.a zabode i fon ode u factory test mode.

Ako imas problema s portovima odradi flash na nekom drugom racunalu ili prijenosniku i sve ce biti OK!
Hmm, problem moze biti i los spoj kabla i mobitela pa tijekom flasha ne diraj mobitel.

Poslednja izmena:
malo sa strane :

moze li neko da postavi onaj 'star wars' video klip sa v58 verzije / .ru i .de /

da bi prekopirao parametre 3g fajla - veoma lepo izgleda i glatko radi na ef81.

Evo parametara bitke ...

Prilozi

• SW opening battle.3gp.txt
    4.9 KB · Pregleda: 52
Ako me secanje dobro sluzi, ja sam dobijao slicne ili za nijansu bolje rezultate sa MP4 (video: 150Kbps, 15fps, 320x240; audio: stereo, 11050Hz, 32-64kbps). Tako je radio savrseno dok je sa 192Kbps video izgledao dosta bolje (bez vidljivih artefakta od kompresije) ali je znao da secne prilikom zahtevnih scena. Inace moj EF81 je radio slabo sa karticom (nesto bolje kad se fleshuje ali i dalje lose), cim fajl ima dugacku putanju odmah krene da secka. To sam resavao tako sto bi fajlove direktno stavljao u videos na kartici (bez da delim po folderima) i imenovao ih sa dva slova ili broja.

steki, thx x2
...
mozda je malo brezobrazno s moje strane,

ali bi mi bilo najzgodnije kad bi neko poslao bas sam klip,
jer bi bilo najjednostavnije samo ga ucitati u xilisoft media converter,
copy profile i to je to.

Sta je toliko specijalno oko tog Xilisoft Media Convertera. Ja licno sam ga probao jednom i nije mi cinio nesto posebno. Zasto bas taj converter a ne neki drugi?

zato sto je motikarski.
visok stepen automatizacije, ***** proof, velik broj podrzanih formata.
...mala cena...:D

Imao ga skoro 3 godine, nekoliko stotina sati razgovora, sw58 ruski od početka.
Počela baterija jako brzo da se prazni na hladnom i počeo da brljavi povremeno, ugasi se sam od sebe. Otišao upola cene (a plaćen je 95e).
Nokia 6233 umesto njega, ali ne može da se meri osećaj imati ga u ruci, klik klak do zadnjeg dana i tasteri vrhunski,.....
Ostao mi usb kabel viška, kome treba, neka zove, POKLANJAM.

Dakle, poklanjam, USB kabel za EF81,...... 060-461-4600.... radnim danima od 9 do 17 poželjno samo sms

Poslednja izmena od urednika:
Nazad
Vrh Dno