Šta je novo?

BENQ proizvodi

Anti Patriota

Čuven
Učlanjen(a)
21.12.2002
Poena
620
elem mnogi od vas znaju da je nasa najveca firma za proizvodnju i trgovinu i ostale mutne radnje 🙂 benq-ov zvanicni distributer ili sta vec ...
benq je renajmovani ACER i sad oni prave svasta od medija do tft monitora blabla ...
interesuje me kakvi su njihovi proizvodi u globalu i mozda bi trebalo imati neki test na ovom sajtu (recimo test nekog CD-a DVD-a ili CD-RW uredjaja sto ljudi verovatno najvise kupuju), takodje interesantno deluju i njihovi prazni cd-mediji ...
mozda sam pogresio mesto na forumu ali sam dobio ono sto sam trazio ...

Anti Patriota je napisao(la):
...
interesuje me kakvi su njihovi proizvodi u globalu i mozda bi trebalo imati neki test na ovom sajtu (recimo test nekog CD-a DVD-a ili CD-RW uredjaja sto ljudi verovatno najvise kupuju), takodje interesantno deluju i njihovi prazni cd-mediji ...

Generalno nisu losi, ali daleko od toga da su u vrhu. U svakom slucaju, iz nesto malo mog iskustva, i ono sto sam gledao po netu: nista posebno, jeftini su, a za klasu ispod recimo LG-a. Jedino sto mi se jako dopalo to su njihovi notebook-ovi🙂

Ajde da se i ja nadovezem na temu.
Interesuje me kakvi su BenQ switch-evi ovi 8-portni da li je neko probao.
Cena je isto oko 22 - 23 evra kao i ostala buranija.
Ako je neko probao neka kaze utiske.

ja sam pre nekog vremena uzeo njihov 17" monitor, G781 i sasvim sam zadovoljan. jeftiniji je npr. od 753s a ima bolje performanse. doduse plastika je malo losije odradjena, pa kad uzmes u ruke imas utisak da ce da prsne. ili sam to ja jak :beat:

Ja probao projektor i stvarno je los. Mediji su super, a switchevi bi trebalo da su dobri. Za te pare ipak preporucujem buraniju tipa Planet

Osmoportni switch za te pare odlican. Preporucujem ga. :mrgreen:

xsi je napisao(la):
Osmoportni switch za te pare odlican. Preporucujem ga. :mrgreen:
Treba bi da radi non-stop sa minimum 4 porta stalno aktivna
Da li si ga probao ????

Nazad
Vrh Dno