Šta je novo?

BENQ G2750

Ne boj se ako je TN panel u pitanju. Kod njega jedino sto moze da bude problem je probijanje pozadinskog osvetljenja na tamnoj pozadini. To mozes u em*iju da proveris pre kupovine, tako da go for it :) Takodje, razmisli o GL2450, za 13990din, dobijes punu 24ku, koja je taman dovoljna da 16:9 bude kako treba. 27 bih mozda ipak ostavio za neke kvalitetnije panele, jer na velikom monitoru svaka mana tn panela je daleko izrazajnija nego na tvojoj 23ci. Razmisli dobro :) nadam se da sam malo pomogao

hvala za odgovor

Koristio sam par puta tu 24ku i monitor je definitivno dobar za te novce. Doduše, posto kolega radi na tom monitoru, kaze da mu brzo krece problem sa ocima, pa sam se zato odlucio za tn jer vec imam tn monitor i zadovoljan sam karakteristikama tog monitora, a i cena je solidna za 27". Svakako nesto moram da uzmem do kraja meseca, definitivno je u igri i ta 24"ka, pa cemo da vidimo. Na poslu ga nisam cackao dovoljn dugo da bi osetio slicne simptome ...moguce da je i njegov monitor defektan ...

Cekaj, gw2450hm ili gl2450? Koliko sam skapirao svi monitori iz gw2250hm, gw2450 ili gw2750 serije imaju problem koji sam opisao gore. Verovatno je Benq uvaljivao lose panele, ili lose ugradio override opciju za ubrzanje pixela. Vrlo je verovatno da posle nekog vremena od tog nazovi treperenja i crnih duhova, pocne glava da boli, nije mozak predvidjen da trpi tako nesto, verovatno je to u pitanju. GL2450 je tn 24 inca, i kosta samo 13990. Ja sam odlucio njega da uzmem, iz prostog razloga: nisam zadovoljan slikom sa e-ips panela, sa a-mva, itekako jesam, pa ocekujem da ce za godinu dve da rese problema sa odzivom konacno. Do tad, furacu 24 tn sa svim njegovim manama, pa cu prodati kad se nesto bas dobro pojavi po normalnoj ceni. Drugu lokigu nemam :(

Vrh Dno