Šta je novo?

BenQ FP767 - 17" LCD

PJ

Moderator
Super Moderator
Učlanjen(a)
03.09.2000
Poena
1,445
1280x1024
0.264 mm
View angles: 70/70/70/70
500:1
260cd/m2
!!!16 ms!!!
Analog
zvucnici

Any info?

Sto ne napises "Imtel" pa da svi znaju gde ima da se pazari.

Zato sto nije bitno gde ima da se kupi, vec me interesuje da li ih je neko video ili nesto citao o njima na NETu, jer me interesuje jedan za mene.

Ovo 16ms mi zvuci mnogo dobro, a cena napolju mu nije opasna. Videcemo sta ce pomenuta firma da smatra postenom cenom...
Idem posle tamo da pokupim nesto, pa cu da pitam jel imaju negde izlozene i koja je cena...

PJ je napisao(la):
Zato sto nije bitno gde ima da se kupi, vec me interesuje da li ih je neko video ili nesto citao o njima na NETu, jer me interesuje jedan za mene.

Ovo 16ms mi zvuci mnogo dobro, a cena napolju mu nije opasna. Videcemo sta ce pomenuta firma da smatra postenom cenom...
Idem posle tamo da pokupim nesto, pa cu da pitam jel imaju negde izlozene i koja je cena...

Moj drug je imao njihov 15'' model i kaze da su jedno navedene karakteristile,a drugo praksa,i lepo ga je uz minimalnu doplatu zamenio za Sony(ne znam koji model) i vrlo je zadovoljan.

p.s.Ovo za Sony da bude jasno,da to nije zamenio ovde,jer ovde deru sa cenama,vec u inostranstvu.

cudo jedno da sam ja postavio isto ovo pitanje jos pre nedelju dana i niko nije udario replay a sad vas ima,al dobro ...
elem ovaj decko od malopre je malo odlutao od teme - benq ne pravi 15-tice sa odzivom od 16ms tako da ...
a ova 17-tica od 16ms izgleda da je vrhunska al nisam je video. ali da ponovim - da li je stvarno greota sto nema DVI? jel se mnogo gubi ako nema DVI?
nego izgleda da ne daju za kesh da se pazari(oni gore navedeni)

A i cena je sasvim OK.....preko racuna je nesto preko 500e....a za kes? Videcemo :)

Anti Patriota je napisao(la):
cudo jedno da sam ja postavio isto ovo pitanje jos pre nedelju dana i niko nije udario replay a sad vas ima,al dobro ...
elem ovaj decko od malopre je malo odlutao od teme - benq ne pravi 15-tice sa odzivom od 16ms tako da ...
a ova 17-tica od 16ms izgleda da je vrhunska al nisam je video. ali da ponovim - da li je stvarno greota sto nema DVI? jel se mnogo gubi ako nema DVI?
nego izgleda da ne daju za kesh da se pazari(oni gore navedeni)

Pa bas i nisam.Nigde nisam rekao da njihova 15'' ima odziv od 16ms,vec da je njihova karakteristika malo napumpana(nisam licno video,ali je drug koji ga je kupio tako meni rekao).A Sony istih karakteristika je dosta bolja solucija,ali zato ovde kosta ko djavo i po.

Interesantno je da za sve ostale TFT modele BenQ navodi posebno rise time, pa posebno fall time i onda zajedno, a jedino za ovaj 767 stoji 16ms (nema posebno).
Za jedan model kao extra highlite opcija stoji 25ms, a kod 767 se respons time mnogo ni ne pominje. Sve mi je to malo cudno....

Nazad
Vrh Dno