Šta je novo?

BenQ FP222W NS/BG ?

• Začetnik teme Začetnik teme pnjaf
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

pnjaf

Slavan
Učlanjen(a)
23.05.2004
Poena
320
Moja oprema  
CPU & Cooler
Ryzen 7 5800X3D
Matična ploča
MSI B450 Tomahawk Max
RAM
2x16GB 3200MHz DDR4
GPU
MSI RTX 4070 Ventus 3X OC
Storage
Samsung 970 Evo Plus 500GB, Kingston A400 500GB, WD Black 1TB
Zvuk
Tišine
PSU
Fractal Design 750W
Kućište
Lian Li PC-P80N Full Tower
Monitor
Asus TUF 27" 2K 165Hz
Gde se moze naci i po kojim cenama ? Vazno mi je gde ga ima u NS da odem da pogledam uzivo kakvu sliku ima pa da vidim vredi li ili ne ...

Ako se dobro secam neko je na benchu prodavao ove monitor po 275e, jel zna neko ko to bese ?

meni su u ns nudili jedino varijantu bez dvi i to na hoces neces (tj bez gledanja), posto bi isti morao iz bg da se dovlaci...
tako da ako te ne mrzi idi u bg da ga vidis...

Evo vidim da ima u eurolinku za 290e e sad dal moze da se pogleda pre kupovine ne znam, ali necu ga uzeti ako ne moze da se proba, jer ako bude imao makar jedan zaglavljen/dead pixel ima da patim ...

tripujes...
na 20" se tako tesko vidi...
mogu da zamislim na 22" tek...
pricam o jednom (moj je crn..)

danijel00, 20` i 22` imaju isti broj pixela, tako da su na 22` pixeli veci...samim tim, mrtvi pixeli su prilichno uochljivi...btw, ko je lud da kupi tft sa crknutim pixelom? 😀

ima u imtelu, 23.500...zatim u gigatronu, 23.400...ima u eurolinku valjda 🙂

danijel00, 20` i 22` imaju isti broj pixela, tako da su na 22` pixeli veci...samim tim, mrtvi pixeli su prilichno uochljivi...btw, ko je lud da kupi tft sa crknutim pixelom? 😀

ima u imtelu, 23.500...zatim u gigatronu, 23.400...ima u eurolinku valjda 🙂

U Gigatronu (barem po njihovom sajtu) ima BENQ TFT - 222WA koji ima DVI za 23397, e sad da li je greska u specifikaciji ili ne ? Ne bi bilo lose da neko iz BG-a proveri.

100% je greshka u specifikaciji...011 3448725 , OBAVEZNO pozovi i proveri imaju li na lageru ako zelish da dodjesh u bg i kupish, njihovom sajtu nije za verovati (lichno se danas uverio)...

Naravno da cu nazvati.

danijel00 : Tebi mozda ne smeta, ali meni smeta i to dosta 😉

Poslednja izmena:
onda ti zelim da kupis ekran bez bp |)

Javi sta si uradio, svakako...

Nazad
Vrh Dno