Šta je novo?

BENQ 24" TV LED kvalitet?

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Full HD, gomila priključaka uključujući i USB, zatim tehnologije tipa SRS Trusurround HD, Senseye

E24-5500_a.jpg

I sve to za 22000 dinara. Dakle na papiru idelan.

Pitanje je dakle da li je neko koristio ovaj TV pogotovu kao monitor i kako se pokazao kako u tom slučaju a kako sa smrdljivim SBB signalom

Specifikacije u pdf

Poslednja izmena:
uf mogao bih ovo za PS3 da uzmem, po specifikacijama deluje da bi bio dobar i kao tv. VA panel

Specifikacije su fenomanalne ali me interesuje lično iskustvo

Zar je moguće da najvećem domaćem IT forumu apsolutno niko se nije susreo sa ovim parčetom hardvera

pa znaš kako, svi čekaju review na bech sajtu a ako vidiš da su tek pre neki dan testirali wd tv live onda će se načekati za ovo dobro.
Najbolje potraži neki strani review, ja se na naše slabo oslanjam.

To stoji da je većina naših plaćena i d aje često smao reklamni pamflet. MIslio sma na nekog od korisnika ako je kupio da iznese iskustva

pa bre, obzirom da su do sada benq monitori imali OK kritike, ne vidim razloga zašto bi sa ovim kvarikli ....

E ,sad, imaš zakon, kupi, ako ti se ne svidi, vrati ...

Nije to baš u praksi kao u teoriji ej nesviđa mi se vraćam

Taj zakon postoji samo na papiru, probaj samo da im vratiš nešto sa tim obrazloženjem :D
Ja nisam mogao neispravni fleš od 16GB da zamenim na taj način (morao sam da im pretim), a kamoli će neko monitor uz obrazloženje ne sviđa mi se, pogotovo ako je skroz ispravan.

Izgleda da niko nije koristio ovaj uređaj

Ljudi je l neko kupio, nema sanse da nije niko, je l moze neki kratki review......kakav je odziv? Nigde ne mogu da nadjem odziv za ovo cudo?

Ma ima gde hoces....trenutno Metro ima najpovoljniju cenu ima ga i Gigatron!

Vrh Dno