Šta je novo?

Benchmark's Top 10 Reloaded

monteboy

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2004
Poena
410
Evo nakon sto su poneki pomenuli modernizaciju Paradigmine benchmark Top 10 stranice rekoh da dam konkretan predlog kako bi moglo izgledati (moje subjektivno misljenje). Nisam imao vremena previse pa ce te oprostit na poneke nedostatke.Volio bih da cujem vase mishljenje a radovao bi se i na konkretne ideje , poboljsanja.

Da bi pogledali sajt kako treba potreban vam je Flash plugin i malo strpljenja da se stranica ucita (ukljucite zvucnike :,,: ) , ukoliko ga nemate skinuti ga mozete ovdje :

Flash Plugin

Benchmark's Top List

Poz....

Poslednja izmena:
Fenomenalno. Svaka cast.

Extra mi se svidjaju animacije, boja, izgled... ma sve! Ali izbaci tu muziku, stavi neku ambijentalnu opustenu... mnogo bolje ce da "legne"...

Vule je napisao(la):
Fenomenalno. Svaka cast.

Extra mi se svidjaju animacije, boja, izgled... ma sve! Ali izbaci tu muziku, stavi neku ambijentalnu opustenu... mnogo bolje ce da "legne"...

Drago mi je da ti se svidja , imas li konkretan predlog sto se tice muzike ja sam mislio da ubacim kasnije koji Prev/Next button da korisnik moze da izabere track koji mu odgovara ili izgasi sound ....

Ma moze i skroz, ali ostavi one efekte kad kliknes na nesto... bas je mocno 😉

monteboy je napisao(la):
Drago mi je da ti se svidja , imas li konkretan predlog sto se tice muzike ja sam mislio da ubacim kasnije koji Prev/Next button da korisnik moze da izabere track koji mu odgovara ili izgasi sound ....

Ako ces je ostavljati, obavezno ubaci Play/Stop button, a moj predlog za mjuzu je Gotan Project, ako ga je neko od vas slusao... Opusteno maksimalno, bas bi se uklopilo...

Odlično izgleda. Mada sam ja pre da se teziste baci na automatizaciju a da prezentacija bude vise poslovne forme, a manje gamerska kao sto je ova.

Da se ja pitam ja tu nebi nista diro.

Za ovakve stvari, ipak je bitnija preglednost i funkcionalnost od dizajna.
Monte, uputio bih recimo zamerku na citljivost slova i poravnanje redova, sve ostalo je izvedeno za pohvalu 🙂

nIce Cream je napisao(la):
Za ovakve stvari, ipak je bitnija preglednost i funkcionalnost od dizajna.
Monte, uputio bih recimo zamerku na citljivost slova i poravnanje redova, sve ostalo je izvedeno za pohvalu 🙂

Popravio sam slova kao i poravnao redove 🙂

samo za Vulet'a dodat audio track "Santa Maria" -> Gotan Project kao i "Aventura" za moju dusu ! (trenutno je audio ucitavanje slucajno ubuduce ce biti moguce selekcija pomocu prev/next buttons)

Poz...

monteboy je napisao(la):
samo za Vulet'a dodat audio track "Santa Maria" -> Gotan Project

Ne mogu da verujem, pogodio si tacno u centar. Najjaca pesma u istoriji! Pozdrav!

EDIT: Sad sam tek poslusao... Jes' ti ovo nesto mixovao? :d Ovo je veoooma daleko od originala... Izgubljen je smisao muzike skroz sa ovim remixom, ali dobro. Nije ni bitno, ovo je Top 10 Benchmark, a ne Top 10 MTV... 😀

Pozdrav!

Poslednja izmena:
Vule je napisao(la):
Ne mogu da verujem, pogodio si tacno u centar. Najjaca pesma u istoriji! Pozdrav!

EDIT: Sad sam tek poslusao... Jes' ti ovo nesto mixovao? :d Ovo je veoooma daleko od originala... Izgubljen je smisao muzike skroz sa ovim remixom, ali dobro. Nije ni bitno, ovo je Top 10 Benchmark, a ne Top 10 MTV... 😀

Pozdrav!

Ako imas bolju verziju posalji mi na Email , pa cu je stavit na server
[email protected]

:wave:

monteboy je napisao(la):
Ako imas bolju verziju posalji mi na Email , pa cu je stavit na server
[email protected]

Pustio sam da se shalje... Original verzija pesme... Ima savrseno da se uklopi u sajt...

P.S. Kod mene je svaki MP3 u 320 kbps tako da je pesma malko veca 😀 (6.8MB), ali nema veze, bice poslato za par minuta...

Pozdrav!

Vule je napisao(la):
Pustio sam da se shalje... Original verzija pesme... Ima savrseno da se uklopi u sajt...

P.S. Kod mene je svaki MP3 u 320 kbps tako da je pesma malko veca 😀 (6.8MB), ali nema veze, bice poslato za par minuta...

Pozdrav!

Hvala ti! dodacu dolje na sajtu -> "audio mastering by Vule"
😉

Ok! , dosta za veceras , Santa Maria original verzija je postavljena i bas se cool uklapa kao sto je Vule rekao

Sjutra cu objaviti rezultate ostalih clanova 🙂

Poz...

ako mogu da dodam nesto!

jel moze bez te muzike, uopste?

ja kada god sam na net-u pustim winamp, neki chill-out i uzivam 😀
e sada moram da ga iskljucim da se nebi mesale numere!
pa ako nemas nameru da izbacujes muziku uopste, onda stavi bar neko stop dugme!
by the way, da li zbog dial-up konekcije ali meni na svakih 10-tak sekundi zastane na 1-2 sek. i onda nastavi numeru!

ToxiC je napisao(la):
ako mogu da dodam nesto!

jel moze bez te muzike, uopste?

ja kada god sam na net-u pustim winamp, neki chill-out i uzivam 😀
e sada moram da ga iskljucim da se nebi mesale numere!
pa ako nemas nameru da izbacujes muziku uopste, onda stavi bar neko stop dugme!
by the way, da li zbog dial-up konekcije ali meni na svakih 10-tak sekundi zastane na 1-2 sek. i onda nastavi numeru!

prekidi su zbog dial 'up veze
muzika ce biti po default izgasena ukoliko neko zeli sound morace ubuduce da startuje audio streaming.

Poz....

Release 0.9a

- dodat switch on/off button za muziku 😉
- muzika po default'u izgasena

Poslednja izmena:
?
zasto nema Athlon XP/Barton, Sempron rezultata?
jel jos nisi stigao da stavis ili ih uopste nece biti, ili ja ne znam da nadjem?

ToxiC je napisao(la):
?
zasto nema Athlon XP/Barton, Sempron rezultata?
jel jos nisi stigao da stavis ili ih uopste nece biti, ili ja ne znam da nadjem?

Naravno da ce ih biti samo malo strpljenja bice sjutra vece danas sam aktualizirao AMD 64 rubriku sjutra slijedi AMD XP a prekosjutra Intel 😉

Poz....

E Monteboy,jel moze malo osvezenje tabele posto sam potigao bolji skor?
Ako nemoze nema veze.Hvala.

pozz

Eh da nalazi se tamo na Super PI top 10,topicu.

Hvala

Release 0.9b

- dodata AMD Athlon XP lista
- implementirana dva dugmeta za listanje napred/nazad

Sjutra vece ce biti Intel rezultata 😉

Vule je napisao(la):
A đe nestade onaj moj i tvoj potpis tamo? :d

Posto su se jos neki ljudi prijavili da aktivno ucestvuju u izradi sajta odlucio sam da stavim u finishu animacije imena svih koji su ucestvovali u projektu.

Al to ce mo pri kraju kad budemo odlucili da finalna verzija zadovoljava sve uslove.

Poz...

Nazad
Vrh Dno