Šta je novo?

#benchmark

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,365
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Vecina vas zna da postoji kanal #benchmark na BalcanNet mrezi na koji vec godinama dolaze ljudi sa ovog foruma.
Tek odnedavno dosli smo na ideju (vlasnik sajta je JoeKuboj) da se izdvoje najzanimljiviji delovi chata tokom dana i okace na sajt.
Pa posetite sajt
http://www.kobajagrande.com
i uzivajte :-devil-:

Ja se vec godinama "kanim" tamo da svratim - ali nikad nemam vremena za chat ;)

Evo procitao sam sve sa kobajagrande i izveo sam samo jedan zakljucak:
cini mi se da je Bane(R) "latentni gay" koji nece to da prizna :D :d :D

P.S.
Kakva prozivka, a? :p

ja povremeno svratim na IRC, ali se uvek razocaram kolicinom nekulture i bespotrebnih gluposti, koje se tamo mogu videti... u stvari, nikada tamo nisam video neki normalan razgovor (ili i ako bude nekog normalnog razgovora, neko ce se brzo umesati i "ispraviti" tu gresku)

mada, kad nemam sta da radim, i dalje svrtaim ponekad... hm, mozda bih i cesce svracao da nisam dial-upu...

ZoNi je napisao(la):
ja povremeno svratim na IRC, ali se uvek razocaram kolicinom nekulture i bespotrebnih gluposti, koje se tamo mogu videti... u stvari, nikada tamo nisam video neki normalan razgovor (ili i ako bude nekog normalnog razgovora, neko ce se brzo umesati i "ispraviti" tu gresku)

Pa normalno da se razocaras kad se sa tobom moze pricati samo o kompjuterima jer si izgleda ogranicen sam na tu verstu diskusije.
To sto ne mozes da podneses salu i za*ebanciju to je tvoj problem.

Tamo je uvek dobara provod. Ovi sto nikad nisu bili neka slobodno ignorisu Zonijev post.... on izgleda ne prpada naciji koja nije ogranicena IT-jem.

Poz.

Nije ni IRC za svakoga, a i niko te ne tera da ga posecujes. ;)

E nemojte da kvarite temu glupim raspravama :) taj sajt treba da malo razveseli ljude a ne da podstakne svadju.
Kome se ne dopada - neka ne dolazi :)

kUdtiHaEX je napisao(la):
E nemojte da kvarite temu glupim raspravama :) taj sajt treba da malo razveseli ljude a ne da podstakne svadju.
Kome se ne dopada - neka ne dolazi :)

Upravo o tome i pricam, ko voli nek izvoli, kome smeta, nemora ni da dolazi.
:)

Al meni nisu jasni ljudi koji zavise od chata?!

Inače sajt je odličan i znamo za njega od kulina bana ;) .

Bojan Novakovic je napisao(la):
Pa normalno da se razocaras kad se sa tobom moze pricati samo o kompjuterima jer si izgleda ogranicen sam na tu verstu diskusije.
eh... naprotiv, ja izuzetno volim i druge vrste rasprave (politika, geografija, istorija, npr), ali ne volim glupave fore ;)

inace, sajt kobajagrande je prilicno star... i veoma dobar! :)

thunderchase je napisao(la):
Al meni nisu jasni ljudi koji zavise od chata?!

Inače sajt je odličan i znamo za njega od kulina bana ;) .

Neki ne znaju :D

Problem oko chata je što stvarno ponašanje nije normalno i ceo izgleda kao sekta. Prosto čovek ne zna da li se neko šali, ili se "zbilji", a u pitanju su neke ozbiljne stvari. U principu su svi pomalo "nakrenuti", da l' što im je to fazon ili drugačije ne mogu...?

znam za za #benchmark vec duugo redovno posecujem kobaju isto da mi neka novina ne promakne :))) Inache na #benchmark ponekad ima neke price o kompjuterima ali geografija i istorija hahahaahahahahah to nece biti skoro :)))

ZoNi je napisao(la):
eh... naprotiv, ja izuzetno volim i druge vrste rasprave (politika, geografija, istorija, npr), ali ne volim glupave fore ;)

Au brate, jel ti izlazish iz kutje ? :D

Problem oko chata je što stvarno ponašanje nije normalno i ceo izgleda kao sekta. Prosto čovek ne zna da li se neko šali, ili se "zbilji", a u pitanju su neke ozbiljne stvari. U principu su svi pomalo "nakrenuti", da l' što im je to fazon ili drugačije ne mogu...?

E za ovo ce Aca da te banuje :D
Ako nece on ja cu :) i ja znam te magije kick, ban..

Ma da... u pravu si to je sekta. Jako losa sekta. Da bi tamo pristupio mora prvo da prodjes kroz ritual. On se obicno odrzava na Adi. Zavezemo ti ruke i noge, baccimo te u vodu i ako se izvuces iz vode mozes da pristupis chatu. Naravno necemo izostaviti ni zigosanje koje svaki novi clan mora da dobije.

PS. Zver... pod hitno... ali pod hitno vrati onaj stari avatar. Znaci ovaj je katastrofa.

Poslednja izmena:
Uh, ima mnogo jakih stvari :D , kao nekada u IRCcandy kameri, covek se lepo nasmeje + mozete saznati ko je gay na forumu :D .

Poslednja izmena:
Ja bih samo citirao izjavu jednog uglednog clana irca koja govori o mnogo cemu... :D

NNperson: mentalno stanje na ircu je relativno

Ajde mozda nekom i bude zanimljivo na chatu.
Dajem tredu zvezdicu - da se lakse vidi :d

SVe preporuke i za Kobaju i irc#benchmark

Bojan Novakovic je napisao(la):
Ma da... u pravu si to je sekta. Jako losa sekta. Da bi tamo pristupio mora prvo da prodjes kroz ritual. On se obicno odrzava na Adi. Zavezemo ti ruke i noge, baccimo te u vodu i ako se izvuces iz vode mozes da pristupis chatu. Naravno necemo izostaviti ni zigosanje koje svaki novi clan mora da dobije.
Slobodan si :d ...

Eto potpis sve kaze samo me interesuje ko i zasto
ako je offtopic brisite slobodno
odgovor na PM
POZ

Poslednja izmena:
bez_nika je napisao(la):
Eto potpis sve kaze samo me interesuje ko i zasto
ako je offtopic brisite slobodno
odgovor na PM
POZ

Verovatno slabo poznajes teme tipa Formula 1 ili pecaljke od 5 k eura. :)

Shalu na stranu.. koliko ja vidim nisi banovan.Na ban listi jedino stoji woofer koji je osudjen na 10 godina :D

Jesam i to vec 2 dana, ostale kanale posecujem redovno tako da iskljucujem mogucnost nekog spama da se uvukao pa da se automatski kad se nakachim shirim reklame.

Sigurno si na SBB-u ;-)

E, ja vec 2 dana ne mogu na chat jel to do mene ili nesto nije u redu sa serverima??
Nisam na SBB (fala bogu :) )

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno