Šta je novo?

Benchmark WOT klan

Vlasterx

Čuven
Učlanjen(a)
23.01.2004
Poena
740
Zdravo svima koji igrate WOT. :wave:

Dosta ljudi me je pitalo da li će biti nešto od klana za WOT, verovatno zato što sam napravio chat kanal u igri i temu na njihovom forumu. Čak sam dobio i neke pozive za razne saveze sa ruskim klanovima, prosto neverovatno. :) Što se tiče vođenja klana, ja stvarno nemam takve ambicije i što je najvažnije - nemam vremena za tako nešto. Sve ovo što se desilo do sada je krajnje spontano, okupilo se vremenom stvarno dosta ljudi preko ovog foruma i iz igre, a Kutija je obezbedio i TS3 server (teamspeak.mints.rs). Igra je jako zarazna i ima potencijal da privuče još više ljudi ovde.

Meni u potpunosti odgovara trenutno stanje gde dosta ljudi dolazi spontano i igraju kad imaju vremena. Što više ljudi, to više opcija za organizovanje igrača i druženje. To ne znači da u okviru svega ovo što se dešava ne može da se izdvoji i neka pro grupa (brigade, divizije, zovite ih kako hoćete ako se ložite na vojni žargon) :) koja je spremna na ozbiljnije igre i turnire i da se u okviru tih grupa izdvoje ljudi koji bi ih vodili i organizovali. Sve to i opušteno i pro može da bude u okviru tog većeg Bench klana koji bi nas sve okupljao. Ako krene - krene, ako ne, te grupice uvek mogu da se odvoje i da naprave nešto samo svoje. Samo te male grupe bi po meni trebalo da imaju te neke vođe.

Bench forum je ono što nas je okupilo i povezalo u igri i zbog svega toga bih ja glasao da se zadrži to ime za klan, a pravila ponašanja da budu preuzeta sa foruma.

Ukoliko ste zainteresovani, prijavite se. To bi u suštini bilo samo ozvaničavanje trenutnog stanja u igri ;)

Poslednja izmena:
Evo ja se javljam. :)

Kao što roboto reče sve je bilo spontano i najbolje je da tako i ostane. U jednoj vojsci sam bio, pa me druga ne interesuje. ;)

P.S. Jel treba još nešto? :)

P.P.S. Stavio sam u potpis svoj WoT nickname.

count me in, koliko budem mogao igracu

Podrzavam predlog za ime a i (spontanu) atmosferu :)

Ako neko hotje da se prihvati (neke) organizacije, ima moju porshku i pomotj ako zatreba ;)

.....shto u organizaciji, shto u igri :)

Kao što roboto reče sve je bilo spontano i najbolje je da tako i ostane. U jednoj vojsci sam bio, pa me druga ne interesuje. ;)

Upravo tako. Sve vezano za zabavu što zahteva posvećenost kao poslu više nije za ove moje godine ;) Nastavićemo lepo druženje u WOTu, a ako me neko pita jel hoću u klan, reći ću da sam već u jednom ;)

Count me in :)

a kud ste bre to posli... bez mene !

odnosno

kaj ?! vi hocete delat klan brez mene ??? Ne bu tak islo !

Bum ja vs obdvojicu podrapl :smackbum:
ps mter...aaaaaaaaaa

:laugh::laugh::laugh::laugh:
yelrotflmao.gif

Kralju :D

evo i ja bih se prijavio u klan, ali ne znam sta treba da uradim :/ da stavim tag ili sta? inace igram svaki dan oko ponoci jer radim do 23...

Aham, ja mislio treba nesto u igri, tipa neki chat channel ili tako nesto... :) btw WildChild nick u igri...

imas kanal u igri benchmark.rs tamo otpilike vecina nas visi

Javljam se i ja...čim mi neko objasni šta je WOT?

Ako se ne varam skracenica sa World of tanks :)

Poslednja izmena:
WOT is WOT:D
Eto, ubacite i mene u tu papazjaniju:D
WoT username:SOCOM

Poslednja izmena:
WoT je.... E ne mogu sada da ti napishem ucitala mi se mapa.... I nije zarazno pusti ti sta perce kaze.... Uopste nije zar....

Ma kakvi zarazno ;)
Racunajte i mene za "benchmark brigadu".
P.S. Inace, WoT nick: biberche

perce reci A :d

Mogu li i ja da uletim tu s vama ?
Tek sam poceo da igram al sam perspektivan mladic :)
Nick: AngelOnAcid

Vrh Dno