Vlasterx
Čuven
- Učlanjen(a)
- 23.01.2004
- Poena
- 740
Zdravo svima koji igrate WOT. :wave:
Dosta ljudi me je pitalo da li će biti nešto od klana za WOT, verovatno zato što sam napravio chat kanal u igri i temu na njihovom forumu. Čak sam dobio i neke pozive za razne saveze sa ruskim klanovima, prosto neverovatno.
Što se tiče vođenja klana, ja stvarno nemam takve ambicije i što je najvažnije - nemam vremena za tako nešto. Sve ovo što se desilo do sada je krajnje spontano, okupilo se vremenom stvarno dosta ljudi preko ovog foruma i iz igre, a Kutija je obezbedio i TS3 server (teamspeak.mints.rs). Igra je jako zarazna i ima potencijal da privuče još više ljudi ovde.
Meni u potpunosti odgovara trenutno stanje gde dosta ljudi dolazi spontano i igraju kad imaju vremena. Što više ljudi, to više opcija za organizovanje igrača i druženje. To ne znači da u okviru svega ovo što se dešava ne može da se izdvoji i neka pro grupa (brigade, divizije, zovite ih kako hoćete ako se ložite na vojni žargon)
koja je spremna na ozbiljnije igre i turnire i da se u okviru tih grupa izdvoje ljudi koji bi ih vodili i organizovali. Sve to i opušteno i pro može da bude u okviru tog većeg Bench klana koji bi nas sve okupljao. Ako krene - krene, ako ne, te grupice uvek mogu da se odvoje i da naprave nešto samo svoje. Samo te male grupe bi po meni trebalo da imaju te neke vođe.
Bench forum je ono što nas je okupilo i povezalo u igri i zbog svega toga bih ja glasao da se zadrži to ime za klan, a pravila ponašanja da budu preuzeta sa foruma.
Ukoliko ste zainteresovani, prijavite se. To bi u suštini bilo samo ozvaničavanje trenutnog stanja u igri
Dosta ljudi me je pitalo da li će biti nešto od klana za WOT, verovatno zato što sam napravio chat kanal u igri i temu na njihovom forumu. Čak sam dobio i neke pozive za razne saveze sa ruskim klanovima, prosto neverovatno.
Meni u potpunosti odgovara trenutno stanje gde dosta ljudi dolazi spontano i igraju kad imaju vremena. Što više ljudi, to više opcija za organizovanje igrača i druženje. To ne znači da u okviru svega ovo što se dešava ne može da se izdvoji i neka pro grupa (brigade, divizije, zovite ih kako hoćete ako se ložite na vojni žargon)
Bench forum je ono što nas je okupilo i povezalo u igri i zbog svega toga bih ja glasao da se zadrži to ime za klan, a pravila ponašanja da budu preuzeta sa foruma.
Ukoliko ste zainteresovani, prijavite se. To bi u suštini bilo samo ozvaničavanje trenutnog stanja u igri
Poslednja izmena: