Šta je novo?

Benchmark Wallpaper Contest 2010

Mislim da bi trebalo programerima da dam ovaj edukativno - poucni link

^ Opet problemi?

Mislim da bi trebalo programerima da dam ovaj edukativno - poucni link

Kad smo vec kod toga, kolko sam ja upoznat, preko u praksi postoje firme koje rade razne usluge odrzavanja sistema i kada sistem nije u funkciji, ta kompanija koja ga odrzava placa odstetu kompaniji koja placa odrzavanje za sve vreme koje sistem ne radi.

Mogao bi slican princip da primenis :)

Sta ako ih konkurencija placa da zabusavaju :)

^ Need help?

Ma ne...osim ako imas neki bromazepam :D

Imam lekova koliko hoces :) samo reci :)

evo ga moj entry. Dodao sam gigabajt srbija u burazerov i drugarov acc na fejsu, nadam se da nije prob s obzirm da nemam fejs :)

Prilozi

• PSCOmp1440.jpg
    PSCOmp1440.jpg
    197.4 KB · Pregleda: 298
Lepa ideja Immortalis.
Da li ce se otvarati i druga tema za radove kao sto je i bilo reci?

Hoće, čim pristignu radovi.

Immortalis, veoma lep rad. Pošalji ga na mejl (kako je u pravilima igre definisano), molim te. :)

Hvala! Nisam primetio da treba na mail da se salje :d, ispravljeno!

Jedno pitanjce,da li mora logo da bude u ovoj sivoj (tj crno-beloj) boji,ili?

Mislim da je bolje ne objavljivati radove do kraja, da bi se zadrzala doza razlicitosti ideja. Opet to malo i nije fer prema clanovima koji su objavili radove u ovoj temi. Ne znam ni sam.

Sta se desava sa ovim Contestom :) hocemo dobiti logo u vecem formatu ili se mora koristiti u toj velicini? I jel mora ta crno bela da ostane?

ja sam u mojim putesestvijama zaboravio skroz, nije valjda da je logo rasterski ? au.

sacem ja da vidim da smuljam nesto za novogodishnje praznike - ne obecvam! :D

Rok danas istice ili je vec istekao (dvojako tumacenje roka do 31. decembra).
Moze li da se konacno otvori topic u kojem su prikazani svi radovi pristigli na mail da malo zadovoljim(o) radoznalost? :)

Hvala i srecna svima Nova Godina!

ja bih, sobzirom na novi forum i sve, i tek sad kad mozemo da skapiramo izgeld novog sajta i foruma, da se produzi konkurs jos par dana .. ? peco ?

Tamo do juna, jula mislim da bi bio idealan rok,).
Sala, nema ljutis;)

Ne razumem vaznost i povezanost izgleda sajta sa wallpaperom koji ga reprezentuje (ma koliko ovo glupo zvucalo).
Ono sto je najbitnije smo imali - logo i font, sve ostalo je bila umetnicka sloboda. A i dosta smo cekali.
Open the thread.

Poslednja izmena:
Slazem se, sta tu ima da se razmislja i prilagodjava izgledu foruma. Flomasteri, drvene bojice i udri. Ako niste do sada mogli nesto da napravite, onda ***.

Moze da se produzi rok :)

Ispunjavamo zelju - rok je do Bozica. Novi sajt je beli sajt, sa grafitnim hederom - znaci vrlo slicna kombinacija light varijanti na forumu koju svi toliko obozavate :D

Dobro de produzismo rok (opet), ali otvorite zaboga vise tu temu u kojoj mogu da se vide pristigli radovi.

Mozda je bolje produziti do Srpske Nove godine, za svaki slucaj. Idu ovi praznici, pa nece raditi knjizare, mislim zbog flomastera:).

sta se desava sa radovima na kojima je stari logo a ne ovaj novi jel su i oni u igri ili ne?

Vrh Dno