Šta je novo?

Benchmark Vox Populi: Naj igra (GOTY :)) 2010.

Najbolja igra, od ponuđenih, u 2010. godini je...?

• StarCraft II: Wings of Liberty

Glasovi: 69 28.9%
  • Gran Turismo 5

Glasovi: 31 13.0%
  • Call of Duty: Black Ops

Glasovi: 37 15.5%
  • God of War III

Glasovi: 18 7.5%
  • Mass Effect II

Glasovi: 66 27.6%
  • Red Dead Redemption

Glasovi: 18 7.5%

• Ukupno glasača
    239
  • Anketa je zatvorena .
Bio sam ironičan.

Da, evo sad vidim da pominjez "za dzabe". Izvini. :D

Pobednik je napisao(la):
StarCraft II: Wings of Liberty

toilet-paper-roll-debate_1.jpg

Black Ops je uzasna igra, Mass Effect 2 mi se nikako ne svidja, od ovih igara bih jedino glasao za Starcraft 2 koja je sjajna igra ali ne znam da li bih je svrstao kao najbolje ostvarenje 2010 god. Kako koju igru predjem tako je i obrisem, tako da sad ne mogu da se podsetim koja igra je na mene ostavila sjajan utisak.

Evidentno je da fali još naslova na toj listi. Ne znam ko je uopšte izabrao ovih 5 i na osnovu kog kriterijuma?!
Anyway, glasanje je ionako već zatvoreno -.-

Za ps3 DOW3 bez premca , pc Darksiders ! IGRE SVIH VREMENA WC3 , COD2 I CD1.6

Kad jednom budeš shvatio da nije fora u lovi...

Ne, nego je fora u "fantasticnim" igrama koje prosto pljuste na sve strane. Da PS3 ima sta da mi ponudi po mom ukusu, odavno bih ga pazario, (kao sto verujem da bi i vecina korisnika ove sobe), ali ovako... :p

Ova zadnja recenica, doduse, vazi i za PC igre. Njihov "kvalitet" u zadnje vreme je glavni razlog zbog kojeg nisam pazario hardver 100 godina...

Njihov "kvalitet" u zadnje vreme je glavni razlog zbog kojeg nisam pazario hardver 100 godina...

Problem je što izgleda povezuješ/izjednačavaš kvalitet PC igara sa onim igrama koja guraju tehnikalije napred, što je naravno pogrešno iz dosta razloga. Najbolje/najinovativnije igre na PC-u u sledećih godinu-dve neće zahtevati nešo posebno. Naravno, mimo toga imaš slobodu da biraš koji PQ nivo želiš da juriš.

Poslednja izmena:
kako ocajna lista, ne bih nista ni glasao

sto se mene tice bio bi Fallout NV mozda ili CIV5, najvise sam igrao COD BO ali mi nije on za igru godine... onaj trash ME2 necu ni da spominjem, kakvo razocarenje losa prica losi dijalozi gubav gejmplej sa prejadnim istrazivanjem ... totalno bedno u odnosu na prvi deo... kupio sam i sc2 igrao mesec dana i smorio se... kliketekliketeklikklik... CoH je daleko ispred

Spilt/Second Velocity - jedina mainstream igra koja mi :
- nije iskakala u win / chrashovala
- nije ocekivana da bude "naj"
- je pruzila najvise lake zabave u 2010.

sad but true...

nikad manje i nikad losiji izbor igara nego ove godine, tuga jedna
nadam se da ce sledeca godina biti bolja

Auh al su se svi popalili na ovaj Starcraft 2....

ja ga instalirao, pokrenuo i obrisao istog momenta

Mass Effect 2 je najbolji

Sezonska je ako protrcis kroz nju jednom i nikada je vise ne upalis.

Ček, zar postoje ljudi koji Bioware igre novijeg datuma igraju više od jednom?

Različite krajeve možeš videti tako što učitaš sejv na određenom mestu i izabereš drugačije do samog kraja. Čemu igranje takvih igara više puta?

Naravno da postoje.
Koliko ja znam, ti ME2 nisi ni igrao, jer si se uvredio sto su se nasalili na racun ljubitelja starih RPG-ova.

Ne razumem ovo poredjenje ME2 i SC2? Potpuno razlichite igre, svaka je vrhunska na svoj nachin. Takodje ne razumem ljude koji tako hejtuju ME2, poshto je igra zaista odlichna i prelazicu je sigurno josh jednom pred ME3. Mass Effect je za mene fenomen, neshto shto se zaista moze nazvati "next generation igrom", dok je Starcraft 2 igra koja je ostala verna korenima prvog Starcrafta i toliko otpolirana da nije bilo shansi da ne uspe.

^ Po kojoj osnovi je ME (pogotovo dvojka) "next generation" igra? Gameplay mehanika je preuzeta iz Kotora, koji je star jace od 8 godina, s tim sto je u ME-u sve neuporedivo uproscenije i jednostavnije. Dvojka nema R od RPG-ja u sebi, a moze kratko da se opise kao traljavo odrajdena akcija iz treceg lica, sa providnim i linerno odradjenim dijalozima, koji prate uzasan storyline...

Cudi me da nije bilo Bad Company-ja 2 u izboru za igru godine...

ME (2) je klasicna pucacina iz treceg lica i nista vise. Nije ni Starcraft 2 doneo nista novo, ali jednostavno igru mozes da igras jako dugo a da ti ne dosadi dok sa ME (2) to nije slucaj, meni se u pocetku svidela, ali posle je postala previse dosadna :). Takodje mislim da oni sto zagovaraju da je Starcraft 2 trash verovatno ga nisu igrali online na Bnet-u :).

Što se tiče gameplaya, njemu u ME2 ne fali ništa iz ME1, samo su izbačeni elementi koji u keci nisu bili najbolje razrađeni. Recimo invertar gde su se vrtela ista itemi, sa sve istim imenom uz razčičiti rimski broj (lvl te opreme).

Može se pričati da su zasrali sa krajem igre što se tiče priče, ali gameplay mehanika nije ništa slabije nego u kecu...

Vrh Dno