Šta je novo?

Benchmark test: Viewsonic VX2753mh

27. i 29. su bili popusti 20% tako da ti je verovatno prošao popust nekako, inače cena mu je bila 30k. Znam zato što sam ga ja kupio 29.9. i to na istom mestu.

Kupio sam danas ovaj monitor i podesio sam sliku kao u vasem testu i sve je u redu sem velicine:), kad povezem preko vga automatski podesi i to ali je slika losija, a preko hdmi-a imam visak od par cm sa svake strane a podesavanja koja bi to trebalo da rese su zakljucana, resenje?

Kupio sam danas ovaj monitor i podesio sam sliku kao u vasem testu i sve je u redu sem velicine:), kad povezem preko vga automatski podesi i to ali je slika losija, a preko hdmi-a imam visak od par cm sa svake strane a podesavanja koja bi to trebalo da rese su zakljucana, resenje?

Ako imas Radeon grafiku resenje je u control centru, opcija my digital flat panels pa scaling options i onda pomeraj dok ne dobijes zeljenu sliku.

imas opcije u meniju ako ides preko hdmi namsti na pc posto imas av i pc ;)
ili za radeon imas opcije koji pixeli treba da budu pa tu scacka uglavnom treba da bde za pc verziju nesto 444 ako me secanje dobro sluzi

Vrh Dno