Šta je novo?

Benchmark test: HTC Incredible S

Ovo jeste desire je, ali sa boljim ekranom, mnogo boljom baterijom...
Galaksija ima najbolji ekran od svih.
LG je dual core.
Koji god da uzmeš nećeš pogrešiti.

Ttalk

A zasto bi davao 21000 kesa, zar nije bolje da ga uzmes za dinar uz mixnet xl? Kao da si ga kupio na rate, a imas veci broj minuta i megabajta. Inace, ja sam uzeo taj telefon skoro i prezadovoljan sam. Ekran mu je neuporedivo bolji nego na dhd, a deluje dosta solidnije od sgs.

Od ta tri LG ti je najbolja opcija jer je dvojezgarni sa Tegra 2 grafikom...i naravno, najnoviji je

^ Ako ce da igra igrice, onda apsolutno. Kao sto neko rece, koji god da uzme nece pogresiti

posto je ista lova u pitanju, lg je najbolji izbor. jednostavno brutalan fon.

A zasto bi davao 21000 kesa, zar nije bolje da ga uzmes za dinar uz mixnet xl? Kao da si ga kupio na rate, a imas veci broj minuta i megabajta. Inace, ja sam uzeo taj telefon skoro i prezadovoljan sam. Ekran mu je neuporedivo bolji nego na dhd, a deluje dosta solidnije od sgs.

iskreno, razmishljao sam i ja o toj soluciji, ali kontam, 3130+120 za 3G uslugu, izadje me 3250 shto je oko 1100 din vishe nego na mixnetL, shto mu na kraju izadje 24*1100=26400. E sad da ima vishe minuta i neta to stoji, ali realno, za moje potrebe 600 min mi je sasvim dovoljno. Uostalom tu je Keva faktor(poshto sam student, keva placa rachune, pa mi je lakshe da platim sad 200e i da mi placa po 2000 nego da dam dinar, i da mi ona placa 3000+ i svaki dan da me podseca na to da mi je ONA kupila telefon).

Iskreno Galaxy sam izbacio odmah iz razmatranja, bezim od samsunga, imao sam situaciju da je i meni i josh dvojici ortaka pukao displej na samsungu(ali bukvalno pukao, postojala linija, i sve vishe crneo i crneo po toj liniji kako je kristal isticao), iz chista mira(casual noshenje u dzepu)

Lg jeste da je dual core, i da je Tecra, ali realno, to je kao i 6 Core na kompu, samo 5% aplikacija je predvidjeno da iskoristi prednost vishejezgarnog sistema. Nekako mi ipak HTC uliva vishe poverenja nego LG(shto se telefona tiche naravno, u LG monitore se kunem :) ).

Pogledacu bash sutra, da li ima HTC u lokalnoj MTS poslovnici, pa ako ga uzmem, javljam utiske.

Interesuje me kako stoji mts sa stanjem? Nema po oglasima ponude uopste, a cena je ista kao na primer za 2x , pretpostvljam da ga nema u mts-u ili u cemu je stos?

^ Kada sam ja kupovao incredible s (pre 2 nedelje), nije ga bilo u poslovnicama vec samo preko mts expressa (i cekao sam ga nedelju dana, vukli su telefone sirom Srbije). Tako da je vrlo moguce da ga trenutno nema uopste. Sto se LG-a tice, njega je bilo, cini mi se.

A mozes i tih 20400 na 12 rata. Uz prvi racun ti stigne 12 uplatnica po 1700 din.

Lg Optimus 2x P990 je po meni uzas od telefona (vec sam ovde na forumu komentarisao)

Ekran katastrofa, kao i softver, a da ne pominjem 512 RAM-a... Jos uvek je Android 2.2 + sve nekako secka...

Nazad
Vrh Dno