nije to samo do drivera nego i do igara... Onaj mod za skyrim sto si okacio u temi sa modovima poboljsava performanse i na ATi i nV.
Ja nekad samo promenom drivera znam da dobijem ili izgubim nekoliko FPS-a, a posto su ovo nove kartice verujem da ce jos prilagoditi u hodu drivere za njih, zavisno potrebama ili nekim problemima koji nisu tako lako uocljivi sad na pocetku.
Ovo vec nije pametovanje, nego lepo receno misljenje bez nepotrebnog filozofiranja. Samo na zalost uglavnom nisi u pravu.
Ako je igra dobro optimizovana i ako su dobri driveri, krajnji rezultat je procentualno isti u korist brze karte kao sto je razlika u rezultatima mereno pomocu 3D mark-a.
Evo, ja predlazem da glasamo, nek korisnici foruma napisu da li se slazu da je 3D Mark 11 najmerodavniji za pokazivanje realnih performansi grafickih karti ili su to video igre. Ako se veci deo slozi da je to 3D mark, onda cu priznati da trolujem i napusticu forum zauvek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari