Šta je novo?

benchmark otvorena kucista

• Začetnik teme Začetnik teme AMORC
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

AMORC

Cenjen
Učlanjen(a)
26.09.2011
Poena
154
Lain-li i Antec imaju svoja posebna otvorena kucista za benchmark i lak overclocking.
Kao na ptimer lian-li ov model T60.Imali neko da se sa foruma izjasni na ovu temu posto predpotavljam da u Srbiji ovo nema da se kupi, da li neko zna gde moze da se nabavi?

Prilozi

• lian_li_pitstop_pc-t60_back.webp
    lian_li_pitstop_pc-t60_back.webp
    32.6 KB · Pregleda: 268
  • lian_li_pitstop_pc-t60_front_loaded.webp
    lian_li_pitstop_pc-t60_front_loaded.webp
    62.8 KB · Pregleda: 500
  • lian_li_pitstop_pc-t60_in_use.webp
    lian_li_pitstop_pc-t60_in_use.webp
    42.5 KB · Pregleda: 606
Lepo je videti ovo ali bez domaceg astala i cvetne musheme nishta 🙂

Imas jedino ovako nesto, iako ja ne vidim poentu takvih kucista za kucnu upotrebu...

@s16
Mozda covek otvara servis 😀

Za s16: poenta je da mogu lako da isprobavam razne maticne i ostale komponente bez pomeranja glomaznih kucista, a i lakse se hladi >>>>>>> znaci cisto za test i ponekad overclock.
Ne otvaram servis nego za moju dusu///..

Za s16: poenta je da mogu lako da isprobavam razne maticne i ostale komponente bez pomeranja glomaznih kucista, a i lakse se hladi >>>>>>> znaci cisto za test i ponekad overclock.
Ne otvaram servis nego za moju dusu///..

Podrzavam te,ali ako tako cesto menjas komponente i overklokujes iste..cekamo te malo i neke reze da nam das,mogo bi da pomognes nekome ko se razmislja sta da kupi 🙂 i upisi u moju masinu sta imas od komponenti 😉

Imas jedino ovako nesto, iako ja ne vidim poentu takvih kucista za kucnu upotrebu...

A ovo? 😉
(pod uslovom da moze da se iskopa negde, naravno... znam da je bilo jedno u Gigatronovoj radnji u Uscu, stojalo u izlogu napunjeno komponentama i radilo)

Taj Antec sam video u tc Usce, lepo izgleda ali kosta nesto bolesno. Da li je neko imao iskustva sa Cooler Master LAB test bench v1.0 review????

Prilozi

• image.webp
    image.webp
    51.5 KB · Pregleda: 387
^^^ajde bre,napravite sebi po jedu SKALAMERIJU 🙂

Evo, ja vadim cekic i brusilicu iz podruma :crash:

Realno,
sa wiki pokupis dimenzije za ATX i PCI, das limaru da ti od 2 parceta lima izreze po meri i udri.

A ovo? 😉
(pod uslovom da moze da se iskopa negde, naravno... znam da je bilo jedno u Gigatronovoj radnji u Uscu, stojalo u izlogu napunjeno komponentama i radilo)

Ovaj Antec je prelijep, ali nesto mi bas i ne izgleda da je za igranje sa komponentama po cijeli dan.

Sto?
Mislis da nije kvalitetan ili sta? Ili si mozda mislio na to da nije bas najpogodniji za konstantno cackanje?

P.S. Da vi's samo kako dobro izgleda uzivo... 😉

Gledam onog Cooler Mastera. Pa ono je najobicnije destop kuciste sa iscupanom maskom i izbusenim rupama za monitiranje maticne na gornjoj stranici. To moze da napravi bilo ko. Koliko kosta polovno, neko desktop kuciste?

Sto?
Mislis da nije kvalitetan ili sta? Ili si mozda mislio na to da nije bas najpogodniji za konstantno cackanje?

P.S. Da vi's samo kako dobro izgleda uzivo... 😉

Ovo drugo. A mogu misliti kako izgleda uzivo, bio jedno vrijeme i kod nas u radnjama (makar na netu), i palio sam se da ga uzmem, ali ipak odlucih da sam i ovako dobar🙂.

josh samo da dodas i ringlu (umesto heath sink-a) pa skuvas i koju kaficu kad ti dodje neko u posetu :d

salu na stranu sada ... ovaj ANTEC izgleda do yaya!!

Ovo drugo. A mogu misliti kako izgleda uzivo, bio jedno vrijeme i kod nas u radnjama (makar na netu), i palio sam se da ga uzmem, ali ipak odlucih da sam i ovako dobar🙂.

Da, da, za to se vec slazem... deluje malko nezgodnije za neko cackanje koje se cesce radi 😉

Nazad
Vrh Dno