Šta je novo?

Benchmark: Najbolji telefoni 2024 godine

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
maxresdefault.jpg

Benchmark: Najbolji telefoni 2024 godine​

Na redu je godišnji Benchmark presek i izbor telefona koji je ostavio najbolji utisak u godini na izmaku

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/benchmark-najbolji-telefoni-2024-godine/

Poslednja izmena od urednika:
Izopstili ste ceo brend telefona koji bi dominirao u donjoj i srednjoj klasi, ok, vase pravo, ali sto ga pominjete na kraju (xiaomi 14)

Dejane, da ste slusali ceo video i da pratite duze Bench primetili bi da je lokalna kancelarija Šaomija sa Benchom u mnogo losim odnosima. Ja se nadam da ce u interesu korisnika lokalna kancelarija da promeni stav i da prihvati kritike Benchmarka koji je poeni sinonim za izvestavanje u IT svetu kod nas

Huawei Mate XT bez konkurencije. X200 Pro za kameru, Huawei za sve ostalo. Ali pošto se gleda samo naše tržište, onda je to teška priča...

Izopstili ste ceo brend telefona koji bi dominirao u donjoj i srednjoj klasi, ok, vase pravo, ali sto ga pominjete na kraju (xiaomi 14)
Izopstili, s potpunim pravom...Realme , Oppo, Vivo do skora, Honor, Huawei (nadam se uskoro i Nothing I OnePlus) svi oni mogu da igraju civilizovano, samo Xiaomi mora da glumi uvredjenu gospođicu...

Izopstili, s potpunim pravom...Realme , Oppo, Vivo do skora, Honor, Huawei (nadam se uskoro i Nothing I OnePlus) svi oni mogu da igraju civilizovano, samo Xiaomi mora da glumi uvredjenu gospođicu...
Razumeo, sto ga pominjete na kraju klipa, ako je tako.
Dejane, da ste slusali ceo video i da pratite duze Bench primetili bi da je lokalna kancelarija Šaomija sa Benchom u mnogo losim odnosima. Ja se nadam da ce u interesu korisnika lokalna kancelarija da promeni stav i da prihvati kritike Benchmarka koji je poeni sinonim za izvestavanje u IT svetu kod nas
Razumeo, ali kakva je onda svraha pominjanja, xiaomija 14.

pomenut je da ima problema sa zamagljivanjem kamere.

koji bi ti xioami telefon izdvojiu u kategoriji ispred navedenih?

ja nemam nikakvu primedbu na listu, sve je lepo obrazlozeno.

Razumeo, sto ga pominjete na kraju klipa, ako je tako.

Koji "mi" , ja nemam apsolutno nikakve veze sa Benchom, sem što sam drug član kao i ti
..
Vidim da ti iz nekog razloga smeta pominjanje Xiaomija u negativnom kontekstu, na sličan način bih mogao zaključiti da si ti možda zaposlen ili ti neko radi za njih iz uže rodbine 😃
Ukoliko si fan brenda, ok, obrazloži, da imamo normalnu diskusiju. Zadnje Xiaomi telefone sam imao prilično davno (Pocofone F1 i pre toga Mi Note 3, a pre toga Mi Max 2 I Mi Max) kada još uvek nisu bili konfekcija kao danas. Malo sam isprobavao kod prijatelja trenutne modele, softver mi je i dalje užasan, nevezano za HW probleme koje imaju...

Xiaomi se baš umislio tj. uobrazio nešto. AOD funkciju više nemaju njihovi televoni ni u srednjovišoj kategoriji, a nekad su njihovi telefoni i od 200 evra imali AOD ekran. Znači ako sam fan Xiaomi ja i želim imati AOD funkciju morao bih dati punu više para nego za telefon nekog drugog brenda. A sitnih softverskih zastoja ima čak i kod tek kupljenih telefona, primer 14t. Od telefona Xiaomi redmi note 8 pro i telefone iz te godine njih više ne kupujem.

Nazad
Vrh Dno