Šta je novo?

Benchmark HQ

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
920
Jel "sediste" sada u Domu omladine na drugom spratu? Ili je onaj papir na vratima samo zezanje prolaznika? :D
Kakva je vasa politika prema ljudima koji upadaju unutra i predstavljaju se kao clanovi foruma? :d
Salu nastranu, bio sam danas do omladinske zadruge kad videh "Benchmark" na susednim vratima; htedoh da banem ali reko' necu, trulo je, mozda su u nekom poslu... :,,:

Slobodno navrati, taman treba da se hobluje parket i menjaju tapete...

ma ima vas dosta za taj posao, clanove zovite kada budete zidali nov objekat :d :D

silverglider je napisao(la):
Nema tapeta, ali moze da se lakira lamperija. :D :D :D

Po zakonu Benchmarka, svaki clan koji zeli da poseti Benchmark HQ, mora da ponese makar 1l odlicnog vina, rakije. Moze i sokici. A ko hoce vise puta da svrati, onda moze i graficke karte, serveri, i naravno kolači :d

silverglider je napisao(la):

:laugh: :Klanjanje Ahahaha, Silveru, ulepša mi dan!

P.S. Koliko se plaća? :-devil-:

outlaw je napisao(la):
:laugh: :Klanjanje Ahahaha, Silveru, ulepša mi dan!

P.S. Koliko se plaća? :-devil-:

Sta koliko se placa? Valjda je logicno da bi svakom pravom clanu foruma bila cast da okreci Benchmark ofice ili sredi parket :)

Nisam siguran da u ofisu ima parketa, tako da pre sredjivanja isti treba postaviti :D

Alo bre, nisam ja 'teo da dolazim na praksu za srednju nego da vidim ko stoji iza tog sajta... :)

:eek:)))))))))

E prijatelju svestan ti nisi koliki je red za dolazak u prostorije bencha. Samo sto je to ujutro od 5 am do 9 am kada primaju stranke (kao ispred madjarske ambasade za vizu). I to se ljudi otimaju da rade a ti vamo kukas. Krecices ti i pitaces: "Jel ima jos??? Jel ima jos???" :p :p :d

xixixixixixi :-devil-: :-devil-: Bas sam zloca zar ne :-devil-: :-devil-:

s' postovanjem JA

delimir je napisao(la):
Sta koliko se placa? Valjda je logicno da bi svakom pravom clanu foruma bila cast da okreci Benchmark ofice ili sredi parket :)

Nisam siguran da u ofisu ima parketa, tako da pre sredjivanja isti treba postaviti :D

Ma nisi dobro razumeo on je mislio koliko treba da plati da bi mogao da sredjuje parket ili kreci zidove :)

Ko je rekao Tom Sojer? :D

Cineman je napisao(la):
Po zakonu Benchmarka, svaki clan koji zeli da poseti Benchmark HQ, mora da ponese makar 1l odlicnog vina, rakije..

Odgovara li neko domace svetlo/crno pivo ali ne previse, tek toliko da se OC-uju pomenuti radovi :smash: jerbo ide zima i vec vuce odozdo?
Jos bez parketa.. :D

Ako treba vi vicite :beer: :eyebrows:

dzeremaja je napisao(la):
Odgovara li neko domace svetlo/crno pivo ali ne previse, tek toliko da se OC-uju pomenuti radovi :smash: jerbo ide zima i vec vuce odozdo?
Jos bez parketa.. :D

Ako treba vi vicite :beer: :eyebrows:
Po pravilniku Benchmarka, nikad se ne pita sta ce ko doneti, vazno je samo da donese to sto donese, ali uvek u velikim kolicinama.
Treba nahraniti sekretarice... :D

Nazad
Vrh Dno