Šta je novo?

Benchmark Google Wave friends

Evo i mene kovacivan [at] googlewave.com

Stigao mi je poziv na gmail od njih ono sto sam se prijavio pre mesec i vise ali kada kliknem na link izbaci gresku da nemam odgovarajuci browser inace imam Mozilu 3.5.5 ali sve u svemu probao i Safari,preko njega ne mogu uopste na net a Chrome nece da se instalira!
Jel imao neko slicno iskustvo?mozda je do sistema...W7

Meni na 7 radi sve kako treba mada ni ja nisam mogao da instaliram chrome. Resenje je bilo u editovanju registrija ali nema sanse da se konkretno setim sta je bilo. Nasao sam sada nesto, nisam siguran da je to ali probaj u svakom slucaju..

1. Go to Start > Run and type in the following and then press OK: regedit
2. Find the following reg key:

For Vista: The value of 'ImageState' in HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Setup\State

For XP: The value of 'AuditInProgress' in HKLM\System\Setup

3. Right click the reg key and select Modify
4. Delete the value then press OK.

Poz

Poslednja izmena:
Na zalost nije proradilo posle ove intervencije mada sam gledao po netu da nisam jedini sa ovim problemom.

Koji error izbacuje kada pukne instalacija chrome-a?
Chrome je drugo pitanje ali je zanimljivo sto nece ni drugi browseri da otvore. Probaj da skines neki portabilni browser pa vidi da li hoce iz njega. Ne znam kako moze da pomogne ali probaj:)

Poz

Izbacivalo mi je: google update installation failed with error 0x8004071c ...uspeo da nekako instaliram chrome ali ne otvara stranice,izbacuje Network Error (tcp_error).:crash:

lazar.m.krstic[at]googlewave.com

bivan99[at]googlewave.com

Poslednja izmena:
dusko.mandic(at)googlewave.com
ovo bre ne radi na operi...kakav smor

Stvarno ne radi u operi. Meni su sami poslali pozivnicu, prijavio sam se pre nekoliko nedelja kad sam video ovu temu. peca.pecic[at]googlewave.com

Poslednja izmena:
Ladno u Operi ne radi! Strasno. Jel ima nekih najava kada ce biti i Opera podrzana?

Nazad
Vrh Dno