A zasto ne bi update-ovao browser star 2god ?
Iz istog razloga zbog kojeg ne apdejtujem ni jezgro mašine (ploča, proc, memorija) što inače smatram najnebitnijim hardverom posle grafičke

. Više MI vredi moj tri godine star i doterivan WinXP spakovan u ghost, nego beneficije u performansama novog hardvera sa novim soketima, čip-setovima, novim problemima, bagovima i nekompatibilnostima.
Zatim ne planiram apdejt OS-a, jer mi ne donosi ništa korisno, osim novih problema, bagova i nekompatibilnosti. Koristiću XP dokle god je hardware na kome lepo radi dostupan.
Takođe ne apdejtujem ni skoro sav drugi softver, tačnije pažljivo biram. Neka gruba podela bi bila na free softver čiji apdejti po pravilu donose popravke bagova i korisne stvari, dok bombastične ogromne nove verzije komercijalnog softvera neću ni da komentarišem, ali svuda ima izuzetaka. Gde god je veliki broj potencijalnih ovaca/korisnika/kupaca tu je najviše truleži (politika, internet, softver/hardver, marketing za isti...).
Browseri imaju strašno ružnu osobinu da sačuvaju stranu tek pošto je kompletno dovuku zajedno sa svim banerima, fleševima i šta god su kompanija i webmaster zamislili da mi prikazuju na mom monitoru. E, a pošto ja volim sam da odlučujem šta ću na ekranu da gledam i na šta ću da trošim svoj slabašan bandwith, to sam rešio kombinacijom adblocka i extenzijom za brzi switch u offline mod, čime se stranica (bez reklama) momentalno snima na hard makar i delimično dovučena.
FF 2 i 3 su verovatno optimizovani za broadband, web 2.0... i lošije/sporije mi rade na dialupu. Pogotovo 3.0 ima ružnu osobinu u vezi snimanja strana i neće da se povinuje, već voli na svoju ruku da dovlači sve redom iako je stranica stopirana i često je ni ne sačuva, a bogami i izbacuje neke greške i upozorenja kod tako jednostavnog taska.
I eto zato ne bih da apdejtujem browser

. I u virtuelnom i u materijalnom svetu volim da ako je nešto kvalitetno koristim to dok potpuno ne dotraje. Eto malo da podelim mišljenje s vama iako znam da većina ljudi ovde stalno teži novom/bržem/boljem ali meni je to više zamaranje nego korist i satisfakcija. Jes' malo offtopic ali ipak je ovo clubbing.
Nego ima li rešenje za moj problem iz prošlog posta?