Šta je novo?

Benchmark forum jako spor!

Speeder

Slavan
Učlanjen(a)
28.08.2005
Poena
375
Od kada su se desile ove poslednje izmene, forum mi se jako sporo učitava, nekad treba ceo minut da učita stranu. Često se desi da ne učita stranicu, pa moram da uradim refresh. Vidim neki kažu da im mnogo bolje radi, a meni radi očajno. Da napomenem, svi drugi sajtovi mi se učitavaju najnormalnije.

Zanima me jesam li samo ja te sreće ili ima još ljudi kojima radi sporo?

Inače, imam 1024/128 SBB net, i koristim IE7 (ako mi neko kaže da promenim browser odmah ide na ignore ;)).

Ljudi pomažite :wall:

kod mene je normalno... 1mbit adsl kod sezama

317fsbt.png

Takođe sve O.K. I iz Internet Explorera i iz Firefox-a. Nego, probao si da očistiš cache i cookies? Nekada to prilično zaglupi IE...

A da promenis browser :p (sorry ali morao sam)

A nemoj da si takav... :D

Ako je ovde toliko dugo, verovatno ima debelo opravdanje za korišćenje IE-a...

Samo vi zezajte... kočiće i vama bench :-devil-:

Elem, sad sam probao sa desktopa, sa kojim delim net i isto sporo otvara...

I ja sam imao isti problem do pre neko vreme (na momente). Ista konekcija je u pitanju. Cini mi se da se to nije desavalo dok je bio stari domen.

Ja koristim FF3.

Izgleda da je upitanju SBB. I meni nesto radi kenkavo. Ili mozda vikend pa onaj fazon sto su pre prodavali, pa vikend je.....ne moze da radi savrseno :wall:.

Ma, koji ti je djavo Ji 4Tze, drugi sajt na internetu osim bencha i ne postoji! :d

A inace, pola dana vec SBB lose radi, potvrde od korisnika sa raznih geografskih sirina...
SBB kaze da je zbog "redovnog odrzavanja" losa veza. Iako se problem manifestuje samo na HTTP-u
P2P npr. radi normalno.

Meni od podne se veza vuce sa rapida na 10KB/s, isto je i sa otvaranjem sajtova. Za otvaranje ove strane treba nekih 20-ak sekundi.

Poslednja izmena:
PTT ADSL, isprobano iz Opere i IE-a, radi apsolutno normalno. 512/64.

nije do sbb-a, telekomov link zeza danima. iskljucili neku opremu. peku ljudi ajvar u telekomu pa im trebala utichnica za shporet...

Meni se, od kako testiram Mozilla Minefield, svaki sajt se otvara ko lud...:D

SBB mi radi uzasno zadnjih par dana, malopre se popravio, videcu sutra sta ce se desavati.

SBB zeza, nije samo benchmark spor :)

jeste, SBB, ali jako bizarno -

meni u Opera 9.5, sve radi okej, dodjem na Bench, otvorim dve tri strane, i onda ode ceo internet. od obecanih 2mb/s ja svlachim download od oko 6Kb/s ... i onda moram retardirano reshenje -

iskljuchim najgori moguci cable modem - Scientific Atlanta 2000.

odem na LAN > disable.

opera.exe > terminate

run Opera > delete cookies > Benchmark.rs

plug in modem

LAN enable.

i onda krene da mi radi ... malo mi falilo da napishem mail kutiji zbog ovoga! :p

Meni radi ok i na MadNet-u i na IKOM-u.

I meni radi super na kabelbw-u. :d

Predji na sulude ADSL brzine i videces kojom brzinom se benchmark otvara... :smash:
Meni radi OK i na Sezamu i na SBBu i na Telekomu

Meni na 2mb/s(sbb) juče download od oko 6Kb/s(inače 220-245Kb/s)to je trajalo celo veče, ne znam kako je danas pošto sam na poslu.

Proverio sam SBB sinoć mi je skidalo oko 33, a sada ide i 110. I bench mi radi sada ok. Valjda će ubrzo srediti to.

Neobično je što mi je ipak najsporije otvara upravo ovaj forum. SBB udara tamo gde najviše boli :d

I meni radi super na kabelbw-u. :d

Naravno da ti radi kada nisi na Telekomovim suludim brzinama :d

I meni je stvarno juce bench radio vrlo lose, dok su ostali sajtovi koje posecujem kako-tako radili.Izgleda da Radujko prati nas forum :)

Stigla me Speederova kletva. Sada se meni vuce kao prebijen... Ovu stranicu sam cekao preko minut i po da ucita.

Isto, mislio sam da ce sve ok da bude kad prodje "vikend" ali i dalje isto....

meni ocajno radi od pre nekih 3-4h na telekomu sam i ucitava po 5 minuta jednu stranicu

Takodje jako sporo..

Evo i meni se forum opet vuce, a danas uopste nisam primao e-mail notifikacije na subscribed threadove.Izgleda da je i mail server kod SBB-a u outu.

Vrh Dno