- Učlanjen(a)
- 13.09.2004
- Poena
- 380
Ima, ali mu ne radi.![]()
Trenutno (ustvari već neke dve-tri nedelje) SETI ne generiše GPU workunit-e, ali u principu radi i to prilično dobro. Ako baš želi da uposli GPU, evo ga Folding@home ili GPUGRID...
Ima, ali mu ne radi.![]()
Drugari, i ja sam se pridruzio timu, inace za SETI@Home krckam od 2003. a PrimeGrid i Einstein@Home od zimus valjda.
Koliko jedan single core na 1.8GHz moze da izvuce PPD? 200~300? Pitam jer cu najverovatnije prikljuciti jednu matoru masinu da radi malo![]()
Znaci dobro sam ja primetio :smash:. Dok sam radio C4CW redovno sam imao po 2k poena dnevno, a sad jednom uspem da dodjem do 1.9k, a ostatak vremena sam na 1.5k~1.8k.razliciti projekti donose razlicit broj poena
a koje projekte radis? razliciti projekti donose razlicit broj poena. mozes videti na wcg strani svoje statistike i tacno koliko ti je koji WU doneo poena xx/xx prvi broj je preporuceni broj poena za taj WU na tvojoj masini, a drugi broj je koliko si poena dobio. takodje mozes da vidis da li imas neki incomplete result (greske prilikom obrade) za takve se dobije 0 poena
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari