cpt. Milisav
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2008
- Poena
- 319
Ne znam za vas ali moj Q6600 je na 85C zbog ovoga
Moram pod hitno da menjam hladjenje jer ovako jos dugo nece izdrzati....
Meni preko 55 ne ide... ne przim ga dovoljno da se pregreje
Ne znam za vas ali moj Q6600 je na 85C zbog ovoga
Moram pod hitno da menjam hladjenje jer ovako jos dugo nece izdrzati....
Kod mene 48C je najtoplije jezgro, [email protected], kuler polirana OCZ Vendetta 2, sa OCZ Freeze Extreme pastom između, sve u dobro provetrenom CM690 kućištu (1 usisni napred 120mm, 3 izduvna venta pozadi/gore/gore 120mm/120mm/140mm, svi na 1000-1200 obrtaja, tj. praktično nečujno).
Kutija, ili barem malo smanji klok i napon, ili bolji kuler... Mada sad' će zima, pašće temperatura u sobi za koji stepen, a isto toliko i temperatura procesora.
S druge strane, ako ostaviš ovako, za tebe nema zime, ne treba ti grejalica u sobi...![]()
no problemo :wave:Illidane, uspeo sam da pronadjem gde se nalazi taj fajl. Namestio sam kako si rekao i sad radi kako treba. Hvala![]()
6 BENCHforum 103,414
Nije lose za prvi dan 6. mesto.
Doduse ,ispred nas su nacionalni timovi i jedan koledz tako da je ovo odlicno.
Kutija, pali te corei7 da preteknemo ovaj college![]()
DuleC, ovo bre nije fer kako me stizes (kutiju si vec prestigao). Ti imas phenoma na 4GHz, a ja athlona na 3GHz
.
Bilo je juce u novinama, zapalila se soba na NBG-u, usled neispravnog hladjenja racunara![]()
Krcka sve u 4 (na 4). Noću na 60%, fanovi na silent.
Kutija je izgleda ubacio u ler...ili mu se greje mašina pa neće da forsira da ne prokuva.
Čupa chupo za medalju.
Ti prekidi su jer ti proc u BOINC menadžeru radi na <100%. Na taj način smanjuje zauzetost proca.
Krcka sve u 4 (na 4). Noću na 60%, fanovi na silent.
Kutija je izgleda ubacio u ler...ili mu se greje mašina pa neće da forsira da ne prokuva.
meni vec vise od dve godine radi non stop nista mu jos nije bilo![]()
Kutija, smanji CPU klok za 0,2GHz i CPU napon za 0,05V recimo (moraš ovo sam da "tjunuješ) i imaćeš bar 5C niže temperature i moći ćeš da krckaš 24/7. Razliku u brzinu (3.2GHz->3GHz) u realnom radu primetiti nećeš, a umesto lera, radiće poprilično... razmisli... A razmisli o nekom boljm hlađenju naravno...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari