bakara
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 22.01.2005
- Poena
- 1,555
Pa vozice kad ide svaki dan na posao, jel tako 😁Hej, nemoj tako, ko ne vozi često, Pop Lukina može da bude izazov, prvih nekoliko puta.
ne mozemo zvati brankov most usponom, to ima verovatno max 2-3% a pop lukina je jako kratka.
Pre svega nemoj previse da se obuces, ne ides na himalaje i koristi namensku bici odecu a ne dzemper i kosulju, ili ne daj boze jaknu.Niti je ovo moje neka distanca. Napisao sam to za uspone samo zbog znojenja, odnosno da li postoji nešto što mi treba da to sprečim (ili samo da vozim lagano taj deo).
Postoji li nešto da navučem preko regularne odeće, tipa pantalone, košulja, džemper, šta već nosim, da ne moram da se kompletno presvlačim? Tipa preko svega taj neki prsluk i jaknu recimo, bandana, kaciga, rukavice, u torbi kabanica?
bandana takodje ne treba samo ce da pomogne da se ukuvas i oznojis.
Nisu mi jasni likovi koji voze bajs sa bandanom ili maskom, jer za bicikliranje treba puno kiseonika i to sve bude mokro
Po hladnom vremenu treba da se zagrejes i vozis tempom tek toliko da ti je toplo a da se ne preznojavas, a to je prilicno jednostavno cim malo udjes u formu
Telo se preznojava kada ulazi u znatan napor, znaci nema forsiranja i skidanja KOMa vec umeren tempo ali ni presporo jer telo treba i da se hladi.