Šta je novo?

BenchForum bira monitor godine! (predlozi)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Dragi forumaši,

Kao i na kraju svake godine, Benchmark redakcija bira najbolje proizvode ili proizvode koji su na neki način obeležili proteklu godinu i to u većini kategorija koje obrađuje testovima. U svakoj od soba na forumu, a koja je vezana za kategoriju u kojoj tražimo komponentu ili "proizvod godine" možete pronaći "sticky" temu u kojoj ćete, za sada, dati do tri predloga u vidu konkretnog proizvoda. Molimo vas da proizvode izdvojite i boldujete, date njihove pune i tačne oznake, kako bi nam bilo lakše da iz ogromnih tema izvučemo 10 do 12 proizvoda u svakoj od kategorija, koje ćemo kasnije staviti na oficijelno glasanje (poll) i izglasati najbolje. Želja nam je da na osnovu ovih podataka napravimo novogodišnji članak na temu "Najbolje u 2008.", ali upravo na osnovu vaših glasova.

Koji monitor predložiti? Opet onaj koji po vama to zaslužuje. Ili predložite dva, a možda i tri! Može to biti monitor koji ste kupili i mnogo vam se dopada ili ste ga videli i želite ga... ili ste prosto ubeđeni da zaslužuje da ponese laskavu titulu. Ne mora to biti monitor od 24 inča, niti 26 ili 27. Ne biramo apsolutno najboljeg, inače bi pored SM305T drugi imali jako malo šanse. Poenta je, kao i u drugim kategorijama, da izaberemo "monitor godine". Dakle - razmislite i dajte nam tri predloga.

Hvala na učešću i - ne zaboravite da pogledate i druge kategorije!

T220 definitivno

t220

1.Lenovo L220X najjeftiniji SPVA monitor izuzetne funksionalnosti, na nasu zalost PIN se odlucio za jako veliku inicijalnu marzu, medjutim barem nam je omogucio da ga ima na nasem trzistu, drugi uvoznik sa bezmalo 30% jeftinijom cenom nije zainteresovan da redovno odrzava raspolozive kolicine.

2.Samsung 2443BW -minimalno probijanje, neverovatna pivot funkcionalnost za ultra malu cenu, mana jako male raspolozive kolicine na trzistu

Samsung u svakom slučaju, na prvom, drugom i trećem mestu.

Samsung 2493HM.

1. HP LP2475w
2. Samsung 2493HM
3. Samsung SyncMaster T220

T220

T220

T220

1. HP LP1965
2. HP LP2475w
3. Samsung SyncMaster 2493HM

Poslednja izmena:
1.Lenovo L220X
2.HP LP2475w
3.ViewSonic VLED221wm (LED za male pare)

T220 jeste pristojan ali nije ni priblizno toliko dobar da bi se nasao u izboru za monitor godine.

Poslednja izmena:
Au kolega nisi ni ti lud monitor od 1000 evra :) a moj izbor je t220.

sad mi je jasno zashto vecina na forumu voli i brani Apple ...

I glas i stas i cena i rezolucija i sve to upakovano u ...

BENQ E2200HDA Link

E2200HD-06image.jpg

bolji odnos cena/performanse(karakteristike) se teshko moze naci!!!
Definitivno moj favorit.

Poslednja izmena:
1. DELL 30" 3008WFP (nešto najbolje što sam do sada video)
2. Samsung 2493HM (best price/performance 24")
3. Samsung T220 (best price/performance 22")

Taj BenQ E2200HDA izgleda sjajno, ali je suviše razvučen... 1920x1080, maltene 2:1... Super za filmove (ali za to ionako uglavnom imamo LCD TV-ove), ali po meni veliki "korak unazad" za svakodnevni rad sa računarom, obradu teksta, slika, pa i surf internetom itd... Zapazite da su ga i na toj slici namerno slikali iz ugla da ne upada u oči da je toliko razvučen...

Poslednja izmena:
1. DELL 30" 3008WFP (nešto najbolje što sam do sada video)
2. Samsung 2493HM (best price/performance 24")
3. Samsung T220 (best price/performance 22")

Taj BenQ E2200HDA izgleda sjajno, ali je suviše razvučen... 1920x1080, maltene 2:1... Super za filmove (ali za to ionako uglavnom imamo LCD TV-ove), ali po meni veliki "korak unazad" za svakodnevni rad sa računarom, obradu teksta, slika, pa i surf internetom itd... Zapazite da su ga i na toj slici namerno slikali iz ugla da ne upada u oči da je toliko razvučen...

Naravno kada je 16:9 a ne kao vecina 16:10!

1)ASUS mw221u

2)Samsung T220

Samsung T220 def.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno