Šta je novo?

BenchForum bira internet provajdera godine! (predlozi)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
SBB - Već je rečeno da je ubrzao net više nego ostali i dosta pre ostalih, ali ono što je jako važno u poslednjih godinu dana radi primetno bolje nego pre. Ne sećam se kad se poslednji put desilo da prekine... (jedino me danas napatio njihov mail server :S:)

Poslednja izmena od urednika:
Ja glasam za DrenikNet i mislim da nije potrebno da objasnjavam zasto.

Osim portala koji se azurira najnovijim vestima iz sveta i zemlje iz sata u sat i izvanredne "o internetu" sekcije u okviru koje korisnici mogu dobiti pregrst korisnih informacija, DrenikNet se izdvaja i po tome sto nude iskljucivo modemski pristup internetu i to po cenama koje vaze od 2004. godine. Znaci, ljudi su jednostavno za*ebali ADSL, agregaciju, P2P probleme, download/upload ratio i sva ta njasra kojima se bakcemo na ovom podforumu ocekujuci neku novu tehnologiju koja ce im omoguciti da svojim korisnicima pruze uslugu kakva se od njih i ocekuje.

Ne znam da li neka lepa devojka radi u DrenikNet-u, ali ako radi onda od mene dva glasa za njih.

SBB, 3 godine radi bez greske, maksimalnom brzinom i s minimalnim pingom.

ADSL sam probao i nasmejao se...

1. SBB- brzi net, manje cene,ping i sve ostalo
2. PTT- cene manje za starije korisnike
3.Ajde neka bidne telekom(ja ga koristim), mada mislim da ne zasluzuje ni da se sponjinje, a kamoli da se rangira.

Poslednja izmena:
1.SBB
2. -
3. -

EDIT: @MCRadisha, ovaj DrenikNet je stvarno hit.. nego zaboravio si da napomenes da je registracija novih dial-up korisnika obavezna i ona se naplaćuje za korisnike punog pristupa u iznosu od samo 50 dinara.

Poslednja izmena:
SBB all the way ;)

Ni jedan nije zasluzio laskavu titulu

Ovo je jedini ispravan odgovor!
Svi odreda (mislim na provajdere) su premazani svim bojama, i taj isti SBB koji svi sad nešto hvale sutra kad bude 20% sporiji od ADSL-a ima da bude popljuvan samo tako.

Telekom

1. SBB - najjeftiniji net
2. PTT Net - najjeftiniji aDSL
3. Telekom Srbija - Stabilnost, nema toliko downtime (bar kod mene)

sbb - daleko od idealnog ali kod nas trenutno ubedljivo najbolji.
yubc - s' pocetka adsl-a kod nas bio njihov zadovoljni korisnik. korektni i profesionalni.
verat net - stara slava, od davnina telekomov nemezis. ne znam kakvi su sada, dugo ih nisam koristio.

1. Maksnet
2.
3.

Probao sam sve i svasta (mislim na provajdere :)) i definitivno sam vise nego zadovoljan. Nema prekida...cena ok, brzine one koje su navedene na njihovom sajtu i to je to.

Neobee :D

Nijedan nije zaslužio da bude na prvom, drugom, trećem mestu...

Jadni mi kad nam je sbb vecini najbolji provajder :D

1.SBB
2.Lelekom :)

SBB
SezamPro - (meni P2P radi bez problema, verujem da je kod drugih to samo neki bag i da ce resiti problem), vec 2.5 godine prezadovoljan korisnik.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno