Šta je novo?

BENCH olovke, hemijske, penkale i ostali kancelarijski pribor

stigla mi Fisher Bullet Space pen

raw brass :)

space_pen_003.png

space_pen_002.png

Hongdian 100 – penkala napravljena u čast stogodišnjice komunističke partije NR Kine. Početne serije su imale crvenu zvezdu na vrhu, međutim, kasnije su se u prodaji mogle naći samo varijante sa sivom zvezdom koju i ja imam.

Veći deo penkale je napravljen od metala i spada u relativno teže penkale, međutim, na moje veliko iznenađenje, veoma je dobro balansirana, bez obzira da li na kraju držite poklopac ili ne. Bez problema mogu da je koristim satima, a da pri tom ne osećam bolove u šakama. Drška je takođe dobro napravljena i nema klizanja penkale prilikom pisanja. Punjenje mastilom je izvedeno preko klipa (eng. piston filled). Ponuda različitih veličina pera je ok. Ja sam uzeo extra fine i super piše, bez obzira na papir.

Sve u svemu, ovo je penkala koju veoma često koristim, a razlog za to su ergonomija i dizajn. Cena je oko 30-tak evra.

PXL_20230318_160922508.pngPXL_20230318_153847085.pngPXL_20230318_153814693.pngPXL_20230318_153918742.pngPXL_20230318_154753105.png

Neki predlog na temu koje olovke pokloniti mladom bracnom paru? Recimo do nekih 4-5000 po olovci, al da se tacno vec po izgledu prepozna olovka za musko i olovka za damu :)

Jel koristi neko ovo? Jel zaista dobra koliko je hvale u komentarima?

Ja koristim. I to u varijanti hemijske 4 u 1, a roleri uglavnom plave i crne boje (u azijskim zemljama koriste crnu boju za potpis, ali nisam siguran da li je i plava ok).

Ima li u srbiji da se kupi ovo:
Pentel Arts Color Brush with Pigment Ink, Medium Tip, Black Ink

Ima i fine tip i broad tip.

Moze i alternativa, samo da ima neki vid dopune

Hvala

Nazad
Vrh Dno