Šta je novo?

Bench na Facebook-u

Pa vidiš da se uglavnom svi slažu. Mislim da je FB u nekim većim dozama za likove koji su realno usamljeni. Nije za nekoga ko zaista ima šta da radi u slobodno vreme...

Ajde bre, iskuliraj - ako ti je nesto glupo, ne mora da znaci da je i ostalim niti da su ti zakljuchci na mestu. Lupas bez veze nesto i pravis noise. Nemas FB, sta te briga onda da li ga drugi koriste... Ne vidim koja je poenta tvojih postova u ovog threadu?

Poslednja izmena:
heh

+ jos jedan...polako ljudi...nemojte se nervirati...bice sve ok, samo ovi Gay requestovi... :trust::S::d

Ti se ne javljaj izdao si nas u nedelju :D

udaram zabranu svima da mi muvaju fejsbuk drugarice, jer imam mnogo dobrih riba tamo koje sve od reda 'cijam! :p

Poslednja izmena:
ko me je terao da pominjem Gay requestove :wall::test:

Poslednja izmena:
Bravo Igorize za kreiranje grupe "Ko na fejsbuku stavi vise od 10 aplikacija, **** mu pas mater". :smoke: :d

Auf, iskrivio sam se od smeha kad sam procitao. I jos 10 minuta nakon toga kad sam se uclanio.
Alal ti plajvaz!

Slazu se da je za dokone tetke, ali ne i da svi treba da ga izbrisu. A tu je razlika velika.

Delimir je pominjao brisanje, ja nisam. Samo sam hteo da mi neko objasni u čemu je fora, a vi se žestite. Ali dobro. A i ja imam odavno nalog na FB, ali sam ga disableovao čim sam video koje je smaranje. Sada mi javljaju neki likovi da se skupilo celo odeljenje iz osnovne u nekoj grupi i kaže da aktiviram account. :D

Delimir je pominjao brisanje, ja nisam. Samo sam hteo da mi neko objasni u čemu je fora, a vi se žestite. Ali dobro. A i ja imam odavno nalog na FB, ali sam ga disableovao čim sam video koje je smaranje. Sada mi javljaju neki likovi da se skupilo celo odeljenje iz osnovne u nekoj grupi i kaže da aktiviram account. :D

Poenta je da kad si na poslu (a nisi u IT industriji) ili saljes FWD's sa glupostima ili si na FB-u. Satro se kao radi. :type:

+ja :)

Am in!
:d

Evo i mene

i... sta sad?

Nista sad svi mozemo kucama :D

ja reko nesto ce da se deli :d

I opet se vracamo na pricu oko gej aplikacija...

Pa valjda je gej period prošao kada se završila EvroVizija!

I have a life :d

No offence pipl ;)

Ocito je da imati zivot nije u fazonu ovih dana... :D

Uuuu pazi opasne momke ...
Obično oni koji napišu tako nešto imaju dotični problem!

Nazad
Vrh Dno