Šta je novo?

[Bench-Market] HP Demo Centar

• Začetnik teme Začetnik teme Bane
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Bane

Čuven
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
619
Večito pitanje koje postavlja sebi jedan proizvođač je kako izaći u susret potencijalnom kupcu na što bolji način? Kako mu objasniti prednosti svojih proizvoda u odnosu na konkurentske? Kako mu predočiti sve informacije, a da ne pređe u nametanje? Odgovor na sva ova pitanja, možete dobiti u jednom demo centru, koji je krajem prošle godine otvoren na Novom Beogradu.

Kao jedan od vodećih i najvećih proizvođača, nekako je i bio red da HP prvi povuče potez kad su u pitanju demo centri. Posle dugog opipavanja pulsa tržišta, beogradska kancelarija HP je krajem prošle godine počastila Beograd sa prvim računarskim demo centrom kod nas. HP-ov demo centar se nalazi u ekskluzivnom YBC tržnom centru na Novom Beogradu, u zgradi popularno nazvanoj "Crvenkapa".

hp_demo_centar_01_small.jpg

Detaljnije možete pročitati na Bench-Market web sajtu...

Poslednja izmena:
Bio danas... nije lose, kao sajam otprilike. 🙂

Ja sam otisao neobavezno (cisto informativno, iz znatizelje); ko je pred kupovinom neke kamere, PDA ili multipraktik uredjaja ima odlicnu priliku da sve proveri pre nego sto kupi... jos ako prethodno prouci spec. i zna na sta konkretno da obrati paznju...

U svakom slucaju, odlican potez HPa.

Hm, jedino me zanima zasto bi kupio bilo sta od te firme koja prodaje stvari za stupidne amere.
Danas ima toliko ima boljih proizvoda na trzistu, u svim kategorijama, da je to neverovatno!

nego Bane, zasto je ovaj "promo" thread ovako lepljiv?!?
U startu je dovoljno samo okaciti opis na bench-market, tj. ovaj thread je nepotreban.
Al' ajde skrenuta je paznja i ovim threadom, ali zasto STICKY?

Nazad
Vrh Dno