Šta je novo?

bench majice 2010

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Benchmark ili Bench-house majice? ;)

BH je istorija :)

Uvek je do sada bilo i bice, ako se Peca iscima, znaci sve u fulu, ako ne stigne/ ne mogne, pusengija. Pre dve godine smo ga jedva nagovorili :)

Bice naredne, obecavam...nije meni tesko da to uradim ali svake godine ista prica. Hoce hiljade komada i to ne sutra nego juce, kad stignu, nema ih nigde

Aj da je jednom tako bilo, nego svaki put ista prica :) pa onda, koliko procenata pamuka, jesu li dobri savovi, na kojoj se temperaturi peru, jesu postojane boje... ? :D

Zato lepo pare unapred, primer: ko plati unapred cena je 10€ ko hoće "posle" cena je 15€... :)

Ovo je samo predlog.

Uvazicemo (ex) komsija... :)

Jel sipka na mestu?

izvini, ti ono zoves organizacija? pa da li si procitao barem prve cetiri strane tog threada gde su svi osuli paljbu zasto su ti motivi na majicama, zasto te boje, te hoce nesto drugo, te ne razumeju sta je na njima... haos :)
ne treba to benchu...

Naravno da sam procitao sve strane, dao sam primer majica a ne motiva na njima. Proslogodisnje majice su bile bolje, bitna je ideja kako je organizovano da se barem i to uradi. Za motive mozemo lako da se dogovorimo, da bude 3,4 verzija majica u razlicitim velicinama.

Po dosadašnjem iskustvu, treba već sada da se krene sa odabirom majice za proleće/leto 2011.

Mesec dana za diskusiju i odlučivanje da li kragna ili ne.
Mesec dana za položaj i veličinu logo-a, da li šiveni ili štampani.
Mesec dana za boju majice, da li jednobojna ili ne.
Mesec dana za diskusiju sa nickom ili ne.

A onda neko treba da izvadi 1000€ da ode i uradi te majice...

Da sam zaposlen ili bogat, pa da pomognem, ovako... :)

Da li postoji neka slika sa clanovima bencha u bench majicama?

Ukoliko se radi štampa na majicama, postoje online prodavnice majica u Srbiji, tako da ne treba uložiti ništa. Cena majice se može odrediti kao i zarada od same majice. Kupac naruči majicu, kurir mu donese, plati kuriru i to je to. Izvodljiva je i štampa nicka ispod logoa.

Poslednja izmena:
ja nemam ni jednu solju! Moze solje! :)
+1 za solje

I donji veš i escajg za nedeljni ručak obavezno.

Kad dođe vreme pričaće se o ovome.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno