Šta je novo?

Bench majice 2009.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Peca

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
27.06.2000
Poena
725
Kao sto je i najavljeno, Bench majice 2009 ce moci da se kupe u Bench House-u. Otvaranje je sedmog-sedmog u sedam a naravno, moci ce i da se poruce...

Dizajn majice je slican proslogodisnjem modelu - razlikuju se samo u boji i dodatnom vezu. Boja novih majica je tamno siva a na rukavu ce biti vez 10 godina - onoliko koliko Benchmark puni ove godine

Majice su u fazi izrade, cim budu zavrsene okacicemo i slike

Prosle godine nije bilo majica, verovatno mislis da pretproslogodisnje.

U svakom slucaju YAAAAY! :D

Narucujem jednu XXL! :banana:

Poslednja izmena:
Bench marketing
коме: мени

прикажи детаље 5.11.07.

Одговори

Пратећа порука

Dragi Veljko,

Zahvaljujemo se na interesovanju za Bench majice, medjutim ta akcija se zavrsila jos u avgustu mesecu, i nazalost nije ostala nijedna majica viska.

Pozdrav,

Tamara

--------------------------------------------------

Tamara Marković

Marketing & PR Manager

Meni te majce svake godine promaknu, ove valjda neće:guitar:

Da li ste mislili na viskoke clanove bencha? Ja bih odmah da bezecujem jednu XXL ili XXXL (zavisi od modela).

Hahaaa hoću i ja jednu XL ! Možda i dve ako bude raznih boja :)) Vidimo se 7.7. u 7 ;)

p.s. Meni je 8.7. rođendan hoću poklon ! :p :p

Hahaaa hoću i ja jednu XL ! Možda i dve ako bude raznih boja :)) Vidimo se 7.7. u 7 ;)

p.s. Meni je 8.7. rođendan hoću poklon ! :p :p

Heheheh.. Isterace vas pre 00:00h tako da nema nista od poklona. :p
P.s: A meni je 7.8. :D

Poslednja izmena:
Meni je bas 7.7. rodj. :)

Bolje da si cutao... Ovako ces morati da castis u klubu, pa ce ti izaci ko 4 majice :d

Pa bice pica, kokteli, na otvaranju :p

Ako bude puno pića, verujem da će se pojedini i overclockovati :D

Vidimo se 7. dolazim po majcu, ostavite ispod tezge jednu XL za mene :wave:

Hajde ukratko nabroji sve sta ce biti u shopu za kupovinu. Hoce li biti dukseva, meni su nekako duksevi ostali u glavi?
PS.Meni je rodjendan 23.7.:d

Duksevi na jesen: bice Bench solje, kisobrani, kacketi i one kape za pecanje :)

Hoće li sve da se šalje postXprxom?

jedna molba za kackete :) sto jednostavniji sa bench logom i najbolje bez ikakvog teksta :) i u sto vise boja :)

Hvala,

pasionirani kacketar :)

Aj šta se žalite, ja čitam bench od kraja 1999 (znači faktički početak). Na forumu sam još bio pre registracije (legendarni žuti forum), mod od 2001, deo redakcije od 2004 i znate šta... Nemam ni jednu bench majicu do sada :D

Nije da nisam hteo da imam, daleko od toga, nego se svaki put situacija tako ispostavila da ja do majice nisam došao :D

Aj šta se žalite, ja čitam bench od kraja 1999 (znači faktički početak). Na forumu sam još bio pre registracije (legendarni žuti forum), mod od 2001, deo redakcije od 2004 i znate šta... Nemam ni jednu bench majicu do sada :D

Nije da nisam hteo da imam, daleko od toga, nego se svaki put situacija tako ispostavila da ja do majice nisam došao :D

"nepravda..." :p
kalimero.png

Poslednja izmena:
A za kad je predvidjeno porucivanje? voleo bih da prisustvujem otvaranju ali sam previse daleko..prvom prilikom cu doci u benchshop cim posetim bg
srecno na otvaranju :wave: :party::wave:

Majice su stigle ali je u house-u jos uvek haos :)

Niko nije stigao da ih slika, a porucivanje za koji dan

a cena?
koje su boje?
i koje sve velicine imaju?

sexy :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno