Šta je novo?

Bench Lan

Sarah Carigan

Slavan
Učlanjen(a)
15.09.2004
Poena
319
Jel zna neko sta se desava u forumu??? Kako protice Lan party??? Ja sam jos na poslu i trebalo bi da zavrsim al ne znam dal vredi da se trudim. Koliko ima ljudi i tooo.... Jel ima neko neke informacije ?????

evo na lanu sm0 samo ja i nex...drkamo net od 2 mb koliko vec... i smaramo se zestoko... ako oces dodji...mesta ima koliko oces :):):):) inace...

2ca :) igramo .... ja sve po malo a ortak brood war preko neta.... inace automatski si umrezen sa ostatkom igraone i imas net...stvarno mi je zao sto se jos vas nije iscimalo da dodje ovamo ali ajde :(

:type: Cool verovali vi meni ili ne ja sam u 15h trebao da izadjem s posla a jos uvek sam na njemu (mislim poslu). Zavrsavam za pola sata i onda da se iscimam na zvezdaru i da pokupim komp pa mozda i dodjem.

Elem ti rece nesto da ima neta???? Kakav net??? For free gaming on net :-devil-: :-devil-: pa ima da dodjem samo da pikam star na netu kao i tvoj ortak. :D :D

Aj poz. Nadam se da ce vise ljudi doci. Nije da se pravdram al nisam dosao samo zbog posla. :type:

s' postovanjem JA

Dodji brate ima net do jaja! Veza 2mbps! Imam i ja original Sc, pa dodji da pikamo. Inace skinuli smo sve update-ove sa microsoftovog sajta...

Odziv je bio vise nego slab pa sam ljudima koji su došli pustio izlaz na 5 mbps-a neta da barem poskidaju sta im duša ište

Jeli, majke ti, jel dosao jos neko osim bgillegal-a i mene?

e, ja sam totalno ne informisan! kada, kako i gde je lan party, i shta mi je potrebno da bih uchastvovao? (mislim na "posebne" stvari, znam da treba da ponesem svoj comp.)
iskreno nikad nisam bio deo tako nechega, ali chuo sam da je zaista sjajno, a vetj 2 godine chekam priliq da se oprobam protiv zhivog protivnika u StarCraft-u, a da to nije moj komshija koji je prvi put video igru pre mesec dana :)

Pa BIO JE od juce do 12 sati dans :)! Malo si zaksnio. A sto se tice StarCrafta, javi se na PM da se dogovorimo (ako hoces). Mozemo da opikamo preko net-a (ako imas original) ili preko modema... Poz

e, bedaka...
hotje li ovde biti obaveshtenje sledetji put kada bude bilo tako neshto, ili gde?
nazhalost nemam originalnu igru, ali javitju ti se pa da se dogovorimo za modemsku partiju :)
malo zam zardjao, pa bih mogao da se vratim u staru formu :)

Vrh Dno