Khm, ako je "gomila" love 100E - nek ide zivot

.. Koje pojedinci konotacije izvlace - lol..
A o ajnstajnovim komentarima tek nema smisla raspravljati. Recimo da se niko od moje ekipe nebi slozio da nekog takvog hejtera povedemo sa nama na more

.. E - mojne njega please. Bilo bi ono - jao vidi ovu cupi - a ajnstajn bi krenuo, ma nosorog, strasilo, snob, ******, cemer, uzas, seljancura, grozota itd.. Takvi obicno imaju najvishe shansi za uspeh kod zena - kao i u zivotu

..
O ukusima ne vredi raspravljati, meni je recimo kupatilo gospodina LiLa otvorilo oci! - jednostavno odushevilo

, prosto, pleni svojim "rustic" - designom koji je sada totalno IN..
Hm, bash pricah sa ortakom, preduzimac u Parizu, kaze da je vidjao da ljudi to sebi budze u gajbe! Ladno.. I onda puste nesto na foru -
Artbeats-a animaciju neba, lupovanu, i dobiju extra efekat! Kao da zive pod otvorenim nebom. I josh kad sam mu rekao da imam likove koji to mogu da smozgaju - kaze mi ortak - shalji ih vamo, uzet ce milijune

.. Njemu recimo bash fali kreativan tim ljudi koji dobro barataju prakticnom elektronikom - softverom, da ispunjavaju svaku perverziju Parizana, i da za to uzimaju silne novce. Jedan moj ortak, koji je radio sa njim, je zapalio od njega u LA, smislio je neki sistem od 3 dugmeta za sve, ozvucenja, svetla, plazme, projektore, ma sve, i naravno uzima milijune tamo. To je bash trazeno na zapadu. Cisto da znate, iako izgleda nebulozno, kome to treba ovde, etc - da je to
extra placen posao na zapadu, cisto zbog vas..
Edit - Inace, hvala hvala :wave:..