Šta je novo?

Bench kupatila ;)

i neonke u kucistu (kao i na kolima) su kiceraj ;)

Poslednja izmena:
Super za opustanje

http://www.youtube.com/watch?v=o17VSt9Dg0k

Sve da se nabudzi, sa polovnim monitorom (moze da ima osteceno podnozje recimo) + kablovi + materijal + majstor - oko 100-150E a hedonija samo takva..

Ideja je najbitnija.

Lep detalj sa forumom na snimku :D

Nisam video da si napisao sta je detaljno korisceno od materijala... Staklo ili pleksiglas? itd. S obzirom da je ovo bilo u experimentalne svrhe, da li si izvukao neke korisne zakljucke? Kao npr, da sakrijes ram od monitora itd. :D

Kad sam video onu vodu i ajkulu, pomislio sam kako bi super bilo da celo kupatilo izgleda kao da je 20,000 milja pod morem. GREAT! Al' to bi bilo mnogo skupo i komplikovano.

Ko god kaze da je ovo kic i da nema upotrebnu vrednost, neka mi objasni koja je upotrebna vrednost vaze sa cvecem na trpezarijskom stolu :trust:

Mada, sve se mislim kako je Haludza ovo napravio zbog taste... Death by accidental electric shock :-devil-:

Ko god kaze da je ovo kic i da nema upotrebnu vrednost, neka mi objasni koja je upotrebna vrednost vaze sa cvecem na trpezarijskom stolu

Dobro je imati sveze cvece u kuci jer simbolizuje svezinu i kontakt sa prirodom. Mozda je za neke ljude feng shui glupost, ali ako to kazu i u feng shuiju, i tu praksu upraznjavaju svi veliki lanci hotela, a i covek sam kada malo razmisli shvati da je veoma opustajuce imati sveze cvece u kuci, onda je tesko osporavati upotrebnu vrednost cveca. A vaza drzi cvece, ako je potrebno objasnjavati vunkciju vaze :)

Sto se tice teme, ovo sa tus kabinom je ok ako je bila proba u pitanju inace upotrebna vrednost je mala, ali ovaj drugi projekat lcd u kupatilu je vec mnogo logicnije resenje.

Mada treba i odmoriti mozak, i imati vremena da se porazgovara sam sa sobom, ne treba stalno pumpati mozak informacijama ... napunis kadu, pustis laganu muziku, upalis nekakve mirisne svece i otplovis na neko mesto u mislima gde nijedan film ili virtuelni akvarijum ne moze da te odnese ...

Poslednja izmena:
sve je to individualno... npr. ja sam alergican na uglavnom svo cvece ;)

a sto se tice odmora od informacija.. tu si u pravu. Po sebi znam dok sam koristio prevoz je to bilo vreme za to (naravno ako neko ne smrdi u blizini ili me ne gazi ili gura :p)

Ljudi, ova tema je odlicna prilika da izrazim svoju dugogodisnju zelju:
Naime, imam jako osetljive ruke na temperaturu vode (slaba cirkulacija). Ne sme da bude ni mnogo hladna ni mnogo vruca. Uvek imam problem sa cesmom jer nikad ne mogu da nacentriram (obicno mi se prsti ili slede ili izgore dok napravim pravu temperaturu). Moje pitanje glasi: da li postoji, ili, da li bi mogla da se napravi digitalna cesma?

Ili varijanta da pustim vodu, i on mi izbaci koja je temperatura, ili jos bolje, da ja ukucam (lupam) 26 stepeni i on mi da vodu te temperature?

Postoji

Razmisljao o tome, pa posle par godina video na TV-u :wall:

Ljudi, ova tema je odlicna prilika da izrazim svoju dugogodisnju zelju:
Naime, imam jako osetljive ruke na temperaturu vode (slaba cirkulacija). Ne sme da bude ni mnogo hladna ni mnogo vruca. Uvek imam problem sa cesmom jer nikad ne mogu da nacentriram (obicno mi se prsti ili slede ili izgore dok napravim pravu temperaturu). Moje pitanje glasi: da li postoji, ili, da li bi mogla da se napravi digitalna cesma?

Ili varijanta da pustim vodu, i on mi izbaci koja je temperatura, ili jos bolje, da ja ukucam (lupam) 26 stepeni i on mi da vodu te temperature?

Bas digitalna ne znam da li ima, ali vidjao sam neke na kojima se bira temperatura ...

Gde? To mi treba ko' leba! Aj reci mi na PM, da nas ne kikuju zbog reklamiranja.

Vrh Dno