Šta je novo?

BENCH Kucni ljubimci ...... ;)

To jump or not to jump ;)

a39276678b63e1086de4674cde88480b.jpg

@Uriel
ima svega :)
dobio sam prvo dve japanke na poklon, zatim smo kupili jos dve i ovaj veci akvarijum i malko se smorio kad sam saznao da retko sta sa njima sme i moze da se drzi u istom prostoru i da zderu sve oblike biljaka... povremeno ubacim po 2-3 komada neke nove vrste koja nije agresivna cisto za probu da prosaram stanovnistvo tako da za sada imam 5-6 japanki, kometu, 4 fantoma, 4 kraljevske neonke, 3-4 mala koridorasa i dva panda-koridorasa, jednog veceg ancistrusa, 2 crvene kozice koje se kriju i vidjam ih jednom u 2-3 meseca, ne mogu ih naci ni kad cistim akvarijum i povadim sve napolje... valjda sam sve nabrojao :)
u drugom malom akvarijumu imam samo borca koji je morao u karantin jer je lud, tu su mi uginuli amonijeri, 2-3 molly i 2 ajkulice jer su napadale japanke i morao sam da ih razdvojim...

57da2d8e354346809e433ebcbc3d525e.jpg

cb4b50ffc76b79811402aecced991923.jpg

Ovo su Luna i Cvetko, oboje su Americki stafordski terijeri i ne bih ih menjao ni za sta na svetu. Inace, Luna ima 3 a Cvetko punih 8 godina. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
Hvala, Cvetko je totalni flegma sve da se srusi oko njega on lezi i nista se ne desava, a Luna je totalna kulavica, ne daj Boze kad zagrmi ona odmah uskace u kadu. :)

Štene Pit Bula od 3 meseca dajem na poklon, veliku prednost imaju stariji članovi i oni koje poznajem.
Tigrasta je, vesela i dobra, voli da se igra, ne pravi ršum, spava kada i svi u kući, odlična bi bila za kućnog psa.

Ja imam 2 odrasla (njenu baku i ujku) koji neće da je prihvate i to je razlog zašto ne mogu da je zadržim.

Zainteresovani, javite se na PM. ;)

Evo i moje macke..psa..macke, sta god.

13502727_10154253403177179_170765216277247204_o.jpg

13086831_10154107729072179_1741216029033535691_o.jpg

13173100_10154159218937179_6584824369151774197_o.jpg

Polako, ali sigurno izbacuje devojku iz kreveta :d

Genijalan je. :)
Moj Cvetko je 5 godina ziveo u kuci, iako imamo dvoriste, medjutim od kad je dobio zenu dobio je i spoljni apartman. :)

da li je normalno ponasanje da japanke pojedu celu japanku preko noci? verovatno je bila mrtva jer je crkavala i ozivljavala 3-4 puta zadnjih par dana.

2c477e22669748a07cc55a2ced259683.jpg

Pa nije, nikad cuo da se japanke tuku, uglavnom njih maltretiraju... drzao sam japanke bar 5 godina nikad problema. Dok su mi se ciklidi, pirane, oskari... redovno mlatili.
Inace ribice koje niko ne dira i prakticno ih mozes sa svima drzati su Gibbiceps, Plekostonus, Ancistrus i ti muljari sto se lepe za staklo. Gibbiceps ima okostalo celo telo i kao tenk je :D

ma mirne su one i nikada se nisu napadale ali su ovu jednu skroz pojele, mada je bila sigurno vec mrtva...
zajedno su punih godinu dana... bas mi je bilo sick kad sam video samo mali komadic ribe...
videcu bas i te sto si pomenuo. valjda nece da se jedu vise... sad ce biti neki dan na dijeti za kaznu...

Cime ih hranis, za japanke imas onaj smoki, to je spacijalna hrana za njih, msm da i koi sarane hrane njom.

@n1tr0 kako lepa fotografija. :)

@Uriel
pa imam raznovrsnu hranu bas za njih, sera goldy color spirulina, malo sam im davao dajana vipagram jer ima i ovih drugih ribica, dajana gold flakes i povremeno im dam malo dajana moskyt... bem li ga sta sam napravio od njih, sad znam da su mi ranije pojele 3 velike neonke i celo jato od 10 malih neonki jer su bukvalno nestale... videcu malo i na netu sta im je... gladne nisu sigurno ali alave jesu uvek...

@n1tr0 kako lepa fotografija. :)

Hvala, to je devojkin sestric, a ovaj veliki blentavi obozava decu. Cim mu dovedes neko dete ili njega kod dece stalno je uz njih, igra se, mazi se, i naravno kada spavaju lezi uz njih i cuva ih :)

Vidi ga kakav je lep, ko moj pokojni Alex :(

Izbedačim se najgore pre par dana - otvaram torbu, kad ono u njoj ostala moja saglasnost za eutanaziju -.-

Послато са SM-G928F уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
bedd6f42145e4ec4eee1a525a598d61e.jpg
Betty jos malo pa godinu dana

Divna je :)

Razmatram nabavku boston terijera u kucnim uslovima (Stan, Beograd). U obzir dolazi jos eventualno i mini snaucer.

Ukoliko neko ima iskustva sa ovom rasom svi saveti i sugestije su dobrodosli.

Mini šnauceri, inače šnauceri sami po sebi, su vrlo inteligentna rasa, privržena, dobri za dresuru, nisu bolešljivi, čuvari odlični i pravi pas za stan. Imaju neki svoj stav i prkos, ne prezaju od većih pasa kao ni od nepoznatih, a imati dva ili više komada je pravi šou!
Meni su bili izbor BR1 ali je žena na kvar uzela bišona, tako da....

Što se tiče boston terijera, kad sam ga video prvi put uživo zaljubio sam se u njih, kao malo boxer, kojeg sam imao ranije. Međutim samo.saznanje da se teško nalaze u Srbiji pravi primerci te rase, kao i cena koja nije ni malo naivna , morao sam da odustanem od njih, nažalost.

Sent from 640

9a4c32137458e213ea2b448843a91aa7.jpg

Moj plavooki beagle raste li raste :)

uploadfromtaptalk1472195979701.jpg
I moj kolje samo tako[emoji1]

Sent from my Z5

Razmatram nabavku boston terijera u kucnim uslovima (Stan, Beograd). U obzir dolazi jos eventualno i mini snaucer.

Ukoliko neko ima iskustva sa ovom rasom svi saveti i sugestije su dobrodosli.
Bostonci su slatki, ali računaj na linjanje tokom cele godine. Sa šnaucerom nema tih problema ali mora da se šiša (trimuje) nekoliko puta godišnje. U pitanju je pravi pas u telu malog psa, veseo, stabilan. Sjajna rasa, po meni idealna za stan.

Moja ekipa:

c5b89baa116d70de0178e9e12345ede8.jpg

Sent via Xperia Z3

Poslednja izmena:
A evo i najmlađeg člana naše porodice :)

20160828_175955.jpg

sent from my Sokoćalo

Vrh Dno