Šta je novo?

Bench House se zatvara :(

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Ninoslav

Slavan
Učlanjen(a)
07.11.2008
Poena
405
Moja oprema  
Tablet
iPad Pro 11”
Mobilni telefon
iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch
Pristup internetu
  1. Optički internet
Upravo videh ovu temu > http://forum.benchmark.rs/showthread.php?p=2218084

Mislim da je suludo da tražite da "ne otvaramo diskusije". Ipak je ovo veoma bitna stvar.

Lično, veoma sam razočaran. Verujem da nisam jedini. Iz obaveštenja ispada kao da je najveći problem bio sajt, što mi je totalna glupost.

Ako je problem u Altiju, dosadašnjim partnerom, zašto njega ne zamenite? Koliko znam, nisu oni jedini uvoznici.

Ovo zatvaranje je totalna glupost, ali TOTALNA :wall:

Uzas :zgran:

Zatecen sam ovom informacijom !!

Svestan sopstvenog ali i vašeg verovatnog razočarenja zbog ovakvog ishoda, zamolio bih vas da prihvatite ovo obrazloženje u njegovoj inicijalnoj formi te da ne otvarate dalje diskusije po ovom pitanju.

Ispoštujte ovu molbu.

Poslednja izmena:
Ko da se to nas ne tice, pa treba samo da slegnemo ramenima.
U stvari meni je bash zao sto niste pokusali josh malo da istrajete, mislim da za bilo koji biznis
ovo je jako kratko vremena da bi se izmerili neki rezultati i donosile ovakve odluke.
:(

Uvek sam mislio da ce Benchhouse postojati i za 15-20 godina:(

Nije u pogresno vreme nego na pogresnom mestu. Mislim, Senjak? Tu dnevno prodje koliko? 100 ljudi?

Zna se na kakvim mestima se otvaraju radnje koje traze dnevni promet.

bas steta....:(

ali mene zanima konkretni i pravi razlog gasenja BH-a......

mislim,koji to projekti i ideje su bili najavljivani a nisu realizovani?......i zasto nisu realizovani?

Steta ili ne sigurno je postojao dobar razlog za zatvaranje, tako da ne vidim razlog da sad raspravljamo o ovome na sledecih 100 strana. Jos je covek lepo zamolio....

Ay... Штета заиста. Београд је изгубио једну од најбољих малопродаја хадрвера.

Ko hoce, moze izmedju redova Pecinog objasnjenja da dokuci bar deo razloga. I potpuno ga podrzavam. Covek je ulozio svoju i reputaciju svog najvaznijeg projekta Benchmark, da bi oformio i ponudio sve, ali sve ono sto na drugim mestima nije moglo da se dobije. Da bi ispravio ono sto su mediokriteti godinama urusavali.
Sa druge strane je postojao samo interes da se ta njegova reputacija marketinski iskoristi i da se clanstvo privuce ali da se u sustini ne talasa puno i ne menja nista.
Gotovo sam siguran da nedostatak prometa ili profita nisu razlozi zatvaranja. To je barem bench lako mogao da pegla kroz popuste, akcije...

Zao mi je sto to neki ne vide i sto su Benchouse videli kao jos jedno mesto gde ce da se ogrebu za neki euro popusta.

Znači Kozjačka 4 i dalje baksuzno mesto.

Preporučio bih da se na dalje iznajmljuje pogrebnim agencijama, da kad bar nema posla ima koristi.

koliko shvatam u kozjackoj i dalje ostaje prodaja, tj ne gasi se..ali valjda samo alti preuzima posao

ja mislim da bi itekako trebalo da se raspravlja o gasenju BH-a......i na 1000 strana ako treba....

to ce,izmedjuostalog,baciti malo vise svetla na to kako funkcionise IT biznis u Srbiji danas.....

mozda ce iz tih razotkrivanja stvari imati koristi i krajni kupci....(zbog kojih taj IT biznis u Srbiji i postoji)

Losa lokacija, a sto se tice sajta, pa da ste trazili pomogo bi "copor" ljudi sa foruma sigurno.

@maxx79:
Upravo. Nadam se da ova tema nece biti zakljucana i da ce se razjasniti neke stvari. Nije BH (sada vec bila) neka leva maloprodaja za koju je na forumu culo 3 coveka.
Ostace veoma gorak ukus u ustima ako sve ostane na Pecinom saopstenju, iz koga se doduse lako mogu izvuci neki zakljucci, ali ipak...

Ispoštuj te ovu molbu.

Ispoštujte se piše sastavljeno!

@maxx79:
Upravo. Nadam se da ova tema nece biti zakljucana i da ce se razjasniti neke stvari. Nije BH (sada vec bila) neka leva maloprodaja za koju je na forumu culo 3 coveka.
Ostace veoma gorak ukus u ustima ako sve ostane na Pecinom saopstenju, iz koga se doduse lako mogu izvuci neki zakljucci, ali ipak...

U potpunosti se slažem!

Poslednja izmena:
trebali ste vi to u NS-u prvo otvoriti, ovde baš fali takvih prodavnica. Ove što mi imamo su neka teška socijala u kojima žestoko varaju narod. u koju god uđeš imaš sklopljene konfigracije sa prastarim komponentama tipa Phenom I X3 i LGA775 Intel procesorima a prodaju ih po nenormalnim cenama. U Pakomu su jako neljubazni a cene im se jako razlikuju od onih na sajtu, sve dok ne kažeš da si na sajtu video po drugoj ceni - onda se "sete" da je ustvari na akciji to što tražiš. lopuže.
WinWin je ok mada su im prodavci žešće neinformisani o robi a u Pc Practicu se ne možeš okrenuti koliko je mala radnja a pretrpana sa svim i svačim, plus što su im cene bože sačuvaj.

E ****ga a ja tek prekljuce pazario prvi put, i bas mi se svidelo.

Sta ce biti sa inventarom, ja sam mislio da uzmem nesto sto ima na lageru kad legne plata.

Gde ćemo sad da nabavljamo stvari koje ne postoje po drugim radnjama? :(

u winwinu

Moj post je bio retoričko pitanje, nije se očekivao odgovor >.>

Sta ce biti sa inventarom, ja sam mislio da uzmem nesto sto ima na lageru kad legne plata.

u kozjackoj ako hoces:)..samo je vlasnicka struktura druga..a trenutno i dalje vazi i vip cenovnik...
sa stanovista kupca je sve relativno isto sada,...e sad sta ce biti u buducnosti...

nadam se samo da alti nece doci na ideju da napravi "klasicnu winwin" prodavnicu :(

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno