Popust veći od 100% ne postoji. Verovatno si hteo da kažeš od 50 do 80%.
Da bas tako
Popust veći od 100% ne postoji. Verovatno si hteo da kažeš od 50 do 80%.
Posto se, izgleda, pogresno protumacila Pecina izjava: Bench house PROJEKAT je okoncan, shop zasada jos uvek radi, samo ce nastaviti u drugom obliku.
Ma ni to nije toliko grdno. Zamisli da ostanemo na CT i Pakomu? Koja bi to bila noćna mora ***...
Pa valjda je i taj šop napravljen zbog nas.
I ti zapravo veruješ u ovo?:S:
Onda mi objasni ideju postojanja takvog tipa šopa
:dKOMPIJUTERE
:d
Imam dilerske cene u ALTIju i u još par velikoprodaja, ali me je od kupovine u bench house najviše odvaraćalo to što raoba nije mogla da se naručuje pouzećem.
Pa nađite neku drugu, bolju, ženu. :smoke: Nije ona jedina.![]()
Pa nađite neku drugu, bolju, ženu. :smoke: Nije ona jedina.![]()
Nekad je lepo biti sam![]()
pa tesko je opstati kada se oslanjas na maloprodaju koja je na relativno neubedljivoj lokaciji. osim toga jedna prodavnica je najskuplja za pokrenuti...dve i vise je vec jeftinije...dostava sa e-narudzbama (kao podrska forumu ali i kao nezavisna ideja) je trebala da bude funkcionalno razradjena pre otvaranja...
...
Nije bitno da li si ili nisi imao bolju kolonu od MENE, bitno je da smo manje vise "svi" imali bolje cene u altiju nego u BH-u sa svim popustima, bla bla bla... Mislim da je najbitnija stvar, stav altija. Ne mozes ti da uzmes partnera koji ce da napravi BH, porucis robu za njega, zaradis na njemu (jedna kolicina robe), onda tu ISTU robu (druga kolicina) stavis po boljim cenema SVIM SVOJIM OSTALIM kupcima na b2b i zaradis na njima. Ako su bili partneri, roba koju je BH narucivao, trebala je da ide samo BH-u i nikom drugom. Zaradio si lepo na njemu (procenti nisu bitni, bitan je stav) i to je to. Ti zaradjujes a ne radis "nista", ne pravis strategiju, promocije... BH zaradjuje, kupci srecni, jednom recju svi srecni svi zadovoljni.
Peco sta god da odlucis kad se odmoris oko novih projekata znaj da te pozdravamo!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari