Šta je novo?

bench aforizmi

To je onda bila ultrasonicna brzina smisljanja prijatelju...

***, bas nemas osecaj za humor.

Practice makes perfection. Samo nemoj te viceve da pricas u zenskom drustvu da ne bi ostao nevin do kraja zivota.

ih, ti sad znas dal je on nevin. sta smarate coveka vise...

Bravo, hvala na podršci. Ti si jedan od retkih koji su fer ovde i stvari vide na normalan način.

Inače, svi koji su sa mnom komunicirali malko više znaju da sam srećno oženjen već više godina.Što se tiče mog smisla za humor, nekad pogodim a nekad ne. Izgleda da više ne pogađam, ali i ne trudim se baš uvek da pažljivo smislim sve. :)

Problem je sto si necemu totalno bezlicnom kao sto je hardver pokusao da pridodas ljudske osobine. To se uvek pokaze kao katastrofa.

Its a joke, not a dick, dont take it so hard ;)

Brutalno, ispala po vise osnova :D

Covek je neunistiv. :D

Uskoro idem u njegovom pravcu,moracu da mu banem na kafu i na par prakticnih saveta... :) legenda...

Isti lik :D http://forum.benchmark.rs/showthread.php?310536-Tablet-for-Audio-Enjoy

Citao sam razne teme sa seckcije Tablet racunara i nisam nasao nigde kompaktibilnu temu
:D

JOJ
ima senzitivni neki i kapacitivni ekrani.

Izbacite ga ne sa foruma nego iz drzave

Imas brate bluetooth slusalice za bezbednost ako nisi profi vozac,ja sam profi vozac u nacionalnoj klasi van drumskog saobracaja,tako da nikada skoro ne drzim volan,samo kada skrecem

Poslednja izmena:
Ahahahahahahahahaha ja ne verujem koji je to lik :D :D :D

Bravo, hvala na podršci. Ti si jedan od retkih koji su fer ovde i stvari vide na normalan način.

Inače, svi koji su sa mnom komunicirali malko više znaju da sam srećno oženjen već više godina.Što se tiče mog smisla za humor, nekad pogodim a nekad ne. Izgleda da više ne pogađam, ali i ne trudim se baš uvek da pažljivo smislim sve. :)

Ti si kralj, ali ozbiljno. :Klanjanje

Hahah ! Ludak dioda zasmejava bench :d

115V AC 60Hz nebitno nulovanje zaebalo stvar
Vic za SAJBERA Šetaju Mujo i Haso po selu i naiđu na *****.
Mujo će Hasi: - Haso, bil ti pojeo ovo ***** za 1000 eura?
Misli Haso: - Jeste gadno, ali malo se potrpim i poslije mi ostane 1000 eura u džepu. Pristajem! Pojede Haso *****, uzme 1000 eura od Muje i nastave hodati.
Opet Haso misli: - Za 1000 eura i nije bilo tako gadno, samo je problem da će Mujo razglasiti po cijelom selu da sam pojeo ***** i svi će me zezati do kraja života.
Misli i Mujo: - E jesam glup! Ovaj se malo potrpio dok je pojeo ***** i sada ima mojih 1000 eura.
Hodajući tako naiđu na drugo ***** i Haso će: - Mujo, a bil ti pojeo ovo ***** za 1000 euro? - Bih! I tako Mujo pojede ***** i Haso mu dadne 1000 eura.
Nastave hodati, kad će Haso: - E moj Mujo što smo blesavi: obojca smo pojeli po *****, a niko ništa nije zaradio.
- Nema veze Haso, važno je da se pare okreću!
Hahahhahahahahaha, koji kralj bre ejjjj :smash:
A pogledajte mu rečenicu u sigu :DDD

Poslednja izmena:
nickname vidim sta si mi napisao,pa postavio sam temu jer nisam nasao nista slicno za mene znas,a ti banuj meni nije nikakav problem 109.245.1.216 to je moj IP
Na ***** sam otvarao po 20 postova dnevno i nikakvih problema,ali ljudi nemaju znanja da mi izadju u susret da mi pomognu jer da sve znam sto bi postavljao pitanje na koje znam odgovor ajde razmisli o tome a ne sta vecina kaze.
Mislim da je ok ako nije idem na drugi forum valjda ce neko da razume ja se nadam,treba mi strucan odgovor,mada su ljudi mnogo neuki pocevsi od nulovanja,katastrofa bi bilo nesto vece,video sam koliko ima sati.
Tarzan pisem jer nisam kao beogradjani koji udaraju u bandere ja sam nisko na zemlji,jer oni lete.
Sada je već sigurno da će biti banovan, šteta :(
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?310609-DIY-vodeno-hladjenje&p=3354514#post3354514
Ovde je već kulturni genijalac.
Prepravka napajanja je bila haos asimetricno napajanje pojacalo mi prepravljali neki indijanci sa fanzo foruma,tad i vise nikad.
Ovo definitivno koliko god se trudio ne mogu da razumem. Verovatno da posle haos ide tačka, to je jedino što sam uspeo da dešifrujem.

Poslednja izmena:
Gledam ovaj prethodni post i cudim se, izgleda za sve mora da se hvata SS, jer je naslov teme promenjen.
Evo novog bisera, ovog puta fora sa teme http://forum.benchmark.rs/showthread.php?320314-Coinye-Kanye-West-coin

Coin je coverovan i na Verge-u, Metro, washingtonpost, nbc news-u, i to 10 dana pre release-a. Plus sto site izgleda odlicno napravljeno za razliku od MNOGIH. Tek ce se napraviti hype o njemu kad stigne do TMZ-a ako vec i nije.

Na bitcointalku koliko sam sad video ima 2 page-a sve ukupno thread.
Zbog toga je interesantan, jer je prvi celeb-coin.

Nije prvi, ima već Goran Trobok coin.

Kakav profesor doktor na forumu, a tek sam ga sad primetio - pleni takoreci svakim postom. StavraBGD

"Svaki kabl teži zamršenom stanju" - (Moja izjava)

Nazad
Vrh Dno